Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját

Blikk

Az X-Faktor 2014-es szériájának versenyzőjét, Horányi Julit az egyik csepeli Spar üzletnél rövidítették meg.

„Ma Csepelen fél 11 magasságában megálltam autóval egy Spar üzletnél, kiszálltam a kocsimból, majd odamentem az OTP-automatához. Előzőleg, még a kocsiban ülve, hanyagul bedobtam a táskámba a telefonom, mert siettem épp nagyon. Mikor kiszálltam a kocsiból, biztos vagyok benne, hogy a telefon kiesett a földre a táskámból. Máskor is volt ilyen, de akkor rögtön észrevettem és felvettem a telefont” – írta közösségi oldalán Juli, aki hozzátette: ezután kivette a pénzt, majd visszaindult kocsijához.

Elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a mögötte parkoló autóból kiszállt egy napszemüveges férfi, aki felvett valamit a földről. A férfi kiszúrta, hogy az énekesnő észrevette őt, majd úgy csinált, mintha csikkeket szedegetne a földről, végül sietve visszaszállt autójába. Juli is ugyanígy tett, belenyúlt a táskába, de a telefonja nem volt a helyén.

Rá is kérdezett az ismeretlen illetőnél, hogy nem látta-e a mobilt. „Természetesen azt mondta, ő nem látott telefont, majd egy fém csavart mutatott nekem, ami a kezében volt, és azt mondta, ezt szedte fel, nehogy belehajtson, mert a kereke igen drága, nem szeretné ha kilyukadna. Mondtam neki, hogy hát igen csodálkoznék is, hogy minek kéne neki egy iphone 5-ös, piacilag teljesen értéktelen telefon, ha ilyen drága kerekei vannak” – írta az énekesnő, aki nem akart akadékoskodni, mert érezte a férfi erőfölényét, azonban tudta, nála van a telefon. „Aztán jött egy nő, beszállt az autóba és elhajtottak. Sajnos, nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy a rendszámát megjegyezzem, pedig azt kellett volna” – tette hozzá.

Juli – érthető módon – kifakadt Facebook-bejegyzésében, ugyanis leírta, hogy nem érti, miért kell valakinek egy piacilag elavult telefon, amin az ő fontos jegyzetei, fotói és értékes telefonszámai vannak. „Kérem, hogy vigye be a Csepeli Munkásotthon portájára az Árpád utca 1-be, és adja le a nevemre” – üzente az énekesnő, majd a következőket tette hozzá: „Ezúton is ezer köszönet Székely Lászlónak, akit teljesen ismeretlenül leszólítottam és elkértem a telefonját, hogy legalább a szolgáltatómat fel tudjam hívni, hogy tiltsák le a sim-kártyám. Vannak még jó emberek, mint ő. Ha a lelke mélyén ez a férfi is az, akkor leadja a nevemre a telefonom ezen a héten péntekig, azaz 06.21.-ig megteheti!” Horányi Juli arra kéri az embereket, hogy osszák meg a bejegyzését.

Forrás: Blikk

Egy hozzászólás “Csepelen lopták el az X-Faktor énekesnőjének mobilját” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    “Sajnos, nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy a rendszámát megjegyezzem”
    Tipikus csinált 1 bites celeb…
    3 betű, 3 szám…
    Dráma! 😛

Itt lehet hozzászólni !