Az ellenzék bukásra számít Csepelen

Csepel.info

Arcukra fagyott a mosoly, már csak a balhéban bíznak

Ismét Tarlós István, Csepelen pedig Borbély Lénárd győzelmére számít az ellenzék – derül ki a kormányellenes erőket segítő Taktikaiszavazas.hu oldalról. Csepelen – az ellenzéki várakozások szerint – a többséget is megszerzi a Fidesz.

Nem véletlenek Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János csapatának hisztérikus kirohanásai, gyűlölködései, amivel bármi áron olyan botrányt próbálnak kelteni, hogy megszerezhessék a vezetést. A saját oldaluk szerint ugyanis ez eddig nem sikerült.

A Taktikaiszavazas.hu felmérései és várakozásai szerint Budapesten és vidéken is nyerni tud most vasárnap a Fidesz-KDNP az önkormányzatok többségében. Csepelen szerintük ismét Borbély Lénárd lesz a polgármester, és 8 egyéni körzetet nyer meg a Fidesz, amivel többségbe kerül. Az oldal felméréseivel csak annyi baj van, hogy alapvetően a baloldal felé elfogult közvélemény-kutató cégek adatait használja fel.

Ráadásul a 2014-es választási eredmények alapján sok baloldali fog ismét átszavazni Borbély Lénárdra és a Fidesz jelöltjeire, mivel még a baloldali szavazó közül is sokaknak tetszik az az irány és a fejlesztések sokasága, ami az elmúlt szűk egy évtizedben megtörtént.

Arról pedig végképp nem írnak – mivel csak az ellenzéki pártokat szolgálják – hogy Csepelen olyan ellenzéki civil szervezet is elindult a választásokon, amely az inkább bűnszervezetnek tűnő helyi ellenzék lecserélését teszi lehetővé.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !