Csillag Születik: István teljesen összeomlott

Delmagyar.hu

Választott dalának hatása vagy a szereplés miatti feszültség okozhatta, hogy Tabáni István zokogásban tört ki produkciója után a tehetségkutató első középdöntőjén. A csepeli fiú felemelő énekével könnyeket fakasztott nézőből, műsorvezetőből és zsűritagból egyaránt.

Valódi dráma helyszíne volt szombat este a Csillag születik stúdiója. Tabáni István a Fényév távolság című dalt adta elő a Padlásból, s olyannyira a hatása alá került, hogy mindenki számára váratlanul elsírta magát.

Talán a nyugodt élethez szokott csepeli fiú számára idegen felhajtás, talán a színpad közvetlen közelében ülő szülők látványa miatt, de István összeroppant a nézők szeme láttára a színpadon. Bár végül a zsűri döntése és a tévénézők szavazata alapján továbbjutott az RTL Klub tehetségkutatójában, de az érzékeny lelkű teremőr még hosszú percekkel az élő adás után is zavartan téblábolt az önfeledten ünneplő versenyzőtársak között – írja a borsonline.

Forrás: Delmagyar.hu

8 hozzászólás “Csillag Születik: István teljesen összeomlott” bejegyzésre

  1. én szerint:

    Nem tudtam, hogy csepeli, de ahogy meghallottam először, tudtam, hogy neki fogok drukkolni. Első számú kedvencem. A második a vadnyugatos fiú. Nagy tehetség mind a kettő és ezzel párosul a szerénység. Ha visszagondolok, pl a megákra, már az első alkalommal eldurrant legtöbbjük feje. A valóságsavasok pedig külön kategória.

  2. Huba szerint:

    “Sírni csak a győztesnek szabad!” Ő – remélem többen vagyunk így – győztes. Gratula!!!!!!

  3. Vica szerint:

    Nekem is nagyon szimpatikus a srác. Remélem, nem azért sírt, mert valami tragédia történt volna az életében, amit eszébe juttatott a dal, hanem inkább azért, mert érző lélek…

  4. másik én szerint:

    Az összes elmúlt évekbeli tehetségkutató legjobbja. Ha egy unszimpatikus senki lenne, akkor is ezt mondanám. Milyen hangja van már?! Remélem olvassa ezt:)

  5. antipati szerint:

    Tisztelt Másik én!

    Unszimpatikus helyesen: antipatikus, magyarul: ellenszenves.
    Tabáni István tényleg szimpatikus és ami a legfőbb: kitűnő énekes!

    Sok sikert!

  6. miska72 szerint:

    Nem semmi.

  7. másik én szerint:

    1. Tudtommal az unszimpatikus teljesen rendben van, legalábbis a nyelv megenged ennyit, ha használják, már meg is van az új szó, és nem érdeklik a képzési szabályok. 2. Nem vagyok híve a nagy magyarításoknak, bár az ‘ellenszenvessel’ semmi bajom. 3. Az ‘antipatikus’ viszont bezony már modoros kategória, kezd antikolódni. De semmi gond, csak nem értek egyet.

    Tabáninak nagyon örülök.

  8. Hajni0428 szerint:

    Hihetetlen ez a hang ez az ember egy csoda ….neked kell nyerni én ezt a hangot hallgatnám a nap 24 -órájában …Hajrá!!! Sok sikert István te vagy a jó!!!!

Itt lehet hozzászólni !