Június 28-án délelőtt 10 órakor nyit a csepeli strand

Csepel.hu

Lapunk információi szerint az ÁNTSZ szakemberei lényegében mindent megfelelőnek találtak, így a medencék feltöltésével, a korszerű és kulturált öltözőkonténerek beüzemelésével holnap, azaz június 28-án délelőtt 10 órakor megnyílik a csepeli strand. 

Borbély Lénárd polgármester ezzel kapcsolatban elmondta, az építési vállalkozóval történt szerződésbontás után az önkormányzat saját cége, a Csepeli Városgazda teljes erővel dolgozott azon, hogy június végén a strand megnyílhasson. A fürdő összes medencéje, a gyerekeknek szóló élményelemek zavartalanul működnek – ahogy a három új csúszda is. A strand biztonságát, a fürdőzők nyugalmát egy megnövelt létszámú biztonsági cég látja el.

A belépőárakról szólva hozzátette, ígéretéhez híven jelentősen csökkentett jegyárakat vezettek be, ami azt jelenti, hogy a csepeli lakcímkártyával rendelkező 14 év alattiaknak 500, a felnőtteknek 1000 forintot kell fizetni a strand egésznapos használatáért. A nem csepelieknek ugyanez 1000, illetve 2000 forint. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportjának tagjai pedig ugyancsak 2000 forintért vehetik igénybe a fürdőt családonként. A nyugdíjasoknak a hét első három napja továbbra is ingyenes, a többi napokon napi 500 forintért – a kedvezményre jogosultság igazolásával – használhatják a strandot egész nap. 3 év alatt pedig maradt ingyenes a fürdő.

Zavartalan működés

A strandfejlesztés munkálatai a nyitás ellenére sem állnak le, ezek a fürdőzni vágyók nyugalma érdekében egy jól elzárt, elkülönített részen folytatódnak. Információink szerint egy duplaszövésű, több mint két méter magas mobilkerítéssel választották le a medencéket az építési területtől. A strand ideiglenes bejárata a büfé melletti résznél lesz két pénztárral. Lapunk úgy tudja, öt darab férfi és öt darab női öltözőkonténer áll a strandolók rendelkezésére, kézmosókkal, tusolókkal, mellékhelységekkel. Utóbbival kapcsolatban érdemes tudni, hogy a Duna-partra néző felújított mosdó is teljes kapacitással működik. Ezeken kívül természetesen mozgáskorlátozott mellékhelyiség is van, pelenkázó helyiséggel.

Csepel.hu

8 hozzászólás “Június 28-án délelőtt 10 órakor nyit a csepeli strand” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Wazze…
    Nyáron, komolyan üresen “tároltátok” a medencéket?
    Aztaqrva… 😀

  2. Nagyapó szerint:

    Jaj úgy élvezem én a strandot, Horváth János, PU, Dagobert bácsi, keménylegény, trágár Johnny, és a többi eetás, holnaptól lehet ócsón pancsizni, és a meleg-vízben szidni a Fideszt!!
    A többi csepelinek jó szórakozást!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. PU szerint:

    Nagyapó, engem kihagyhatsz a sorból, én ez ügyben nem köpködtem a helyi önkormányzatot, csak te nem bírsz betelni az utáltommal, és az indulattól nem látod, mi van oda írva egy kommentbe. Így csinál az ember ellenséget. (Magának és a pártjának.)
    Most éppen azt szándékoztam ide beírni, hogy a fél déli Balatonpart ugyan még jó egy-másfél hónapig használhatatlanra fel lesz túrva a nemzeti turisztikai főhatóság zsenialitásának köszönhetően, de ehhez képest a sokat mocskolt csepeli polgármester gyorsan és határozottan intézkedett a lakosság javára. – Most lehet rá hálásan tovább üvöltözni kígyót-békát, hogy mit gyalázatoskodott – és áldani szegény mártír kivitelezőt, aki nem tehet semmiről.

  4. .... szerint:

    remélem, a rétiretkeket nem engedik be… zöldségmentesítve talán még be is merészkedek ide.

  5. helyi szerint:

    Nagyapó mehet a brűggölőbe hugyozni a NERtársaival! :)))))))

  6. Nagyapó szerint:

    PU! Mea culpa, mea maxima culpa. Nem figyeltem.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. keménylegény szerint:

    Kerül, amibe kerül az Önkormányzatnak a támogatott belépő 2019. nyarán. A pénz nem számít.

    Nagyapónak!
    Kösz, én lemondok róla, legalább 15 éve nem jártam ott. Hét közben nem érek rá igénybe venni az ingyenes használatot, hála a soha nem látott mértékű kedvezményes nyugdíjas foglalkoztatásnak.
    Hétvégenként van más víz melletti törzshelyem.

Itt lehet hozzászólni !