Borbély Lénárd: A kemény munkának köszönhető a siker

Hír TV, Facebook – Németh Szilárd

Az elmúlt évek kemény kerületi munkájának köszönhető a siker – így értékelt Csepel újraválasztott fideszes polgármestere.

Borbély Lénárd azt ígérte: ha lehet, akkor a jövőben még többet dolgoznak majd Csepel fejlesztéséért.

Németh Szilárd: Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselők!
Gratulálok minden megválasztott, és így mandátumot nyert önkormányzati és nemzetiségi képviselőnek.

Csepelen ismét a Fidesz-KDNP győzött: Borbély Lénárd ismét polgármester lett, a képviselő-testület felét mi adjuk. Most rajtunk a csepeliek szeme, nagy lehetőséget és bizalmat kaptunk tőlük. Hatalmas munka vár ránk az elkövetkezendő öt évben is!

Legyetek szerények, tartsátok be a választóknak tett ígéreteiteket és mindig figyeljetek a csepeliek szavára, akaratára!

És soha ne felejtsétek, honnan indultatok!
Hajrá, Csepel! Hajrá, Fidesz!

Forrás: Hír TV, Facebook

77 hozzászólás “Borbély Lénárd: A kemény munkának köszönhető a siker” bejegyzésre

  1. Csepeli Kérdező szerint:

    Most látom, nem csak Ábel Attilát zavarták el a körzetéből, hanem Morovik Attilát is.
    No csak, no csak…

  2. Csepeli Kérdező szerint:

    További jó hír, hogy Sz János, B Sz Tamás nem került szavazógomb közelébe. T Krisztián körzetben, H Gyula listán került be…

  3. Csepeli Kérdező szerint:

    Helyesen az előző hozzászólásom:

    További “jó hír”, hogy Sz János, B Sz Tamás nem került szavazógomb közelébe. T Krisztián körzetben, H Gyula listán került be…

  4. nekünk ment el az eszünk szerint:

    Takács Krisztián neked jó hír? 😀 sajnállak…

  5. Csepeli Kérdező szerint:

    Láttad a javítást?

  6. Coper szerint:

    Nem jol sikerult?
    A mocskolodo csepel info Nagyon visszafogott!

  7. telepi szerint:

    Nagyon örvendetes Borbély Úr magas támogatottsága. Egyértelmű, hogy a lakótelepekre érdemes fókuszálni. A csillagtelepi rehabilitáció is sokat hozott a konyhára, úgy ítélhető.

  8. bukta szerint:

    Így kell a vereséget sikernek beállítani. Noha Borbély lett a polgármester, a Fidesz elvesztette a többségét a képviselő-testületben, vagyis vége a Fidesz-uralomnak Csepelen. Ábel propagandaminisztert megverte a körzetében Csaba Péter. Az agyonmocskolt Takács Krisztiánt viszont megszavazták.

  9. Csepeli Kérdező szerint:

    telepi,
    Én azon döbbentem meg, hányan szavaztak Erdősi Évára… Nem tudom miért kaphatott ennyit… Amit az ellenzék művelt a saját jelöltjeivel szemben, azok után csoda hogy ennyit kaptak.

  10. Csepeli Kérdező szerint:

    Bukta,
    Azért a +2 szavazat T Krisztiánnak, nem elsöprő győzelem…

  11. szar szocik szerint:

    sok a cigány és a panelproli Csepelen, ezért kap ennyi szavazatot a szocialista moslék söpredék.

  12. barvagarbalarka szerint:

    szar szocik: Szabolcsban a kistelepüléseken még több roma van, akik mennek a fideszre szavazni tömegével. Ez ma már nem érv Csepelen.

  13. hazse szerint:

    megnyugodhatsz “a sok cigány” pontosan lénárdra-fidessre szavazott nekik oda kell, vezéretek így rendelte, te nem tudod?

    a panelproli stimmelhet, én is okádok a moslék söpredék fidesstől

  14. Tóth kati szerint:

    Gratulálok yCsepelnek és Borbély Lénárdnak.Csak megjegyzemm8 fideszes,8 ellenzéki,egy független,szavazásnál,ha egál van,a pogármester szavazata is számít.Tehát nincs az ellenzéknek többsége.A független nem mindig ellenzéki.

