Lepketánc

Vélemény – Ábel Attila

Olyan ez, mint a hernyó és a lepke. Amikor a hernyó rájön, hogy nem kell, lepke formájában igézi a híveket.

Gyurcsány a feleségét, Klára asszonyt dobta be a progresszív tengerbe. Szépen kihasználta, hogy most a haladó balliberálisok szerint nem férfiaknak, hanem nőknek, melegeknek, keresztényelleneseknek kell vezetniük a világot. Gyurcsány remek taktikus. Klára asszony telitalálat volt az uniós választásokon. Persze csak a progresszív tengeren. Csak a baloldali tortát osztotta újra úgy, hogy több jutott neki, mint a többieknek. Ezekben a hetekben leszámol az MSZP-vel is. A lepke pedig most Olga asszony. Ő járja a táncát a lámpa körül. A progresszív tengernek most megint nő kell – meg élen járni a melegfelvonuláson vagy melegbárt nyitni a főpolgármesteri hivatalban – utóbbi fontosságát Karácsony is érzi.

De azért az a lepke nem felejtheti el, hogy miből jött létre. Progresszió, a nők és a melegek fontosabbak duma ide vagy oda, Klára asszonyt Gyurcsány azonnal a háta mögé rendelte, amikor megismerték az uniós választás eredményét. Akkor már csak Gyurcsány beszélt. Most majd bedobják, hogy Klára asszony jó lenne miniszterelnöknek is. Mert nő, mert nem is lepke, hanem egyenesen a legszebb pillangó. Aki bátor, aki ért a vállalatvezetéshez, becsületes, tisztességes, jó házból való, satöbbi sokszor. Csak a remélt győzelem estéjén utasítaná ismét a háta mögé az, aki a lepkék szárnyait mozgatja.

Forrás: Facebook, Ábel Attila

14 hozzászólás “Lepketánc” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Meddig süllyedsz még?

  2. Guriga szerint:

    Két elme bajnok.

  3. Nagyapó szerint:

    Gyurcsányék jó “politikusok”. Gyurcsánynét egy eseteges felelősségre vonás elől Brüsszelbe küldték, ahol mivel másodgenerációs migráns, jól fogja képviselni a migránsok betelepítését Magyarországra.
    Olga asszony tökéletesen alkalmatlan főpolgármesternek, de kitűnő alany az ellenzék megosztására.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Horváth János szerint:

    Nagyapó! Sikerült ismét egy rőfös baromságot írnia!

  5. Potter szerint:

    Nagyapó!
    Nincs olyan, hogy “Gyurcsányné”.
    Mi az, hogy “esetleges felelősségre vonás”?
    Mi az, hogy “másodgenerációs migráns”?

  6. Johnny szerint:

    Azzal mi a bajod Ábel mesterem, hogy nők is lehetnek vezetők? De látom, hogy azért kirekesztő vagy, mert már “buzizol” is? 🙂 😀 😛 Ti vagytok apukám, maga a megtestesült tökéletesség.

  7. B Mária szerint:

    Potter! Furcsálom a három kérdést. Egyértelmű és valós nagyapó észrevétele!

  8. Potter szerint:

    Szóval semmi válasz azóta sem Nagyapótól.

    Na akkor segítek, talán nem akarta, hogy én is “másodgenerációs migránsnak” nevezzem a Romániából idemigrált csepeli polgármestert.
    A süket dumákat meg már megszoktam.

  9. Potter szerint:

    B Mariska mi az egyértelmű?
    Várom a választ ha már belekotyogtál.

  10. PU szerint:

    Igen dicsőséges liberális-baloldali doktrína, hogy egy trianoni elszakított területekről származó színmagyar ugyanolyan migráncs, mint egy bulgár, albán, vagy egy nigériai, afgán muszlim. Nemcsak Potter zihálja ezt, láthatóan ez az abszolút vízválasztó az EU-ban is (ahol egyébként az országok tulnyomó része nem szenvedett el semmiféle ország- és nemzetcsonkolást).
    Sokunknak ennyi is bőven elég, hogy sose szavazzunk rájuk – bármilyen sok más kérdésben lehetne is köztünk egyetértés. (Van, aki csak doktrínákban él az indulatai bugyrában, és van, aki a nyelvünkben-kultúránkban hagyományozódó valóságos közös életünkben.)

    Amúgy Gyurcsánynét Dobrev Klárának hívják, és magyar nyelven magyarnak tartja magát, amihez megvan a nem is apró alapja: igazán történelmi dinasztia leszármazottja. (Nemzeti nagylétünk az éji homályban magába öleli a lepkéket és a hernyókat meg a Pottereket és Nagyapókat is, nincs mód finnyásan válogatni a történelmünkben. De választani mindig lehet és kell.)

  11. Nagyapó szerint:

    Miután potter nem magyar név (fazekas), ő sem magyar, így megértem a DK-s magyar gyűlöletét. Szerinte Arany János, II. Rákóczi, Sütő András, Boldog dr. Battyhyány-Strattmann herceg, stb. sem voltak magyarok!!
    Gyurcsányné és köre a kettős állampolgársági népszavazáskor megmutatták a magyarokhoz való viszonyukat. Ez nem változott.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Potter szerint:

    Nagyapó!
    LESZAROM A DK-T
    Értelmes választ viszont továbbra sem kaptam, szokás szerint jó fityiszes módra megy a terelés ezerrel.
    A nem magyar Nick névből meg azt a következtetést levonni, hogy magyargyűlölő, hát enyhén szólva szánalmas!
    Na akkor még egyszer, mert úgy látom fogyatékos vagy:
    Nincs olyan, hogy “Gyurcsányné”
    Az esetleges felelősségre vonás meg egész egyszerűen hazugság.

  13. Potter szerint:

    Ja és kiegészítve, a legnagyobb magyargyűlölő a fityisz mert a választásra idebuszoztatott ukrán meg román csürhe akik magyarul egy szót sem tudtak, na az nettó hazaárulás volt.
    Amikor a saját honfitársainak nem ad olyan szavazati jogot mint a határ menti kis viskóba bejelentkező 200 ukránnak, na akkor ki is a magyargyűlölő?
    Röhejes vagy Nagypó!
    Meg szánalmas.

  14. lutria szerint:

    Ez a “lepketánc” olyan mint a fideszes pávatánc?

Itt lehet hozzászólni !