Ismét baleset történt a Kassai utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: Mr.Gabee

Mr.Gabee fotója

Mr.Gabee informátora (aki a Balesetinfo facebook csoportot üzemelteti) rendszeresen követi nyomon a rendőrség (RUTIN), a Katasztrófavédelem (VÉSZ) és a Waze mobilra készített alkalmazásait. A RUTIN program szerdán reggel balesetet jelzett egy olyan kereszteződésben, ahol rendszeresnek mondhatóak a karambolok. Ezeket a jelzéseket nem minden esetben kell elfogadni, ugyanis előfordult, hogy a RUTIN jelzése mögött nem minden esetben volt baleset, de a Kassai utcai kereszteződés elég baleset gyanús helyszín, így utánajártunk. 

Ilyenkor, ahogy mindig, az informátor telefonon jelezte, hogy a kerületben baleset történt, és sajnos valaki várhatóan ismét nem értette meg a STOP táblát. A szerkesztő értesítette a néhány sarokra lévő K. Attilát, hogy menjen oda körülnézni, míg Mr. Gabee szerkesztő odaér. A fenti képen jól látható, hogy a 71-es autóbusz elég komolyan belógott a Kassai utca és a Széchényi utca kereszteződésbe. A helyszínen nem nagyon lehetett rájönni, hogy mivel érintkezett, mert nem volt másik fél. A BKK idő közben kiadta, hogy a 151-es megnövekedett menetidővel közlekedik a baleset miatt.

A fotó készítésekor ismét jelzett a RUTIN, hogy baleset van a Katona József utca 30 előtt. Mivel az néhány sarokra van, így Mr.Gabee és K. Attila átment a jelzett helyszínre, ahol egy VW Golf mögött intézkedtek kerületünk rendőrei. Mr.Gabee és szerkesztőségünktől megszokhatták olvasóink, hogy másodperc töredéke alatt jelennek a közlekedést érintő információk, de most ez kivétel, ugyanis egész nap próbáltuk kideríteni, hogy ki “találkozott” a busszal. Vajon a Golf? Ugyanis a gépkocsi bal oldala csúnyán megsérült, de senki nem erősítette meg szerkesztőségünk feltételezését.

Aki esetleg tudja, hogy mivel ütközött a 71-es, írja meg a fórumba.

4 hozzászólás “Ismét baleset történt a Kassai utcában” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    A Papírgyár felől jövet, a Kassai-Széchenyi kereszteződésnél jobbra ki van téve a megállni tilos tábla 20 m-ig! Erre az útszegélyen és félig a járdán rendszeresen ott parkol 2 személygépkocsi, néha egy zártkasznis árúszállító is! Azoktól éppen úgy nem lehet kilátni jobbra, mintha a főúton az útszélén állnának! Egyébként is, a tábla így értelmetlen, mert főúton eleve tilos a várakozás! Szíveskedjenek intézkedni, a táblára tegyék ki, a járdán is kiegészítő táblát! Ahogy írtam, balra a kilátást a kivágott vastag fa helyére ültetett több vékony fa törzse együttesen éppen úgy gátolja a kilátást, mint azelőtt!

    Ha már nem hajlandók lámpásítani a kereszteződést, gondoskodjanak a minden irányra vonatkozó beláthatóságról! Anélkül a STOP táblák semmit sem érnek! A járművek azért tolják ki az elejüket a Széchenyi utcára, hogy a vezetőülésből látni lehessen a Széchenyi forgalmát! A STOP-vonaltól ugyanis nem lehet!

  2. csepelikerdezo szerint:

    “Ilyenkor, ahogy mindig, az informátor telefonon jelezte, hogy a kerületben baleset történt, és sajnos valaki várhatóan ismét nem értette meg a STOP táblát. A szerkesztő értesítette a néhány sarokra lévő K. Attilát, hogy menjen oda körülnézni, míg Mr. Gabee szerkesztő odaér. ”

    Ez kit érdekel?

    Azon is jókat röhögök, amikor az “informátorunk információi” szerint. Besúgó vazze 🙂

  3. Johnny szerint:

    csepelikerdezo!
    Azért szívből örülök, hogy valaki egész nap erre ráér, hogy ugrásra készen ott legyen egy koccanásnál és lőjön 2-3 db fényképet az ótvar telefonjával! 😉
    Gondolom, hogy ezt valaki meg fizeti?
    Az informátor részt meg felejtsük el, hülye vaker. Ráér kotorni a netet, ennyi…

  4. pl szerint:

    “mert főúton eleve tilos a várakozás” ? ezt hol olvastad?

Itt lehet hozzászólni !