  15. Csepeli Kérdező szerint:

    Tóth Kati,

    A matek helyesen:
    Fidesznek összesen a polgármesterrel együtt 9 szavazati lehetősége van.
    Az összefogásnak 8 szavazati lehetősége van.
    Pákozdi úr a 9.
    Tehát, nem számít a szavazata, pont egál.

    forrás: https://www.valasztas.hu/d4/onk19/szavossz/onkval/hu/M01/T021/tjk.html

    Szerintem…

  16. barvagarbalarka szerint:

    Ja, és szar szocinak még:

    Szerintem pont nem akkor kéne becsmérelni a csepelieket, mikor pont itt a fidesz még mindig bőven a bp-i átlag felett szerepelt. Sőt, a már vidéknek számító szomszédos Szigetszentmiklóson is sokkal rosszabbul szerepelt a fidesz.

  17. hanihanika szerint:

    Egy jó rakás hányás az egész bagázs!
    Gondolom a kemény munka viselte meg őket annyira!
    Nem tartozom semmilyen párthoz, emberileg gusztustalan !!

  18. királyerdei szerint:

    Polgármester Úr!

    Szívből köszönöm szíves üdvözlő szavait. Mondhatom, nem vagyok abban a lelkiállapotban, hogy e percben megszokott frázisokat használjak, igazságérzetem azt parancsolja, hogy minden kertelés nélkül azt mondjam, amit e percben érzek. Mikor még távol voltunk innen, és csak a remény sugara pislogott lelkünkben, akkor — kimondom — gyűlöltük és átkoztuk Budapestet, mert nem azokat láttuk benne, akik szenvedtek, akik mártírok lettek, hanem az országnak itt összefolyt piszkát. Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt évben a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött. Ez a város börtönre vetette, kiüldözte a hazából annak legjobbjait és egy év alatt elprédálta összes javainkat. De minél jobban közeledtünk, annál jobban leolvadt szívünkről a jég, és készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt, amelyben őseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet. Katonáim, miután földjeikről betakarították Isten áldását, fegyvert vettek a kezükbe, hogy rendet teremtsenek itt e hazában. Ezek a kezek nyitva állanak testvéri kézszorításra, de büntetni is tudnak, ha kell. Meg vagyok győződve róla, azaz úgy remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, hanem ellenkezőleg, akik bűnösöknek érzik magukat, megtérnek, és hatványozott erõvel segítenek a nemzeti reményekben tündöklő Budapest felépítésében. A mártírokat, az itt sokat szenvedett véreinket meleg szeretettel öleljük szívünkhöz.”

  19. Tóth kati szerint:

    Csepeli kérdező Pákozdi urat hova számolod?

  20. Csepeli Kérdező szerint:

    Tóth Kati,
    Nem számolom sehova, azért számoltam Pákozdi urat kilencedikként. Nem feltétlenül biztos, hogy beáll bárhova is, kvázi a mérleg nyelve is lehet…

  21. Borostyán szerint:

    Gratulálok, Lénárd! Holnaptól minden csepeli szeretné látni, hogy VÉGRE elkezdik a HÉV vonalát kitolni a Jászai-ig, hogy újítjuk fel a Gubacsi hidat, hogy Budára is épülni fog a híd, no meg hogy fellendül a Csepel Művek! Na gyerünk! Mutassad!

