Jótékonysági est a mozgáskorlátozottakért

Csepel.hu

Immáron negyedik alkalommal folytatódott az Alice BellyDance Jótékonysági Estje, melynek teljes bevételét a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesületének ajánlották fel. A Szabó Magda Közösségi Tér színháztermében rendezett est védnöke Szuhai Erika önkormányzati képviselő, a Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság elnöke volt. A vendégek között köszöntötték Ábel Attila és Pákozdi József alpolgármestert.

A megjelent vendégeket Borbély Lénárd polgármester köszöntötte. Elmondta: a csepeli önkormányzat és az egyesület között szoros együttműködés alakult ki az elmúlt években, kiemelt figyelmet fordítunk a kerületben élő a mozgáskorlátozottakra.

A Csepel.hu kérdésére Szabóné Szőke Hajnalka egyesületi elnök elmondta: a tavalyi évhez hasonlóan az idei est bevételét kirándulásra költik. Ezúton köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik a belépőjegy megvásárlásával és anyagi támogatásukkal hozzájárultak az est sikeréhez.

Az est folyamán fellépő hastáncosok látványos produkciókat adtak elő, többek között dobszóló, autentikus, klasszikus és törzsi táncokat improvizáltak. A tahiti táncosok szintén elkápráztatták a közönséget. „Nem szimplán a has rázásáról szól ez a műfaj, hanem a művészi oldalát is igyekszünk megmutatni a közönségnek. Ezzel a tánccal a nőiességet próbáljuk átadni, kortól függetlenül bárki bármikor elkezdheti” – tájékoztatott Tóth-Czirják Alíz szervező.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !