Lakossági fórum az Erdősor út mentén élőkért

Fidesz – KDNP frakció, Csepel.info

Tisztelt Lakótársak!

December 9-én, szerdán 17 órakor a Kék Iskolában kerül megrendezésre az Erdősor úti szabályozási tervvel kapcsolatos lakossági fórum.

A szabályozási tervet a www.budapest21.hu internetes oldalon tekinthetik meg.

Kérem, jöjjenek el, mondják el véleményüket! Én ott leszek, hogy Önöket és lakóközösségünk érdekeit képviselhessem a soron következő képviselőtestületi ülésen.

Nem támogatjuk:

– a kiserdő kiírtását és helyének beépítését,

– a Csikó iskola helyén lakópark építését,

– a pedagógusszálló lebontását és magánosítását,

– a lakótelep érdekeivel ellentétes elképzeléseket.

Támogatjuk, ezért kérjük:

– a Szabadság és Erdősor úti forgalom csillapítását,

– a kiserdő megtisztítását, pihenő parkká alakítását,

– a Csikó iskola közcélú hasznosítását,

– a pedagógusszálló bölcsödévé alakítását,

– a lakótelep érdekeinek figyelembe vételét.

Rám továbbra is számíthat, én is számítok Önökre.

Tisztelettel:

Gárday Balázs, Balogh Ernő, Szuhai Erika

A Fidesz – KDNP önkormányzati képviselői

19 hozzászólás “Lakossági fórum az Erdősor út mentén élőkért” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    “Tisztelettel meghívok minden érdeklődő csepeli lakost a Csepeli Vagyonkezelő (CSEVAK) Zrt. 2009. II. félévi lakossági fórumaira.

    Kérem, hogy jöjjenek el, és észrevételeikkel, véleményükkel segítsék munkánkat!

    Jelenlétükben bízva, tisztelettel:

    Szenteczky János
    vezérigazgató
    CSEVAK Zrt.

    Következő fórum:

    Csillagtelep, Erdősor úti lakótelep fóruma

    Időpont: 2009. december 10. 17 óra

    Helyszín: Radnóti Művelődési Ház”

  2. - szerint:

    zed, csak nem te vagy a Szenteczky???

  3. zed szerint:

    Idézőjelet használtam a félreértések elkerülése érdekében. Ha én lennék Szenteczky, okosabb lettem volna Rt. működését és a CSEVAK Kft.-t érintő kérdésekben. Sz. J. életkora miatt feltételezem, hogy ő nem az esti pártiskolán szerezte a gazdasági ismereteit, úgy mint én.

  4. Földhözragadva szerint:

    A döntéshozáskor mekkora súlya van a “támogatjuk” , “nem támogatjuk”-nak? Gondolom pártérdekek szerint megy majd a szavazás…:(

  5. Gárday Balázs szerint:

    Kedves Földhözragadva!

    A testületi ülésen a fórumon elhangzottak alapján a lakosság véleményét fogom képviselni és ebben a Fidesz-KDNP frakció is támogat.

    Ezért arra kérek mindenkit jöjjön el és mondja el véleményét, hogy közvetlen környezetünket mi magunk formálhassuk.

  6. csepeli szerint:

    Gárday Balázs: mi van, nem tanultad meg az aktuális Fidesz-szótárat? Azt úgy kell mondani: a magyar emberek véleményét fogod képviselni. :)))

  7. Gárday Balázs szerint:

    Kedves csepeli!

    Megértem, hogy ha a nézeteink nem azonosak, de úgy gondolom, nem illő olyan témát kifigurázni, ami az itt élő emberek közvetlen környezetét, életminőségét érinti.

    Én mint képviselő nem tehetek mást, csak az itt élő emberek véleményét képviselhetem, még akkor is, ha esetleg én személy szerint nem értek vele egyet.

    Azért választottak, hogy a testületben őket képviseljem, nem pedig, hogy a saját hangom hallassam.

    Én ebben hiszek, persze neked lehet más véleményed, azt is szívesen meghallgatom, biztos abból is sokat lehet tanulni.

  8. Manitu szerint:

    csepeli, soha nem fogjátok megérteni, hogy nem csak a Párt létezik, hanem választók is!

