Watford Open Nationals 2020 – megint tarolt a KirályTeam

Csepel.hu

Először került bele a WAKO versenynaptárába az a Watford Open, ahol az utóbbi években rendszeresen és sikeresen vett részt a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia csapata.

Az Egyesült Királyság második legnépesebb versenyén 8 ország harcosai léptek tatamira, több mint 1000 nevezéssel.

A KirályTeam idén öt versenyzővel és két edzővel vágott neki a szigetországi kalandnak, és hatalmasat taroltak! Jároszkievicz Krisztián és Loós Csaba edzők igazán elégedettek voltak a tanítványokkal, hiszen hatalmas fizikai és mentális fölényben voltak az ellenfeleikkel szemben.

A zászlót a két férfi versenyzőnk vitte. A junior Loós Dominik 7(!), a felnőtt Veres Alex pedig 5 kategóriában is indult. A kirívóan magas mérkőzésszám egy hétvégi edzőtábornak is beillett volna a srácoknak, akiket kevesen tudtak megszorítani.

Dominik első éves juniorként megcibálta a felnőtt mezőny bajuszát, -57 és -63 kg-ban is a dobogóra állt, míg a saját korosztályában simán nyerte a súlycsoportját. A juniorok 3 fős csapatversenyében, mindhárom kategóriában győzelemre vitte a csapatot. A hab a tortán a junior korosztályos Open megnyerése volt számára, ami a súlycsoport megkötés nélküli, egyenesági kieséses kategóriát jelenti. Egymaga 5 arany, egy ezüst és egy bronzérmet kasszírozott, amivel a legeredményesebb versenyzője volt a Watford Open mezőnyének.

Veres Alex továbbra is kirobbanó formában van, a múlt heti olaszországi menetelésére most rátett egy lapáttal. Két súlycsoportot is megnyert, az erős mezőny sem tudta hátráltatni a menetelésben. A két fős csapatok versenyében, Chris Astonnal karöltve mutatták meg mindenkinek a magas szintű kick-box tudásukat, meg sem állva a dobogó csúcsáig. A súlycsoportgyőztesek számára kiírt Grand Champion kategória megnyerése volt a legfényesebb trófea, amit ezen a hétvégen bezsebelt a KirályTeam húzóembere. Alex 4 arany és egy ezüstéremmel gazdagodva vonta magára az érdeklődő tekinteteket a reptéren.

Király István Mesteredző öt (!) tanítványa, összesen 12 arany, 4 ezüst és 4 bronzéremet nyert, amivel az éremtábla második helyére ért fel a KirályTeam.

Gratulálunk!

Aranyérmesek:

Loós Dominik, junior -57 kg

Veres Alex, senior -79 kg

Veres Alex, senior -84 kg

Chris Aston, senior -89 kg

Junior mixed TAG team -58 kg (Loós Domink, Federico Bramati /HMD Italia)

Junior mixed TAG team -65 kg (Looós Dominik, Federico Bramati/HMD Italia)

Junior mixed TAG team +65 kg (Looós Dominik, Federico Bramati/HMD Italia)

Senior male TAG team 1. (Veres Alex, Chris Aston)

Senior female TAG Team (Haider Katrin, Federica Trovalusci /HMD Italia)

Loós Dominik, junior Open

Chris Aston, senior Open

Veres Alex, senior Grand Champion

Ezüstérmesek:

Loós Dominik, senior -57 kg

Senior male TAG team 2. (Loós Dominik, Alexander Yeats /Team SAS UK)

Veres Alex, senior open

Chris Aston, senior Grand Champion

Bronzérmesek:

Hegedűs Hanga, junior -55 kg

Haider Katrin, junior -55 kg

Haider Katrin, junior -60 kg

Loós Dominik, senior -63 kg

Itt lehet hozzászólni !