Nyár végi élmények a családi hajókiránduláson

Csepel.hu

Egy feledhetetlen hajóutat tölthettek együtt a csepeli családok a Dunán színes programokkal, teljes körű vendéglátással augusztus utolsó vasárnapján. A nagy hajó most is a Boráros téri kikötőből indult, amelyen lehetett táncolni, mozogni, jókedvűnek lenni.

A szervezők felkészültek az aprónép érkezésére, színes lufik, aprósütemények, játszószőnyeg, pingpong, csocsó, kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, kötélhúzás, sok-sok zene és tánc várta őket.

A háromórás hajózás hatalmas élmény volt kicsiknek és nagyoknak, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A fedélzeten csodás panoráma nyílt Budapest látnivalóira, miközben a lenti utastérben a csemeték elvarázsolódtak a gyermekzenekar dalai és a több tucat játékok által. A vidám hangulatú interaktív koncerten együtt énekeltek és táncoltak a szülők és a gyermekek. A nagy nyüzsgésben előkerült az óriás Maki kabalafigura, akivel szinte mindenki lepacsizott és fotózkodott.

A változatos programok után ebédre rántott húst szolgáltak fel krumplipürével és rizzsel, a gyermekek még fagyit is kaptak.
Az önkormányzat által támogatott és a Csepeli Városkép szervezte hajóút végén Maki búcsúzott mindenkitől.

A.Zs.

 

Csepel.hu

 

Egy hozzászólás “Nyár végi élmények a családi hajókiránduláson” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Tóni is érdekelt benne?

Itt lehet hozzászólni !