Omega koncert: ekkora színpad még nem állt Csepelen

Csepel.info

Már áll a színpad, és javában zajlanak a csütörtök esti Omega koncert előkészületei – értesült a Csepel.info

Vihar úgy tudjuk nem várható, csak felhőátvonulás, ami nem zavaró, főként este 🙂 Remélhetőleg eső nem lesz, csak az Ezüst eső, a koncertet pedig egy Youtube bejegyzés szerint élőben is közvetítik (erről nincs információnk, hogy valóban így lesz-e). A legjobb tehát biztosan azoknak lesz, akik ott lesznek élőben, ezért az alábbiakban ismét leírjuk, hogy mi lesz a program és hogyan lehet odajutni. 

A program

18:00 Rock Facatic zenekar koncertje

19:30 Csepel Díszpolgára kitüntető cím átadása

20:00 az Omega együttes ingyenes koncertje

Közlekedési információk

A helyszín: Csepel, Daru domb

A várható nagy tömegre tekintettel az önkormányzat járatsűrítést kért a BKK-tól. A 151-es autóbuszjáraton a Szent Imre tér – Csepel, Határ utca szakaszán az alapmenetrendi indulások között további csuklós buszokat indítják az alábbiak szerint:

  • Szent Imre tértől 18:00 – 20:00 között sűrűbben, 5 percenként
  • a koncert alatt a várhatóan kisebb közlekedési igényre való tekintettel jellemzően 10 perces, (néhol 20 perces) követési időt alkalmazunk
  • majd a tervezett 22:00 órai befejezéshez igazodva Csepel, Határ utcától 22:00 – 23:00 között 5 perces követést biztosítunk.

A koncert utáni sűrítést operatívan előbb is tudják biztosítani (pl. időjárási okok miatt), mert a buszok majd a Határ utcánál fognak félre állni.

Csepel.info

26 hozzászólás “Omega koncert: ekkora színpad még nem állt Csepelen” bejegyzésre

  1. Kérdés szerint:

    A jegyző által kiadott engedély, honnan ismerhető meg?

  2. Johnny szerint:

    Azért ez beszédes, hogy munkanap 18:00-tól szervez a Fidesz egy koncertet! 🙂
    Átlag ember akkora esik haza! 😀

  3. Tonyó szerint:

    Csepel napja van pupákok. Az nem hétvégén van, hanem pont 18-án.

  4. Johnny szerint:

    A Rock Fanatic nagyon jól nyomta és szvsz jobban is használta ki a hangtechnikát, de az Omega is jó volt, végre valami igényes történet! (látogatók számán is meglátszott)
    Sörön kívül nem lett volna baj, ha valami alkoholmentes lötty is kapható lett volna, de ez már más történet…

  5. Juliska szerint:

    Tudja valaki, milyen illusztris vendégeket vártak – akik aztán nem jöttek el? Ugyanis a szokásos parkoló-kiürítésen kívül elzavarták végig a Dunadűlő mindkét oldaláról az ott lakó autósokat már tegnap, de a rendezvényig üresen maradtak.

  6. Juliska szerint:

    A hangtechnika tényleg ütős volt, nem csak az erkély, de még a belső lakásajtók is remegtek – ez eddig negyven év alatt nem fordult elő.

  7. Dagobert bácsi szerint:

    Először 5 m-re álltunk a színpadtól, majd kiugrott a belünk és a szívünk! Hátra mentünk 30-re, ott is ugyanaz volt. Végül 60 m-ről hallgattuk a koncertet.

    Amúgy ro, Rio de Janeiro! Öregek voltak a zenészek és a közönség is! 40 alattit jószerével nem láttam, hatvanasok, hetvenesek voltak ott! Általános iskolás voltam, amikor már sztárok voltak. Egyetemista, amikor már lefelé ment a csillaguk! Mi már Bonnie M-re táncoltunk!

    Nem volt nagyobb tömeg, mint Fenyő Miklós koncertjén! A régi nagy hírnév az időseket vonzotta! Az elején levő számok idegesítőek voltak a túlzott mély hangok miatt! Az Omega-hangzás a koncert közepén már meg volt, éppen amikor 21 óra körül eljöttünk! Pedig most voltam Omega-koncerten életemben először! Nyugdíjasként azért ez már más!

    Hogy mit jelent a ro, Rio de Janeiro? Egy bácsikát a nővérke kacsáztatja a kórházban. Látja hogy rá van tetoválva “ro”. Bácsikám, mit jelent az hogy ro? Hát kislányom, látta volna fiatalkoromban! Az volt ráírva, hogy Rio de Janeiro!

  8. CsepelLakó szerint:

    A tömeg nem volt nagyobb, mint máskor volt. Pl. Aug. 20-án
    Semmi értelme nem volt lezárni a Dunadűlőt 2 napra, az ott lakók alig tudtak parkolni.

