Jégvarázs hétvége a Kultik Csepel moziban

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a Csepeli Kultik Mozi szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét olvashatják

Hosszú várakozás után, hat év telt el a Jégvarázs bemutatója óta, végre a hazai mozikba is megérkezik a Jégvarázs 2. Elza, Anna, Olaf és Sven varázslatos történetének folytatása.

A különleges mozis élményhez pedig, meglepetésekkel is készül a Kultik Csepel mozi.

Igazi Jégvarázs hétvégét szervezett a mozi a film köré. November 23-án szombaton egész nap, csillogó Jégvarázs arcfestésen vehet részt mindenki aki a filmre érkezik.

November 21. és 24. között pedig szeretettel várják a Jégvarázs jelmezbe öltözött gyermekeket. Ha a mozis fotódat akár a jegyeddel, akár a szuper Jégvarázs jelmezeddel, feltöltöd a mozi facebook oldalára, akkor eredeti Disney-s ajándékokat nyerhetsz.

Itt tudsz részt venni a játékban:

https://www.facebook.com/KultikCsepel/photos/a.258920871144615/937395239963838/?type=3&theater

A játék mellett pedig valódi Jégvarázs menüvel is beülhetsz a kicsivel több, mint másfél órás mesére.  Hans Christian Andersen 1844-ben megjelent Hókirálynő című meséjéből készült Jégvarázs folytatása garantált szórakozást ígér a gyermekeknek, és a lelkükben gyermeket őrző felnőttek számára is. Az első hírek szerint a tengerentúlon már az első napokban rekordot döntött a téli varázslatos mese a Jégvarázs 2.

Jégvarázs2 előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=2OvBBGAzURQ

Itt lehet hozzászólni !