“Koccints Robival!” – Puzsér is Csepelre látogat

Csepel.info, Facebook

A csepeli Rizmajerben találkozhatnak szerda este az érdeklődők a független főpolgármester-jelölttel – értesült a Csepel.info.

 

10 hozzászólás ““Koccints Robival!” – Puzsér is Csepelre látogat” bejegyzésre

  1. Dórika szerint:

    Bottal se nyúlnék hozzá!

  2. Horváth János szerint:

    Ha már koccintásról van szó, talán Borbély lenne a legalkalmasabb!

  3. concept szerint:

    Érdekes,hol van a savazós stílus a Puzsérral kapcsolatban ami a többi ellenzéki jelöltnek jár a Csepel infotóll,+beengedik a fideszes kötődésű sörházba?Ennyit a független jelöltségről…

  4. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Nem Burány Sándort akart írni???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Manfred szerint:

    Lehet, hogy így értette, csak nem fejezte be: koccintás és utána egy kis kocsikázás Lénárddal. Hogy hova? Simán lehet, hogy Burányhoz. Habár a tévében, hírekben csak fröcsög egymásra a kormány és ellenzék jó húsz éve, attól még együtt golfoznak, vadásznak, ultiznak, stb. a mi drága politikusaink. És közben szarnak a fejünkre. Remélem sofőrszolgálattal jönnek haza a bratyizás után.

  6. 234eerrtt678 szerint:

    “2034-ig M*száros cége plakátolhat Csepelen”

    Augusztus 21-én, zárt ülésen arról döntött Csepel önkormányzata, hogy 15 évre M*száros Lőrinc reklámcégének adja a kerület közterületeinek használatát – írja a…. A döntést Borbely Lenárd fideszes polgármester indítványára hozták meg, a rendkívüli körgyűlés pedig fel is hatalmazta a polgármestert, hogy szerződést kössön a Publimont reklámcéggel.
    Ha ismerős a cég neve, az nem véletlen, ez volt Simicska Lajos közterületi reklámcége, amellyel sokat hadakozott a főváros önkormányzata azután, hogy S*micska összeveszett Orbán Viktorral. Miután viszont Simicska kapitulált és cégeit Nyerges Zsoltnak adta, a tavaly 5 milliárdos forgalmú Publimont a M*száros-cégbirodalom része lett.
    A csepeli közgyűlés részletei nem ismertek, de az önkormányzat határozatának kivonatából az kiderül, hogy a Publimontnak egy rendeletben meghatározott közterület használati díjat kell fizetnie a plakáthelyekért, és hogy a két félnek augusztus 30-ig, vagyis péntekig meg kell kötnie a szerződést.”

    Mire van állítva a szűrő? 🙂

  7. PU szerint:

    És a Publimont majd reklámozza nekünk az én édes, drága Telenor nagytestvéremet, Mr. Gabee pedig lekötelezetten naponta kiirtja a kommentjeineket és újraírja a szűz posztokat, betiltva a hozzászólásokat (melyek nélkül nincs is csepelinfo), de ez senkit sem fog zavarni, mert Mészáros elhozza nekünk a Kánaánt és a keresztény liberális (? vagy hogy is hívják legújabban?) mennyországot.

    Egy Telekom-hírére reflektáló megjegyzésemet kiirtotta, mire én újra beírtam, mások is írtak hozzá, erre ő ezt is mind kiirtotta, és letiltotta a hozzászólásokat, aztán én egy másik poszt alatt mindezt elmeséltem és dokumentáltam, mire föl ezt a kommentet is törölte és letiltotta alatta a hozzászólásokat, majd ma estére visszatette a legelső kommentemnek egy részét az eredeti Telekom-poszt alá, ami így már nem azt jelenti, amit eredetileg jelentett.

    Ezt a mocsedék eljárást nem nyelem le továbbá. Erkölcsös ember nem kommentel többé egy ilyen kültelki szennylapba, de nem is olvassa tovább. Kampányidőszakban kiváltképp ajánlatos megnémulni, megvakulni és megsüketülni, a szavazáskor pedig megbénulni.
    Lássuk, uramisten, mire mennek magukban!

  8. Csepeli Kérdező szerint:

    Az új buszmegállók se azért készültek, hogy nekünk jó legyen, hanem már korán reggel az arcunkba nyomják a fidesz agit-propot….

  9. Nagyapó szerint:

    Nagyon örülök, mint csepeli polgár, hogy az összetrottyanásban résztvevő eetásak ennyire bíznak Fidesz-KDNP jövőjében. Érzik, hogy ősszel nem jutnak hatalomra, így továbbra is a polgárok fognak irányítani, ezért nyüszítenek. Különben örülniük kellene a jövendő reklámfelületüknek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. abc123 szerint:

    Az SZTK elé,a térkövezett tér közepére is nagyon kellett már egy hirdetőtábla-télen-nyáron jól akadályozza majd a gépi takarítást…

Itt lehet hozzászólni !