  9. Villanyírógép szerint:

    Ezt a sok pdf-et már néztem egyszer, de akkor is arra jutottam, hogy erre nincs az embernek ideje. Nem érhető el valami összefoglaló erről? Sajnos dolgozni is kell, nem érek rá többszáz oldalnyi érdektelen szart elolvasni. Ugyanakkor érdekelne a lényege…

  10. Érdekes szerint:

    Isten nyugosztalja az elődödet Balázs! Olvastam a Csevak hírlevelét Azt írja a közpénzen kiadott öntömjénezés (pártlap) 2. oldalán több helyen,hogy az Ady projektben megújul a “Csepel-Sziget Iskola”.Nos helyezzük el, az általában bűnügyekben érintett intézményt Csepel térképén. A Királymajorban lévő iskola nem lesz felújítva, a projektben a Csete épülete szerepel. Ja, hogy az alapítvány megszeretné szerezni -mindenféle furfangos módon-ezt értjük. De miért nem szólt valaki a szerkesztőnek-MÉG NEM A MIÉNK!
    A Pedagógus szállóról nem írnak semmit?

    Utálom, hogy mindig minden kiderül – hát nem Érdekes?

  11. Martin Krisztián szerint:

    Abban az időben az Önkormányzat Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága is tárgyalja az előterjesztést. Személy szerint kíváncsi vagyok az ott élők véleményére is. A technika mai állása szerint nem lehetetlen egy “ONLINE” élő webkamerás kapcsolat létrehozása.

    Majd meglátjuk……

  12. médi szerint:

    Tisztelt Martin Krisztián!
    Tiszteletre méltó a lakosság véleménye iránti érdeklődése. Mivel az önkormányzat volt olyan kedves, hogy egy napra tette a lakossági fórumot és a bizottsági ülést, Önnek megmarad az a lehetősége, hogy a bizottsági ülésen tiltakozzon ez ellen, valamint ne szavazza meg az előterjesztést. Talán azt is megkérdezheti, hogy miért olyan sürgős, hogy néhány nap leforgása alatt el akarják fogadni ezt a tervet. A nép “ugat”, az önkormányzat “halad”.

  13. Gigi szerint:

    Szerintem elvileg nem lehet előre tudni, hogy milyen véleményűek mennek el a fórumra. Azaz lehet, hogy azok lesznek többségben, akik a tálalt terveket támogatják. (Volt már ilyen a legutóbbi Tamariska-dombi zöld fórumon is…) Balázs, akkor is képviseled majd a lakói érdeket? Hsz-edből ez derül ki, és dicséretes, ha egy ilyen kérdésből nem politikai összetűzés lesz megint.

    Már csak egy kérdés maradt: vajon hogyan lehet hitelt érdemlően mérni a fórumon a támogatók és ellenzők táborát? Különösen ha a jelenlévők éppenséggel nem reprezentálják a tényleges lakói véleménykülönbségeket.

  14. médi szerint:

    A Tamariska-dombon se szavazott senki, én úgy láttam, hogy akinek nagy hangja volt, az vitte a prímet, de nem biztos, hogy neki volt igaza. Amúgy az Erdősor úti tervek is lefutott ügyek, a képviselőtestületi többség meglesz hozzá. A lakók véleményére ebben a fázisban már csak az ellenzék lehet kíváncsi.
    Mellesleg ki az a fakír, aki el tud olvasni ilyen tervezeteket. és még értelmezni is tudja? Az, aki ellenzi a mértéktelen építkezést.

  15. ... szerint:

    a szociknak az esetek többségében nem sikerül ráérezniük, hogy mi a jó az adott területen élőknek, még akkor sem, ha esetleg ők maguk is ott élnek.

  16. Gárday Balázs szerint:

    Kedves Gigi!

    Természetesen mindenki véleményét nem ismerhetem, ezért fontos számomra, hogy ma délután minél többen eljöjjenek és elmondják véleményüket.

    Azért annyit mondhatok, hogy az itt lakók egy olyan program alapján választottak képviselővé tavasszal, amely kiáll amellett, hogy a kiserdőt pihenő parkká alakítsák, hogy a Csikó iskolát közcélúan hasznosítsák és, hogy a volt pedagógus szálló helyén ismét gyermekintézmény legyen, úgy, ahogy a lakótelep akkori tervezői gondolták.

  17. Jeniszej szerint:

    Láttam: 🙂

  18. zed szerint:

    Az első hozzászólásban ismertetett felhívás még aktuális!

  19. médi szerint:

    Nem volt senki a fórumon? Ha mégis, örömmel venném,ha írna róla vmit.

Itt lehet hozzászólni !