Csak összefogással védhetjük meg a magyar embereket a koronavírussal szemben

Csak összefogással védhetjük meg a magyar embereket a koronavírussal szemben – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

Németh Szilárd videójában felidézte: a koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében a kormány két héttel ezelőtt veszélyhelyzetet hirdetett. Ezt kellett volna most meghosszabbítania a parlamentnek, de az ellenzék – köztük Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó csepeli és soroksári országgyűlési képviselők – ezt nem szavazták meg – mondta a Fidesz térségi országgyűlési képviselője.

“Most is bebizonyosodott, hogy az ellenzékre ilyen súlyos időkben sem lehet számítani. Pedig most nagy szükség lenne az összefogásra” – fogalmazott Németh Szilárd.
Hozzátette: történjen bármi, a Fidesz-KDNP jövő héten kedden biztosítani fogja a kétharmadot, mert csak így védhetik meg az embereket a koronavírussal szemben.

A videó megtekinthető ide kattintva!

Forrás: Németh Szilárd Facebook oldala, MTI

4 hozzászólás “Csak összefogással védhetjük meg a magyar embereket a koronavírussal szemben” bejegyzésre

 1. Nagyapó szerint:

  Bangóné Borbély Ildikó: „Szeretek négy lábbal a földön állni”( 2019. április 9. 08:38 Mandiner)
  Ha így szeretik!😀

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 2. pl szerint:

  Na, megjött Beszélő Krumpli… Most már nem lesz baj. Édes Istenem!

 3. Horváth János szerint:

  Ugyan már! Ehhez ne értene?

 4. Qqriq szerint:

  Bagóné és Szabó mögött is a patkány gyurcsányi áll. Sajnos gyurcsányi nem fertőződhet meg koronavírussal, mert a patkányokra nem jelent veszélyt. Ideje lenne vele patkánymérget etetni, hogy végre megpusztuljon!

Itt lehet hozzászólni !