  22. Csepeli Kérdező szerint:

    A facebook oldalon a tiltásomat meg lehet szűntetni :mrgreen:

  23. telepi szerint:

    El kell kezdeni dolgozni, Polgármester Úr! Még keményebben, ha lehet. Királyerdő is majdnem elveszett, alig pár tíz szavazaton múlt, egy-másfél százalékokon…

  24. csak úgy szerint:

    A kemény munka még csak most jön. A 35 pontból csak a látványos ígéretek valósultak meg, pedig volt kormány és főváros támogatás is.
    Öt év múlva majd azt mondják, hogy a főváros nem támogatta Csepelt?
    Jó lesz neki kezdeni, és nem csak tervezni, hogy tervezzük – HÉV, Gerincút, Gubacsi-híd, Corvin kereszteződés – ezek közül semmi, nem hogy nem valósult meg, még csak neki sem láttak.
    A napközis tábor megszűnt, de lesz remek birkózó csarnok kb. 5 milliárdból és foci pálya a Kis – Duna parton, miközben ömlik a szennyvíz a Kis Dunába.
    Talán már nem kellene visszafelé mutogatni, hanem tenni is valamit!

  25. pusssh szerint:

    Az áldott gondos moderáció ezúttal is öngólt próbál lőni a legzseniálisabban kampányló infonak, tehát megkísérlem másként:

    Borostyán!
    Ne oly vérmesen. Léteznek törvények és jogkörök is: hőbörgés helyett tudni illene, mit tehet meg egy kerületi polgármester, egy főpolgármester illetve a kormány. Miniszterelnök egyelőre csak egy van.
    A H.V.G. című ősellenség közölt egy tényszerű ismertetést “Mibe szólhat bele Karácsony? Megnéztük, mi tartozik hozzá, és mi a kormányhoz Budapesten” címmel ( 2019. október. 14. 14:36 utolsó frissítés 2019. október. 14. 15:17) ami egyelőre a nyitóóldalról is elérhet. Az Sztojcsev Iván jegyezte írás kitér a kerületi jogkörökre is. “Összegyűjtöttük, kin mit lehet számonkérni, és milyen ügyekben kell egyezkedniük a szereplőknek.”
    Látni fogod, hogy összes vágyaidat Karácsony illetve a kormány fogja csak tudni teljesíteni.

  26. pusssh szerint:

    T. Krisztián egyenes beszavazása a csepeli választás dicsőséges fénypontja.
    Már-már Győrben érezhetjük magunkat.

  27. Borostyán szerint:

    pusssh: De könyörgöm, már jó régóta fideszes önkormányzat van Csepelen, most nehogy már akkor kezdjenek bele, amikor már nem fideszes a főpolgármester, így majd lehet, hogy lesz kifogásuk rá, hogy miért nem épülnek a dolgok amik megvoltak ígérve már évekkel ezelőtt…

    csak úgy: ott a pont! 🙂

  28. Nagyapó szerint:

    Érdemes újra olvasni királyerdei Borbélyhoz polgármesterhez írt levelét!!

    A jelenlegi önkori vál. érdekessége, hogy a választókat nem zavarta a büntetett előélet. Lopott, csalt de a ” mi emberünk”😅

    Három adat? Karácsony 317 152 szavazó, Tarlós 277 502 szavazat, különbség 39 650 fő.
    Budapesten 80 000 lakás van külföldi kézben (van lakcíme, szavazhat), ez minimum ~60000 migráns szavazó, családtagok nélkül. Ezek nem kárpátaljaiak, erdélyiek!
    “Fontosak a migránsok!!”

    Borostyán! Rossz a címzés, ezekben nem a kerület – Borbély polgármester – hanem kedvence, Kari Geri a zilletékes.
    Ha viccnek szánta, akkor bocs!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. Kitiltott szerint:

    Oreg ezt a 60000 migranst ki engedte be?

    Eddig semmi nem tortent 9 ev alatt a gerincut gubacsihid hev csak igergetes volt.
    Mindenhol fidesz tobbseg es kormanyzas volt.
    A valasztasi igeretben borbulescu lenard megint megigert mindent.
    De mar most teljesites helyett csoportosan kezdtek karacsonyra mutogatni

  30. Szar szocik szerint:

    Ezektől a szar szociktól sosem fogunk békésen megszabadulni.

