A Momentum szerint ők azzal rúgták ki Szenteczkyt, hogy Csepelen a Fidesz nyert

Csepel.info, Hír24, Valaszonline

Tudok jó pár példát említeni, amikor momentumosok kiszorítottak az önkormányzatokból vállalhatatlan figurákat

– jelentette ki Fekete Győr András, a Momentum vezetője a valaszonline-nak adott interjújában, miközben Csepelről is fontos infókat mondott. Szenteczky János esetét. Szenteczky azért nem lett Csepelen alpolgármester vagy kabinetvezető, mert Erdősi Éva, az MSZP-Párbeszéd jelöltje helyett Borbély Lénárd nyert. De adjuk át a szót inkább Fekete Győr Andrásnak:

Tudok jó pár példát említeni, amikor momentumosok kiszorítottak az önkormányzatokból vállalhatatlan figurákat. (…) Hatvani Csaba, Terézváros. Soproni Tamás megmondta, hogy nem lehet rajta a listán. Nem is lett. Csepelen Szenteczky János járt ugyanígy. A helyi Momentumnak sok munkája volt benne. Vannak itt skalpok szép számmal, csak sokan nem tudnak róluk. Mindig azokat vesszük észre, akik átjutottak a szűrőn, és ezzel nincs is semmi baj. A választók széles tömegeit ezek az ügyek kevéssé érdeklik. Sajnos – teszem hozzá.

– fogalmazott, amikor a csepeli MSZP frakcióvezetőjét egyszerűen csak skalpnak nevezte. Szenteczky János egyébként az összefogás kompenzációs listáján is fenn volt, hajszál híján nem sikerült bejutnia a képviselő testületbe.

Az MSZP frakcióvezetője azért lépett hátrébb a listán, mert Dukán András Ferenc attól rettegett, hogy ő harmadikként nem jutna be az önkormányzatba.

Dukánnak azzal nem volt baja, hogy egy másik elítélt MSZP-s, Takács Krisztián is jelölt volt, és ő be is jutott a testületbe. A listával kapcsolatban Dukánnak lett igaza, a harmadik hely valóban kevésnek bizonyult. Most pedig a Momentum már azt mond a történtekről, amit akar. Például, hogy ők takarították el Szenteczkyt, aki maga adta át a helyét.

A „hála nem politikai kategória” – szokták mondani.

Csepel.info

2 hozzászólás “A Momentum szerint ők azzal rúgták ki Szenteczkyt, hogy Csepelen a Fidesz nyert” bejegyzésre

  1. Volt már ilyen szerint:

    Szigetszentmiklós mindent a csepeliek terhére akar megoldani! Fizessük mi a kapubeállókat! Biztosítsuk a közműveket a határ melletti utcáknak! Tűrjük hogy a szigetszentmiklósiak egérútnak használják az Üdülősor – Hollandi út útvonalat! Reggel befelé óriási a forgalom, délután meg kifelé!

  2. Volt már ilyen szerint:

    Elnézést, rossz poszthoz írtam!

Itt lehet hozzászólni !