Önkénteseket vár Csepel a helyzet súlyosbodásának esetére

Csepel.info

Reméljük nem kerül rá sor, de elképzelhető olyan helyzet, amikor a szociálisan rászorultaknak az étkezés kiszállítását saját erejéből már nem tudja megoldani az önkormányzat. Erre az esetre keres önkénteseket most Csepel.

Az alábbiakban Borbély Lénárd polgármester közleményét olvashatják.

Tisztelt Csepeliek!

A jelenlegi veszélyhelyzetben önkormányzatunk egyik legfontosabb feladata a 70 év felettiek ellátása mellett a gyermekek számára a közétkeztetés megszervezése. Azoknak, akiknek ez családon belül nem megoldott.

Elképzelhető olyan helyzet kialakulása, amikor – munkatársak és külsős cég segítségének hiányában – a szociálisan rászorultaknak az étkezés kiszállítása nem megoldható.

Ezért olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szükséghelyzetben, saját gépjárművek bevonásával tudnak segíteni az étkezés kiszállításában.

Jelentkezéseket az intezmenyfelugy@budapest21.hu oldalon várjuk.

Budapest, 2020. március 20.

Borbély Lénárd
polgármester

9 hozzászólás “Önkénteseket vár Csepel a helyzet súlyosbodásának esetére” bejegyzésre

 1. Lili Züllig szerint:

  Börtöntöltelékek
  Migránsok
  Munkanélküliek
  Szocpolitikás segélyesek

  Ezeket kellene bevetni.

 2. Gary Ridgway szerint:

  Lili!
  Úgy, mint Svájcban?
  Ott is van baj Nálatok, ha jól láttam?
  Azért a gazdasági érdek felülmúlja a társadalmi érdeket, ott is nagy baj van.
  De nyugi, majd vége lesz!

  Másban nem lehet részt venni?
  Bármiben!

 3. bhu szerint:

  Börtöntöltelékeket elég nehéz bevonni a házhozszállításba, migráncs meg nálunk nincs:)

  Ilyenben én is szívesen segítek az önkormányzatnak, Borbélyt amúgy is szimpatikus embernek tartom. Csak a főnökeit nem tudom, hogy tudja vállalni.

 4. Tóth kati szerint:

  A börtönökben a rabok varrják a maszkokat.2015 óta a magyar egészségügyet maszkokkal,műtői kabátokkal,izoláló szettekkel látják el a rabok.Dolgoztatva vannak,mai nwp is ezerrel varrják a maszkokat,amihez az alwpanyag keletről jön a keleti nyitásnak köszönhetően.
  Ne feledjük gyurcsány uramja alatt 174! kórházat zártak be az elvtársak,16ezer kórházi ágyat szűntettek meg.Azt el kell ismerni,hogy viszont minden ágy fölé széfeket szereltettek.”köszi”

 5. Nagyapó szerint:

  Igaza van bhu-nak. Borbély Lénárd polgármester főnöke, Vigyori főpolgármester – rémes!🙂
  Viszont segítőkészsége dicsérendő.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 6. Lili Züllig szerint:

  Itt nincs elég Ember. Se Rendvédelmisek, se Security, se ápolók, se Polizei, semmi. A világ legfertőzöttebb országa MOST amúgy Svájc. Kb 400 000 fertőzött van már, és lakunk benne 8.5 millióan…csak többségük nem akar segítséget kapni, így otthon halnak meg más egyéb segítséggel. Én ezt dolgozom. Palliatív Care. És nem regisztrálhatjuk, mert nem járult hozzá…. így az adatok félrevezetők.

 7. Lili Züllig szerint:

  Bocsánat, 40 000 a helyes szám, 1 nullával több lett véletlen.

 8. bhu szerint:

  Gyurcsótány és ‘Ágika’ férgek voltak. Leváltottuk őket és kaptuk a mostaniakat. Az ember tragédiája is így ment színről színre.

  Miért gondolja bárki, hogy azért, mert 2x Fidesz szavazóként látva amint feudális rendszert építve és a demokráciát leépítve elfordul tőlük az ember, rögtön gyurcsányista ballib soros patkánnyá válik? Ők nem a szüleim, nem a gyerekeim, hogy bármi áron kitartsak mellettük, csak addig, amíg érdemesek rá.

 9. Tóth kati szerint:

  Bhu mit értesz diktatúra alatt?Miben vagy gátolva ebben a mérhetelen”Orbáni diktatúrában”?Éltél valaha is diktatúrában?Hol és mikor,ha igen.Milyen diktatúra az,ahol a Miniszterelnökbe nap,mint nap belerúghatnak a selejtes gazemberek.Lásd jakab,gyurcsány,tordai,vadai,szél,szabó…stb.

Itt lehet hozzászólni !