  31. Szar szocik szerint:

    Kitiltott nevű román, itt a neveket ne románul írd mint ahogy a kurva oláhcigány anyád behívóján láttad.

  32. keménylegény szerint:

    Az öreg akkor nem papolt, amikor a hátán cipelte be az országba az elkötelezett szavazókat?
    Talán a letelepedett kínaiak is a panelprolik számát gyarapítják?

  33. Nagyapó szerint:

    Kitiltott!
    – Ha magyar lennél, akkor tudnád, hogy pl. a “fidesz tobbseg” kettő g-vel írandó! ( igaz Szar szocik beírása!)🙂
    – Nem tudom mit jelent a borbulescu, talán Bărbulescut?
    – Minden óvodás tudja Kitiltott-an kívúl, hogy a 60000 migrans (sic) másik lakása New Yorkban, ill. Tel-Avivban van.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. Nagyapó szerint:

    keménylegény! Bocs!! Nem tudtam, hogy egy migráns kínai erőszakolta meg a lányát!🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. keménylegény szerint:

    Több honfitársunk erőszakolt meg nőt (a családon belüli egyéb erőszakról nem szólva) mint a migránsok.
    Saját gondolata nincs, csak amire betanították?

  36. csak úgy szerint:

    T. Polgármester úr!

    Már, ha olvassa …

    Javaslom, hogy mielőbb tartson egy lakossági fórumot, ahol a “folytassuk” – mit is? – helyett már konkrétumokról számolna be. Németh Szilárd nélkül.

    Ha lehet, legyen időben meghirdetve, észszerű időpontban és helyszínen, és ne csak a kiváltságos királyerdei fideszes nyugdíjasoknak (törzsgárda). Rövid – mondom rövid ismertetőt szeretnék, és választ a feltett kérdésekre. Ezeket akár korábban is bekérheti, hogy legyen idő felkészülni a válaszra.

    Ha már a többség megválasztotta, jó lenne ha figyelne a kisebbségre is, mert lehet, hogy egy idő után ők lesznek többen.

  37. Gyula szerint:

    Ez a hajó elment, Urak! 🙂
    Volt KILENC éve a Fidesznek, hogy tegye a dolgát.
    Az EU-s pénzből becsomagolt (az akkori szabványokon is kívüli) paneleket ne számoljuk ide.
    Akkor nézzünk szét, hogy a dolgán kívül mit is fejlesztett ez az önkormányzat, aki arra is képtelen, hogy a saját útjait is kátyúzza. A másik főmufti is el lett küldve, mert Budapesten annyi történt, mint a Demszky alatt. Ja, barbár térkövezés az volt, a kerületben meg semmit nem csináltak az ő kezelésében lévő utakon. Körvonalakban, ha nem lett volna túltolva a napi szardobálás és nem 9 év kampány lett volna, hanem építő jellegű munka, akkor nem lett volna bukfenc.
    Az én koromat tekintve leszarom a 122 játszóterüket, de ahogy látható volt, a többséget sem hatotta ez meg, a táblázások meg Észak-Koreát idézik… 🙂

  38. pusssh szerint:

    Borostyán (hétfő – 18:34)!
    Ha a “fideszes többsegg” (köszönet a segítségért, Nagyapó) megkevesbedik, akkor bizony kifogás is keletkezik.
    De a főpolgármestert nem Borbály Lénárd (becsületes magyar nevű magyar polgármester) választotta meg a saját feje fölé, hogy kifogást találhasson, hanem a mindig átrázott a jammeroló választók, akiknek fogalmunk se volt és továbbra sincs arról, mit választottak maguknak, és kit löktek a pöcegödörbe.
    Ne ríjjatok tehát, mindenki megkapta azt, ami neki jár.

  39. Gyula szerint:

    csak úgy apropóján…
    Szuhait is szeretnénk már egyszer látni, ha már… 😉

  40. Gyula szerint:

    “Budapesten 80 000 lakás van külföldi kézben (van lakcíme, szavazhat)”
    Írja Nagyapó…
    Tegnap még állampolgárság is kellett hozzá! 😉
    No, azt ki adta nekik???
    Ha… Észak-Keleten az Ukránok szavazhattak, akkor mi itt a gáz?