  9. Rázsó szerint:

    Szerintem jól sikerült, persze a helyi előzményeket nem ismerem, nem ott lakom.
    Én inkább a hulladékgyűjtők hiányát említeném. Az illemhelyek környékén egyet sem láttam, de maga a zene és a lebonyolítás jó volt. Az meg, hogy a helyi polgárjenő kampányol, hát az sajnos már csak ilyen ebben az országban. (Bár lehet, hogy máshol is.) A díjazottak meg…
    Vannak ott azért akik derékig benne voltak az az előző önkoriban, csak hát…

  10. Dunadűlő lakó szerint:

    Remek koncert volt, de miért ott? A Csepel sportpálya miért nem használható ilyen célokra? Az ott lakókat meg sem kérdezték soha, szeretnének-e az ablakaik alatt hasonló rendezvényeket. Lezárják a parkolót, ami teljesen értelmetlen, mert 2 napig ott áll üresen. A zöld felületre is lehet parkolni rendezvények alkalmával, és valóban nem is bűntetnek érte, de miért tesszük tönkre a zöld felületeket? A kiszolgáló és a rendezvényt biztosító kb 20-30 autóból mindössze 1db mentőautó állt be a teljesen lezárt parkolóba, sőt utcába (tegnap már behajtani sem lehetett). Érthetetlen az egész. Kellemes volt a koncert utáni program is, ugyanis reggel 6-ig bontották a színpadot….erre ki adott ki engedélyt???? Nyár van, szünidő, családok otthon, nyitott ablak. Mégegyszer nagyon köszönjük Tisztelt Szervezők! Nagyobb körültekintéssel a jövőben!

  11. DarudombLakó szerint:

    Felháborító, hogy egész éjjel bontották a színpadot, hajnal 2h-kor arra ébredtem, hogy vki kalapácsolt, azt hittem esik az eső és párkányról hallom a hangot, de nem…
    Egyre jobban csalódom a polgármesterünkben.

  12. királyerdei szerint:

    Nem értem!Olyan nehéz felfogni,hogy a sportpályát eladták a komcsik,és Csepel nem rendelkezik felette?Már ezerszer le lett tárgyalva.

  13. Kérdés szerint:

    Ki számít “komcsinak”?

  14. királyerdei szerint:

    A volt MSZMP támogatói,akik még ma is ünneplik Tóth Ilona és Mansfeld Péter kivégzését,aki “örökölték a “népvagyont”,akik még a mai napig is azt hiszik,hogy visszatérnek a hatalomba,stb.

  15. Dunadűlő lakó szerint:

    Kedves Királyerdei a felfogással nincs gond, de nem követi mindenki az állami vagyon szétszórását. Ettől független nem kellene több száz család életét így alakítani. Sajnálom, hogy az eredeti üzenet nem ment, de biztos a felfogás miatt! 🙂

  16. Nagyapó szerint:

    Dunadűlő lakó! Írásából egy politikai felhang is kiérződik, mert “A zöld felületre is lehet parkolni rendezvények alkalmával, és valóban nem is bűntetnek érte, de miért tesszük tönkre a zöld felületeket? A kiszolgáló és a rendezvényt biztosító kb 20-30 autóból mindössze 1db mentőautó állt be a teljesen lezárt parkolóba,…” Szóval az 1 db mentőautó teszi tönkre a zöld felületeket??
    Abban igaza lehet, hogy van olyan hülye cég, amelyik éjszakai műszakot rendel el – nagyobb kiadással – mintha a következő nap végezné el a munkát.
    Gondolom Dunadűlő lakó-hoz hasonlóan fel fognak háborodni a csepeli pálya körül lakók, hogy munkaszüneti napon, a délutáni pihenő alatt (amikor a kisdedek alszanak), üvölt a drukkerek tömege .

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. PU szerint:

    Nagyapó fülében még a szájunkból kilégzett levegőnek is politikai felhangja van…

  18. Joci szerint:

    Az Omega,és a Rock Fanatic koncert is felejthetetlen élményt nyújtott számomra.Sajnos mindíg lesznek negatív hozzászólások. Mi is a közelben lakunk,de érdekes módon semmi kellemetlen dolgot nem észleltünk,a rendezvénnyel kapcsolatban.( Katona J 81)Az ismerőseink,nagyon örülnek az ilyen rendezvényeknek,és támogatjuk a jövőben is.Már várjuk augusztus 20.-át is.

  19. Dunadűlő lakó szerint:

    Tisztelt Nagyapó!

    Politikai felhang abban lett volna, ha azt írtam volna, hogy biztos a migráns veszély miatt zárták le a teljes parkolót, utcát….de nem ezt írtam. Azt viszon tértelmesen leírtam, hogy a teljes lezárt parkolóban, egyetlen mentő állt be, tehát mi volt az oka, hogy le kellett zárni. (A többi rendezvényt biztosító autó a park területén, füvön parkolt, valamint a parkolóból elküldött ott lakók egy része is, mivel hol álljon meg. Ebben semmi politika nincs, nem is kell ráhúzni, csak eszetlenség.

