III/II-es ügynök lehetett az egyik csepeli ellenzéki jelölt

Csepel.info

A belügyminisztérium III/II. csoportfőnökségének, vagyis a Kádár-diktatúra politikai rendőrségének a külső elhárítással, azon belül is a francia kapcsolatokkal foglalkozó munkatársa volt Várkonyi András, a DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP csepeli jelöltje – állítja a Csepel.info forrása.

Várkonyi Andrást a Demokratikus Koalíció jelölte, a többi párt pedig elfogadta és támogatja. Facebook-oldalán feltűnően kevés információt ad meg magáról. Nincs megjelenítve, hol dolgozott nyugdíjba vonulása előtt, a tanulmányai között viszont olyan külkereskedelmi iskolát említ meg, ahol a III/II-es csoportfőnökség számos tagja végzett abban az időben, amikor megszűnt a diktatúra, és ezzel “a cég”.

Nehézfiúk csapata

A csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP összefogás politikusainál “népbetegség” a becsületsértés és mások gyalázása, de a büntető törvénykönyv sok más fejezetét is kimerítik.

A közös jelöltjeik között van az MSZP-s Szenteczky János, akit aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítélték el jogerősen. Ő több rendbeli hűtlen kezelés vádjával áll még büntetőeljárás alatt. Takács Krisztián, az ellenzéki pártok másik MSZP-s közös jelöltjét a csepeli önkormányzat – vagyis az adófizető polgárok – ellen elkövetett korrupciós bűncselekmény miatt, becsületsértés miatt valamint magánokirat-hamisítás miatt ítélték el jogerősen. Horváth Gyulát, az ellenzéki pártok közös jelöltjét – a DK elnökét – még csak első fokon ítélték el rágalmazás miatt.

A csepeli szocialista politikusok között emellett volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés miatt ítélték életfogytiglani börtönre.

Ezt a bűncselekmény-cunamit bő egy évtized leforgása alatt érték el.

A baloldali pártok csepeli segítőin is látszik, mennyire tartják fontosnak a törvények betartását és a közpénzt. Egyik MSZP-DK-s segítőjüket szintén a közelmúltban ítéltek el sikkasztás miatt, amit közös képviselőként követett el. Őt a bíróság arra kötelezte, hogy fizessen vissza a Petz Ferenc utcai társasház lakóinak 16 338 000 forintot.

Csepel.info

13 hozzászólás “III/II-es ügynök lehetett az egyik csepeli ellenzéki jelölt” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Az öreg meg munkásőr volt, nem mindegy? 🙂

  2. Kitiltott szerint:

    Tenykent
    Munkasor volt
    Feltetelesen
    Ugynok lehetett
    Ez a nem mindegy

  3. concept szerint:

    Érdekes,ez fontos tény lett de amikor egy fideszes polgármesterről derült ki hogy szintén III/II-es ügynök volt-ráadásul “lelkes”,saját maga jelentkezett hogy dolgozhasson stb.akkor hirtelen nem számított…

  4. keménylegény szerint:

    Szerkesztőkém, ezt jól megmondtad.

    Kérdésem a helyi “értelmiség” felé: melyik társulatban nincsenek volt ügynökök (volt szekusok?)

  5. Potter szerint:

    Basszátok már meg! Minden országnak és rendszernek van külső elhárítása amit azért találtak ki, hogy az országot védjék a kívülről jövő ilyen-olyan kémkedések ellen.
    De ti olyan hülyék vagytok, hogy mindent összemostok egybe.
    És pont a hazaáruló fityisz egyik csepeli propaganda blogja van felháborodva. Hát cikkezzetek már egy csöppet akkor a fityiszes ügynökökről is például Krakusról meg a társairól vagy arról, hogy a fityisz miért utasítja el állandóan az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát.
    Hányingerek vagytok egytől-egyig!

    És még mindig nem tudjuk, hogy a Csepelinfo nevű szenyblog MIÉRT AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT HASZNÁLTA ARRA, HOGY KIFIZESSE A RÁ KÍRÓTT BÜNTETÉST!!!

  6. admin szerint:

    Minden országban vannak ügynökök, elhárítók, volt cégesek. De sehol nem a képviselők, országvezetők között. Illetve egy országban ott is van: Oroszországban, Putyin. Nem a legerősebb demokrácia.

  7. PU szerint:

    Jaj, Istenem! Miket képesek itt némelyek leírni!…

  8. Potter szerint:

    “Minden országban vannak ügynökök, elhárítók, volt cégesek. De sehol nem a képviselők, országvezetők között.”

    Ezt le bírtad írni röhögés nélkül?

  9. ujfamili szerint:

    Aki nem 1970 után született annak kötelező volt a Kisz-es könyv legalább. A többi ember meg nem mert a rendszer ellen tenni mert nem tudta volna a családját eltartani. Tolvaj csaló gyilkos pedig mindig volt van és lesz. Aki ezt nem hiszi hát nézzen körül. Az meg ,hogy kiből mi lesz az mindig az egyénen múlik. A tesóm is Kisz-es volt de nem lett tolvaj sem gyilkos. Ja igaz politikus sem.

  10. Potter szerint:

    Ajjaj!

    Zavar az erőben! Admin épp most cáfolta meg, hogy Megyó nem is volt ügynök! Pedig orrba-szájba nyomatta akkor a fityisz, hogy Megyó volt a D-209-es ügynök!

    😀
    Gyorsan töröld mert ha elolvassák “odafönt” is, lesz nagy dádá!

  11. pl szerint:

    És holnap fellebben a fátyol a III/III ügynökökről… ja, nem.
    Nem akarnátok már nyilvánosságra hozni őket? Ugye ti is tudjátok a II-es és a III közötti különbséget, és mennyivel érdekesebb lenne utóbbiakat leleplezni?!

  12. pl szerint:

    Vasárnap este… mindenki megitta a magáét?
    ADMIN: “Oroszországban, Putyin. Nem a legerősebb demokrácia.”
    Szerinted a sorrend:
    1. Magyarország, OgV (a legerősebb demokrácia)
    2. Oroszország, Putyin
    3. Erdogan
    4. Továbbiak a fasorban sem… (a többi nem számít… :))

  13. Tonyó szerint:

    Tényleg tévedett az admin. Nem csak Putyin, Medgyessy Péter is ügynök volt.

Itt lehet hozzászólni !