  41. pusssh szerint:

    Tisztelt @csak úgy szerint!
    Alázatos előterjesztése teljes mértékben támogatható, de miből gondolja, hogy a polgármester úr pillanatnyilag olvashatja és válaszolhatna, amikor még az engedélyező felsőbb hatóság se tudja, mi történt vele?
    Kérje inkább a független Pákozdi képviselőt, ő a maga ura.

  42. Gyula szerint:

    Ha már Pákozdi:
    “ahol nem lesz többség a polgármester mögött”
    “Budapesten – ahol összesen kilenc kerületet nyertek meg a kormánypártok – öt olyan kerület is lesz, ahol a fideszes polgármesternek nem lesz többsége. A X., XX., XXII. és XXIII. kerület mellett papíron a XXI. kerület is ilyen, bár ott egy jobbikos civil miatt nem egyértelmű a helyzet”

    Na, erre én is kíváncsi leszek…

  43. Vendetta szerint:

    Nagyon remélem hogy Boldog Karácsony tartja az ígéretét és nem épül meg az a szar beton kupac Stadion a szigetcsúcson… Maradjon meg a szigetcsúcs zöldfelületnek, ültessék oda azt a fa mennyiséget amit a Hód párt kivágatott a Zelmúlt 9 évben.
    A kis-duna part is nagyon szépen fejlődött addig a kizárólagos pontig amíg Pacal oda nem rakta az 5 milliárdos játszóterét.
    Az a pénz és beton szépen mehetett volna a Gubacsi hídba.

  44. Volt már ilyen szerint:

    Kemény évek várnak a Fideszre Budapesten! Vége a pénzszórásnak, a szavazatvásárlásnak! Négy fideszes polgármester lesz, akinek megvan a képviselőtestületi többsége!

    Borbélynak nincs! Németh Szilárd arca gondterhelt volt Orbán eredményértékelésén!
    A csepeli fideszeseknek nincs okuk örülni! Semmire sem mennek Borbély polgármesterségével! Az ellenzék bármikor lebéníthatja Csepel működését! Pákozdiban ne tessenek reménykedni, nem az az áruló fajta, tartja a szavát, nem áll össze Borbélyékkal!

    Vége lesz a játszótér építésnek, meg a többi baromságnak! Meg a töketlen lovas címernek is! Borbély szavazatával sem tudják megszavaztatni a polgármesteri előterjesztéseket! 8:8 esetén nincs a javaslat megszavazva!

    Megoldás lehet, lemond a képviselőtestület, ez felállítja a polgármestert is a helyéről! És lehet újra választani! Még kevesebbet fog a Fidesz nyerni! Az ellenzék meg akár Takács Mónikát is újra indíthatja polgármesternek!

    Borbély elbízta magát, talán mégis csak hallgatni kellett volna a jó szóra!

  45. Kitiltott szerint:

    Szerencsetlen bukott munkasor
    Nem tudom mint ovodas hogy kulfoldieknek hol van masik lakasa.
    Azt tudni lehet hogy nem zsido hanem korozott arab terrorista volt az istened szomszedja.
    Te mint oreg bolcs magyar csepeli kepviselo tobbek kozott azt nem tudtad (sok mas mellett) hogy a gorgey teren van parkolo.
    Evek ota osztod itt az eszt de meg a bukas elott kibuktal a testuletbol.
    Jobbnak lattak a gazdaid ha nem inditanak

  46. Kitiltott szerint:

    Szar szoci
    Gyonyoru hogy egy roman imado romanozik.
    En a kurva romanciganyok behivojat nem lattam.
    Azokat ti irtatok es ti hivtatok be oket.
    Ti szallitottatok szervezetten szavazni.
    Es az evek alatt a beirasodnal akademiailag kulonb beirasokat moderalt az admin.
    Azokban egyetlen tragar szo sem volt csak kenyelmetlen kerdesek

  47. Kitiltott szerint:

    Oreg
    Lehagytam egy betut nagy dolog.
    De akkor a szad alap allasban maradt amikor kulon meg lettel szolitva hogy mit szolsz a baratnod (eetarsad) hibaktol hemzsego beirasahoz.