    Joci: sok hasonló rendezvényt kívánok még Önnek, melyet hasonlóan is bonyolítanak le! 🙂

  20. PU szerint:

    Joci még fog is kapni sok hasonló rendezvényt, mert a nemzeti kultúrszellem újabban a rock-koncertet tekinti a nemzeti magaskultúra csúcsának. Mellette csak a színes-zajos gyermekprogram és a szaftos pacalfesztivál rúghat labdába. Minden más népellenes bűn, amit nem is szabad megszervezni, hadd fulladjon botrányba (mint legutóbb pl. az orgonák éjszakája).

  21. Nagyapó szerint:

    T. Dunadűlő lakó! Igazából nem értem! Ön az írja “Politikai felhang abban lett volna, ha azt írtam volna, hogy biztos a migráns veszély miatt zárták le a teljes parkolót,” ezek szerint a migránsok befogadása nem politika,csak a migráns veszély említése, így javaslom néhány arab lakásába való befogadását.
    Az, hogy a szervezők milyen problémára készülnek fel, utólag bírálható, különösen úgy, ha nem történt semmi, de akkor miért kell?
    Azért megkérdezem, a lakók emberi joga, hogy az ablakuk alatt parkoljanak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. PU szerint:

    Bizony, az is szép eredmény, ha egy tömegröffenetet megúszunk katasztrófa nélkül. Nem történt semmi, csak páran falra másztak, a füvet megtiporták, és értelmetlen tilalmakat kellett kerülgetni. Utólag lehet bírálni, de minek. –Ez többé-kevésbé mindenre érvényes. Megettük a kefét – legyünk boldogok ennyivel, és ne akarjunk még ugrálni is. Legközelebb se lesz jobb, legfeljebb rosszabb.

  23. Dunadűlő lakó szerint:

    Tisztelt Nagyapó!

    Nem értem folyamatos politikába terelését egy egyszerű esemény vélemény kifejtése kapcsán. Tisztán látszik elfogultsága az egyik oldal felé, azonban nem szorulnak védelemre e rendezvény kapcsán, hiszen nem is őket szólítottam meg hozzászólásomban, hanem a szervezőket. Azt sem értem miért az általam leírtakra sejtett politikai felhangot,…egyszerű parkoló lezárás megkérdőjelezése végett, mivel egy korábbi hozzászólásban konkrétan megemlítik a polgálmestert is. Azzal aztán végkép csak saját magát minősíti, hogy a leírtakból a szövegértelmezése végén azt szűrte le, hogy egy fűvön parkoló mentőautót kérek számon a szervezőkön. Hozzászólásaim ferdítése, a leírtak kiforgatása,….ha példát írok az már véleménynek számít? Poltikai felhangot példáztam. Politikai oldalt, erőt nem képviselek, ellenben gondolkodom. Azt feltételezem a rendezvényen ott sem volt, de lehet hogy helyismerete sincs, hogyan is helyezkedett el a rendezvény és a lezárt parkoló. Emberi jogon nem jár természetesen a parkolás lehetősége, de ha már emberi jog, akkor talán a nyugodt lakókörnyezet igen. De ha Önnek ez így tetszik, költözzön ide. (Jelenleg sem ablakom alatt parkolok, azonban ha leparkolni sem lehet egy értelmetlen lezárás miatt az már probléma.) Korom végett nem éltem az előző poltikai rendszerben, de hozzászólóként választott neve kapcsán, gondolom Ön igen. Természetesen ez feltevés, hiszen nem ismert az információt. Tehát túlélte az Ön által többször is utalt rendszert, amit csak úgy lehetett, hogy hitt benne vagy csak jól leplezte valódi meggyőződését, ez esetben színlelt. Ismétlem ez csupán feltételezés, ha még sem élt benne, akkor nem állja meg helyét. Abban az időben is volt bőven eszetlenség, amivel szintén nem értettem volna egyet.

    Az agymosott ha kinyitja a száját, ömlik belőle a betanult butaság, ha a kezét is kinyújta akkor még csápol is hozzá.

  24. Potter szerint:

    Dunadűlő lakó!

    Ezdeszépvót!

    Kíváncsi leszek erre mit lép az “öreg”.

  25. Nagyapó szerint:

    Dunadűlő lakó! Szépen igyekszik hámozni a luftbalont, azonban gondolkodjon el a következő mondatán:”A Csepel sportpálya miért nem használható ilyen célokra?” (Megjegyzem, a Béke tériek nem számítanak? Ott lehetne?)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.
    U.i.: Cato szavaira csak a Karthágóiak sértődtek meg, a rómaiak nem!

  26. Dunadűlő lakó szerint:

    Nagyapó!

    Megint csak terel és képtelen válaszolni, reagálni a felhozott érvekre. Gyönyörű!
    Nem jártam utána, mi volt előbb a sportpálya vagy a lakókörnyezet a pálya körül, de az ott már egy adott rendezvényhelyszín, ahol azért az épített nézőtér talán jobban fogja a hangokat mint egy park néhány fával. De azt gondolom több más érv is szól a pálya mellett, pl. van épített parkoló, mely üresen áll a mindennapokban, jobb a megközelíthetősége, valamint egy rendezvénynek jobb infrastruktúrával tud szolgálni.

    Nem tudom bér kommentelő-e vagy csak unatkozó Nagyapó, de egészségére!

Itt lehet hozzászólni !