Már nem elérhető Takács Mónika polgármester-jelölti oldala

Csepel.info

Egyszer volt, hol nem volt…

A Facebook még kidobja találatként Takács Mónika polgármester-jelölti oldalát, ám már nem lehet azt megnyitni.

Nem csak Takács Mónika oldala tűnt el rejtélyesen. Fura módon a Momentum előválasztást szorgalmazó közleményét sem vette észre egyetlenegy balliberális orgánum sem. Olyan, mintha nem történt volna semmi Csepelen – azon túl, hogy megnevezték a “mindenki által támogatott” Erdősi Évát.

Így aztán pusztába kiáltott szónak tűnik, hogy valódi ellenzéki összefogással, és ne egy Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János által vezényelt kasszakulcs-szerző akcióval induljanak ősszel a kerületet vezető, nem kevés sikert, fejlesztést felmutató Borbély Lénárd polgármester és csapata ellen.

A Facebook oldalak hozzászólásaiból az viszont egyértelműen kiderül, hogy sok baloldali az említett okok miatt egyáltalán nem kívánja az MSZP-s Szenteczky János és a DK-s Horváth Gyula visszatérését a kerület élére. Így ők inkább nem mennek el, sőt, egy részük inkább a jelenlegi polgármesterre fog szavazni.

Csepel.info

3 hozzászólás “Már nem elérhető Takács Mónika polgármester-jelölti oldala” bejegyzésre

  1. Mákosguba szerint:

    Köszönjük, hogy ezt megtudtuk, így már nyugodtabban fogunk tudni aludni.

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Töröljetek mindent, a kutya sem ír már se ide, se a Csepelinfó Facebook-oldalra sem! Egyszerűbb lenne leállítani a Csepelinfót, mint foglalkoztatni mindig egy-egy admint!

  3. Norbi szerint:

    “a kutya sem ír” már ide, csak Dago bácsi! 😀

Itt lehet hozzászólni !