  48. Gyula szerint:

    Nagy a csend, semmi “értékelő”?
    Ábel Attila hol van most?
    Gondolom, hogy elküldeni nem merik a többséget a picsába? 🙂

  49. Volt már ilyen szerint:

    Előzetes az elkövetkező időkből:
    Ábel Attila és Morovik Attila nem lesz alpolgármester.
    Vida István nem lesz a Városkép Kft. vezetője.
    Ízelítőnek egyenlőre ennyi!

  50. Csepeli Kérdező szerint:

    Nagyapó szerint:
    2019. október 14., hétfő – 18:49
    Érdemes újra olvasni királyerdei Borbélyhoz polgármesterhez írt levelét!!

    Nagyapó,
    Az nem saját gondolat volt, hanem Horthy Miklósnak tulajdonított idézet.

  51. Csepeli Kérdező szerint:

    Gyula,
    Ábel Attila jelenleg 3 műszakban járathatja az iratmegsemmisítőt, és közben nyalogatja lelki sebeit.
    Arra kíváncsi vagyok, hogy az utóbbi hónapokban kötött, a jó ízlést túllépő szerződésekkel mi lesz.

  52. Ábel Attila szerint:

    Kérdező: remekül vagyok, és kávézgatok az önkormányzatban. Teszem a dolgomat, egyelőre titulus nélkül. A választást megnyertük, kétségkívül meg kell egyezni az ellenzékkel, de korábban is sok dologban kellett együttműködni. Úgy tűnik fogalma nincs hogyan működik egy önkormányzat.

  53. Ajkai szerint:

    Volt már ilyen szerint, és Kérdező urak esetleg Hölgyek!
    Mi indokolja azt az optimizmust amely szerint nem lesz vki alpolgármester vagy kft ügyvezető? Nincs az ellenzék olyan pozícióban , hogy ők mondják meg,hogy ki kicsoda legyen? A demokrácia olyan, hogy a győztes határozza meg ezeket. És mint láthatjuk-jelenleg max döntetlenre lehet hozni a mérkőzést.

  54. Csepeli Kérdező szerint:

    Ábel Attila szerint:
    2019. október 15., kedd – 09:58
    “Kérdező: remekül vagyok, és kávézgatok az önkormányzatban. Teszem a dolgomat, egyelőre titulus nélkül. A választást megnyertük, kétségkívül meg kell egyezni az ellenzékkel, de korábban is sok dologban kellett együttműködni. Úgy tűnik fogalma nincs hogyan működik egy önkormányzat.”

    Válaszából ez ütötte meg leginkább a szememet:
    “…de korábban is sok dologban kellett együttműködni…”

    Mint pl a Publimont szerződés kötés, vagy mint az északi terület rohamtempóban való átadása? Ezekben hogyan volt tetten érhető az együttműködés?

    A választást Ön személy szerint nem nyerte meg, így a “királyi többesszám” kicsit túlzó 🙂

  55. Csepeli Kérdező szerint:

    Ajkai,

    A nekem célzott kérdés alapját nem értem, mivel nem tettem olyan jellegű kijelentést, mely “generálhatná” a kérdését.
    Jelenleg semmi sem biztos, és nem tudom, hogy ki/kik milyen tisztséget fognak betölteni.
    Az én megítélésem szerint amúgy nem lesz változás az alpolgármesterek, kerületi cégek vezetői között.

  56. Kitiltott szerint:

    Kavezgatok az onkormanyzatban.
    Teszem a dolgomat.
    Egy onkori dolgozonak mas lenne a munkaja

  57. Ajkai szerint:

    Takács Krisztián-akit azért ítéltek el-mert megkárosította az önkormányzatot, Horváth Gyula alpolgármestersége idején-ismét képviselő lett? A demokrácia nem erről szól szerintem…..

