Elkészült a Popieluszko utca felújítása

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat folytatja kiemelt beruházási projektjét, az út-, járda- és csapadékcsatorna-építést a kerületben, amely újabb szakaszához érkezett: mától használhatják az autósok a mintegy 670 méteren megújult Popieluszko utcát.

A vadonatúj útszakaszt Borbély Lénárd polgármester és a körzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjelöltje, Czibulyáné Szonday Szilvia is megtekintette.

A munkálatokról érdemes tudni, hogy a beruházás júniusban indult. Az utca teljesen új útburkolatot kapott és kapubeállókat, valamint másfél méter szélességű járdát is építettek. Mindkét oldali szegélyt cserélték teljes hosszon, korszerűsítették a vízelvezetést és rendezték a zöldfelületet. A beruházás 50 milliós állami támogatásból és közel 300 milliós önkormányzati forrásból újult meg.

Mindeközben a Királyerdő úton is folynak az építkezések a Hollandi úttól a Szentmiklósi út felé haladva.

Csepel.hu

7 hozzászólás “Elkészült a Popieluszko utca felújítása” bejegyzésre

  1. Kitiltott szerint:

    Es az is elmehet az anyjaba aki a kiralyerdo uton es a popieluszko utcaban is kitalalta a forgalmirend valtozasokat

  2. Szabó Imre szerint:

    köszönjük

  3. kapjatokbe szerint:

    Ja….
    Vasárnap meg állt rajta a víz…
    Ezt is tiltsd ki, te gyökér,,,

  4. GyorsHajtók szerint:

    Szép lett a szakasz.
    Viszont veszélyt már látok a szakaszon : elég hosszú és egyenes, az útburkolat is tökéletes, lesznek páran akik itt tövig nyomják a gázpedált…

  5. barvagarbalarka szerint:

    Fantasztikus teljesítmény 670 métert felújítani!

    A vicc majd az lesz, mikor a gerincút folytatását átadják a Mag utcáig, az is hasonló táv. Ez valamikorra 2021-22-re várható, tehát majd elmondhatjuk, hogy 10 év alatt tovább épült az amúgy is rövidke gerincút 670 méterrel! Óriási a fejlődés.
    Ahelyett, hogy megcsinálnák rendesen a Táncsics M. utcát, hogy legyen külön kijárata a Corvin útra/Szabadkikötő útra, na azzal nagyban lehetne csökkenteni a Kossuth L. utcában a dugókat, lépésben haladást.

    Az a baj, hogy sehol a világon a fejlett országok között nincs ez, hogy a közlekedési fejlesztések rendszerint csak az ígéretek hangoznak el, a lényegi fejlesztések pedig mindig eltolódnak, baromi lassú fejlesztési tempót mutatva. Párttól függetlenül sajnos, ez hungarikum.

  6. kiss istvan szerint:

    Semmi nem jó, mindensz@r.

  7. kiss istvan szerint:

    Ja! meg a közlekedéshez, meg a focihoz mindenki ért!

Itt lehet hozzászólni !