Tekerj Csepel!

Csepel.hu

Az első csepeli spinning maratonon jótékonysági célért tekertek a résztvevők a Csepeli Szurkolói Arénában a nyár utolsó vasárnapján. A “Sportolj és segíts!”  rendezvénysorozat első állomásán négy órán keresztül negyven kerékpáron bringáztak. A Fitt Jövő Alapítvány szervezői a hat állomásból álló sportnapokkal a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élő 18 éven aluliak úszásoktatását fogják támogatni a Csepeli Öttusa és Vízi-Sport Egyesülettel karöltve.  A példaértékű kezdeményezést támogatta a csepeli önkormányzat is, amelynek képviseletében Borbély Lénárd polgármester ellátogatott az eseményre.

Gergye Laura, Hajdu Gergő és Bali Zsófia oktatók 240 percen keresztül buzdították, hajráztatták a spinning maraton lelkes csapatát, mindenki jól megizzadt a közös célért, a sport szenvedélyéért. A mozgáskorlátozottaknak külön sporteszközt biztosítattak a szabadtéri cardio edzésformához.

A jótékonysági sportprogramok október 19-ig tartanak a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 rendezvénysorozat jegyében. A következő állomás a gymstick edzés lesz a Rákóczi Kert-Családok Parkjában augusztus 29-én 18 órától.

A.Zs.

 

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Tekerj Csepel!” bejegyzésre

  1. Csepeli Kérdező szerint:

    Nevetséges a pedálozása lénárdkának….
    Enniyre kell minden szavazat? Enniyre félnek a nulla erejű, semmire sem jó ellenzéktől?

    Vicc!

Itt lehet hozzászólni !