  58. Csepeli Kérdező szerint:

    Ajkai,

    Választhattunk az “Étlapról”. Ez a demokrácia.

  59. Nagyapó szerint:

    Gyula(hétfő – 20:56) Ha nem tud valamit, azzal ne büszkélkedjen! Ugyanis “Az önkormányzati választásokon szavazhat minden magyar és nem magyar állampolgár, aki legalább 18 éves és bejelentett lakóhelye vagy tartózkodási helye van Magyarországon.”
    ÉRTI?
    Tehát a 80 000 külföldi tulajdonos és családja szavazhatott!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  60. pusssh szerint:

    De, Ajkai, a választás erről szól: a választók elzüllesztéséről.
    Nézd meg az Indexben: Szexbotrány? Drogok? Adócsalás? Sebaj, simán megválasztjuk! (2019.10.14. 23:02)
    Győr, Budaörs, Kispest, Újbuda, Gyömrő, Alsószentmárton, Kunbaja, Fülöpháza, érpataki Nagykálló, Tiszasziget és Újszentiván, Nyírpilis. Hirtelenjében csak ennyiről tudnak beszámolni. Mert lusták utánajárni.

  61. telepi szerint:

    Úgy lehet mondani, hogy ideje még nagyobb erőkkel a lakótelepekre fókuszálni, mert elmegy a hajó. Királyerdő és Kertváros helyett Belváros, Csillagtelep, Sétányok.

  62. Gyula szerint:

    Ábel Attila!
    Listáról, mellékvágányon, de megmérettetve Te nemigen nyertél… 😉
    Ezt a meccset majd Pákozdi dönti el, persze a Ti javatokra, erre pénzt is tennék.
    De nekem azt’ a 9 is páros, mert megint sötét van és reggel megint felkel a nap. 😀

  63. Volt már ilyen szerint:

    Ajkai, nem győztek! Az hogy Borbély polgármester, még nem győzelem! Nincs meg a többsége! A polgármester szavazatával is csak 9:9 az állás, azaz nincs elfogadva a polgármesteri előterjesztés! Az ellenzék szavazata/i nélkül semmit nem lehet megszavazni! Az alpolgármestereket sem! A polgármester javasolhat amit akar, de a döntés a képviselőtestületé! Meg persze a felelősség is! Ők a választókat képviselik, az összes csepelinek tartoznak felelősséggel! Az adókból befolyó pénz közpénz, az összes csepeli pénze! Annak felhasználásáról a képviselőtestület dönt, mindannyiunk érdekében! Aki ezt nem felelősen költi el, az hűtlen kezelést követ el, legyen az bármilyen pozícióban!

    Pákozdi úrról meg ne feltételezzenek semmit, szavatartó ember!

  64. Volt már ilyen szerint:

    Ábel úr! Szíveskedjék a mai nappal az összes kitiltást a Csepelinfóról megszüntetni! Amíg az Ön tulajdonát képező blog a csepel.info nevet viseli, addig Ön köteles a sajtószabadságot, azaz a vélemények szabad közlésének jogát biztosítani!

    Nem emlékszem, hogy Ön 2007-ben engedélyt kért volna az akkori csepeli önkormányzattól a Csepel név használatára! Az hogy a domain nem Magyarországon van, nem jelent semmit! Ön viszont itt van és csepeli lakos, sőt eddig tisztségviselő! Köteles lenne példát mutatni jogtiszteletből! Bíróság előtt ismerte el, hogy a csepel.info az Ön tulajdona!

