El Risitas is megmondja a tutit a csepeli politikáról

Csepel.info

A rendszerváltás óta eltelt három évtized legabszurdabb jeleneteivel tűzdelt, leginkább tragikomikus választási kampánya zajlik Csepelen. Nem csoda, hogy El Risitast is megihlette az, ami itt történik.

A csepeli ellenzéki pártok közül a Momentum kerek perec megmondta, hogy erkölcsileg és emberileg is felvállalhatatlanok a csepeli MSZP és DK által indított jelöltek. De amikor szocialista Szenteczky János egy listahellyel jobbat ajánlott Dukán András Ferencnek, a Momentum csepeli vezetőjének, azonnal elpárolgott az erkölcsi és emberi problémájuk.

Ez után Szenteczky úgy rúgta ki Dobák Istvánt, hogy ezt előle szándékosan elhallgatták. Amikor Dobák hazaért, kivette az MSZP-s újságot a levelesládából, amelyben még a hármas körzet jelöltjeként szerepelt, majd indult volna kampányolni, amikor ismerősei szóltak neki, hogy már nem is ő az ellenzék jelöltje. Dobáknak az volt a bűne, hogy Takács Mónika MSZP-s polgármester-jelölt mellett állt, de akkor, amikor az már nem állt Bangóné és Szenteczky kegyeiben.

Szintén az elmúlt hetekben tűnt fel egy új aktivista az ellenzéki pártoknál, akit az MSZP központjából küldték segíteni. Ám a szocialista tanácsadóként bemutatkozó férfiről kiderült, hogy nyolcszorosan büntetett előéletű, ráadásul éppen politikai hatalommal való üzérkedés bűntette miatt ítélték el.

Bangóné és Szenteczky bosszút álltak Takács Mónikán, korábbi polgármester-jelöltjükön is. Most valószínűleg a Szabó Szabolcs és a Momentum elleni bosszút tervezgetik. Ám ezt a bosszút gyaníthatóan egyelőre félre kell tenniük, előbb ugyanis mégiscsak meg kellene nyerni a választást.

Csepel.info

8 hozzászólás “El Risitas is megmondja a tutit a csepeli politikáról” bejegyzésre

  1. Potter szerint:

    pl!

    :):):)

  2. Qqriq szerint:

    Szarházi megélhetési politikusok, igazi senkik, erkölcsi nullák. Egy tál lencséért eladják az anyjukat is. Senki ne szavazzon rájuk!!!

  3. Potter szerint:

    Töröljetek csak bazmeg, töröljetek!

  4. Potter szerint:

    pl és én betettük amikor El Risitas kiröhögi a fidesz válsztási kampányt a magyar focit de ti kitörlitek. Hát persze, ha nem a saját szájatok íze szerint van valami akkor jön a “liberális véleménycenzúra és terror” ahogy ti nevezitek.

    Szánalmas ez a közpénzből kitartott fosblog!
    Kérem vissza a pénzem!!!

  5. Qqriq szerint:

    A közpénzügyi reklamációkat itt van lehetőség jelezni:
    https://hu-hu.facebook.com/szenteczky.janos
    és persze itt is:
    https://www.facebook.com/bnebildiko/

  6. pl szerint:

    Egyébként úgy látom, sokan vagyunk, akiket ez már igazán dühít… Árasszátok el linkekkel ezeket a g.ciket!
    Soha ne felejtsd, ezek a mi pénzünkből szarnak a képünkbe!

  7. Potter szerint:

    Ábel Attilát is kiröhögte Risitas mert idegbeteg módjára viselkedett a piacon!

    Ha az én telómhoz nyúlkált volna, úgy rúgtam volna valagon azt a dagadt seggű hülye gyereket, hogy a levegőben éhen hal.

Itt lehet hozzászólni !