Csepel.info hírlevél – túl a tizenötön

A csepeliek döntő többsége kulturáltan fórumozik

Csepel.info

Szerda délelőtt a 15. Csepel.info hírlevelet küldtük ki olvasóinknak. Ez persze már nem rossz szám, de még mindig csak most jutottunk el odáig, hogy a hírlevélbe fényképeket is merünk beszúrni, és az – remélhetően – így is eljut a címzettekhez.

Hírlevél-szolgáltatásunkkal azt szeretnénk elérni, hogy olvasóink ne maradjanak le semmiről, ami Csepelen történik. Úgy érezzük, hogy heti egy-kettő levelünkkel nem haladjuk meg azt a szintet, amely már zavaró lenne. Ennél többször csak akkor fogunk jelentkezni, ha rendkívüli eseményről számolunk be. Feliratkozni továbbra is a csepel.info@gmail.com e-mail címen lehet.

A hírlevelünk ugyan most még csak alig kétszáz címre jut el, de bízunk benne, hogy ez a szám az info olvasottságához hasonlóan fog növekedni. (Még tartozunk egy olvasottsági elemzéssel, ha lesz időnk arról is bővebb cikk jelenik meg.)

Várjuk azonban azokat a leveleket és fórumbejegyzéseket is, amelyekből olvasóink ötleteit, javaslatait ismerhetjük meg. Nem ígérjük, hogy ezeket mindig meg is tudjuk oldani (még most is lógunk Vátesz egyik jó javaslatának cikkbe öntésével), de már így is sokat köszönhetünk a fórumozóinknak.

És itt álljunk is meg egy pillanatra: bár a Csepel.info fórumozóit elég durván és egyoldalúan állították be a közelmúltban, mi úgy érezzük, hogy döntő többségük betartja az ilyen helyeken elvárható szabályokat, és az itteni bejegyzések semmivel sem durvábbak más fórumok hozzászólásainál. Mivel pedig ez a lehetőség pont arról szól, hogy bárki elmondhassa a véleményét, még ha az keresetlen is, a jövőben is a lehető legkevesebbszer kívánunk a moderáció eszközével élni.

Jellemző módon a hozzászólások talán egy-két százalékát kell moderálnunk, ami önmagáért beszél! Aki viszont ennek ellenére mégis túllépi a határt, az súlyos esetben számíthat a kitiltásra is.

Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy nem tudunk minden hozzászólást átnézni, és mindig időben kihúzni azokat, amelyek megengedhetetlen stílusban vagy tartalommal kerülnek fel a lapra. Ha tehát valamit nem veszünk észre, továbbra is kérjük, hogy figyelmeztessetek!

Üdvözlettel:

Csepel.info szerkesztői

8 hozzászólás “Csepel.info hírlevél – túl a tizenötön” bejegyzésre

  1. Laja szerint:

    Én is megkaptam a hírlevelet, és teljesen normális formában, képekkel érkezett meg. Semmi probléma nem volt vele.

    És mivel mostanában kevés időm van olvasgatni az infó oldalát, főleg fórumozni, ezért külön örülök neki, hogy jönnek a hírlevelek. Nagyon hasznosnak gondolom.

    Csak így tovább!

  2. Manitu szerint:

    Más hírlevelekből megnyitható a videó is.

  3. nem jani szerint:

    RSS és a opera még mindig tökéletesen megfelel.

  4. Kovács Ernő szerint:

    Rtl Klub Webstar Óriási csalás az RTL Klub Webstar tehetségkutató versenyén! A Kommentálok.hu klippjét valaki lemásolta, és úgy küldte be, mint ha ő készítette volna! Nem mindegy, hogy egy csaló nyeri meg a versenyt, hiszen az első díj ötszázezer forint, illetve a dicsőség. A Kommentálok.hu minden fórumon keresni fogja a nyilvánosság figyelmét, illetve megteszi a jogi lépéseket is! Az eredeti film megnézhető itt!
    http://www.yv.hu/p=cb147ba9c09da037faf012e826a242a4

  5. elég volt Kovács Ernőből!!!!!!! szerint:

    Könyörgöm, ne engedjétek már meg ennek az MSZP-s Kovács Ernőnek, hogy itt reklámozza magát folyton-folyvást. Ha nincs ingyen ebéd, ne legyen ingyen reklám se! Ez az egyik. A másik, hogy már nagyon unalmas. Már hosszú ideje nem kommentál cikkeket, csak a saját, pár fős nézettségű honlapját reklámozza itt orba-szájba.

    Rajta kívül gondolom a főnöke, a benzinkutas MSZP-s, és a másik megrendelő, a Szenteczky nézni, hogy igazolja-e a havi teljesítést, vagy sem.

    Kérlek, admin és a szerkesztők, ezeket moderáljátok ki! Reklámozza a csepel.hu, vagy a csepelen.hu a haverjukat. Vagy a jobbik.hu, bánom is én. Az sem érdekel, ha a kurucon nyomják, csak itt már nagyon unom.

  6. atlétaa szerint:

    Ez van, eszt kell szeretned,mert nem elég a Kovács Ernőből…….

  7. Papi szerint:

    atlétaa!
    Legyen neked 100 000 000 Kovács Ernőd!, de nekünk egy sem kell!!

  8. focista szerint:

    atlétaa, polári nevén: Takács Krisztián

Itt lehet hozzászólni !