  65. pusssh szerint:

    Volt már ilyen!
    Obstrukcióval ki lehet nyírni nemcsak a kerületet, hanem egy egész országot is. Veled együtt. Volt már ilyen…

  66. Gyula szerint:

    pusssh!
    Leizzadsz.
    Semmi nem tart örökké, az idő halad… 😉

  67. Baberosi Leander szerint:

    En arra szeretnek valaszt kapni,hogy kinek koszonhetjuk az egyebkent nagyon jol sikerult idosnapi hajokirandulas-koszonjuk szepen!-az ott felleptetett,sajat magelismerten dk-s bodrogi agyalagyula,a susu fellepteteset,ahol ez a kivenhetd
    ripacs volt a meglepetesvendeg,aki a kampany vegso hajrajaban,napokon at a dk-s
    Ujbudai-es ott sajnalatosan befutott,mee toos-s kiss imre doktornak
    telefonosan kampanyolt.
    Kerdesem,miert vqgyunk ennyire nyuszik.
    Ha nem tortent,miert nem vizsgalat,van e felelose ennek a sulyos
    bakinak,termeszetesen,nevesitve!

  68. Baberosi Leander szerint:

    Es meg annyit,hogy elkepzelheto e az,hogy a mi kedvenceinket a dk-rendezvenyre hivjak,gondolok itt Akosra,Nagy Feroekra,Szikora Robira,Varga Miklosra,Szandira,
    a Rózsira,Reviczky Gaborra,vagy akar Eperjes szamocara?
    Hogy ez igy jo,helyes e,nem jo,nem helyes,de ez a mai magyar realitas,rogvalóság

  69. Kitiltott szerint:

    Orulok hogy az en penzembol ismet jol erezte magat a hajokirandulason.

  70. Volt már ilyen szerint:

    Babérosi Leander már egy másik nicknéven is írogat, azért kék a neve! Valamelyik fideszes lehet, vagy akár Ábel is, saját nevén nem mer mutatkozni! Nehogy már válaszolni kelljen arra, hogy 2007-ben kérte-e a Csepel név használatát az akkori csepeli önkormányzattól a blogjának!
    Miért várják el az ellenzéki képviselőktől, hogy akár a napirendet is megszavazzák? A fideszes többség még a napirendet sem volt hajlandó megszavazni, hogy valamely ellenzéki javaslatról szavazni lehessen! Kölcsön kenyér visszajár!

  71. Lili Züllig szerint:

    Szavazhatott volna a svájci baráti köröm is, ha ide vannak bejelentve Csepelre?
    Ugye ez most csak egy vicc? Ha ezt tudom, idehoztam volna vagy +41 svájcit szavazni. Mindet bejelentem Csepelre, magamhoz, kein Problem….

  72. pusssh szerint:

    Lili, ez most nem vicc.
    És ha majd a zellenzék betelepíti a migrákat, ők is fognak szavazni. (Na, vajon kire?)

  73. Horváth János szerint:

    Mitől olyan biztos ez a betelepítés? Mert a felcsúti azt mondta? És ha hazudik?

  74. pusssh szerint:

    HJ.
    Nem azért. Hanem azért, ami a kurdokkal most folyik, és amit Erdoberdó tervez: meg akar szabadulni a 3.6 milliárd szíriai menekültjétől, ha nem kap elég pénzt az EU-tól, csak fenyegetéseket a kurd inváziója miatt. Most tényleg jó esély van arra, hogy újabb hadakat indítsanak onnan Európa felé. Meglehetős összeurópai besz@rás kezdődött.
    És ezt nemcsak – nem elsősorban – a honi pártsajtó tülköli (illetve hallgatja el), hanem számos nemzetközi hírforrás (korántsem csak altright).
    (Mit gondolsz, miért fogadta oly meglepő barátságos módon Macron is Orbánt egy hete?)

  75. pusssh szerint:

    Pardon, elírás: csak 3.6 millió. (Az emberiség fele még nem oda menekült.)

  76. Horváth János szerint:

    Ahhoz képest, hogy Erdogan elég nyiltan zsarol, s nem mellesleg minden emberi normát
    felrúg, Orbán széles vigyorral parolázik vele. Nekem ennyi elég.

  77. mivan szerint:

    Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a propagandagépezet Csepeli Hírmondó szerkesztve,
    s milyen személyes változások lesznek a kerületi intézmények életében

Itt lehet hozzászólni !