Itt a bizonyíték: Bangóné jobban bízik a Fideszben, mint saját pártjában

Csepel.info

Fotó: Facebook

Patkányozás, választási csalással riogatás ide vagy oda, Bangóné Borbély Ildikó jobban bízik a Fideszben, mint az MSZP-ben. Amikor ugyanis arról van szó, hogy ki ellenőrizze a választás tisztaságát a szavazókörökben, a feladatot átengedi a fideszes küldötteknek – derül ki a szavazatszámláló bizottságok adataiból.

Lapunk információi szerint a XXI. kerületben a Fidesz-KDNP 74 főt, a szocialisták pedig mindössze 45 főt delegáltak a választási bizottságokba. A csepeli MSZP így nem gondoskodott arról, hogy mind a 70 szavazókörben legyenek pártdelegáltjai. Ildikónak az is elég, hogy minden bizottságban legalább egy fideszes küldött lesz. Bangóné ugyanis a csepeli MSZP elnöke.

Úgy tudjuk, hogy a többi ellenzéki formációban is nagy a bizalom a kormánypárt iránt. Még a Jobbik tette oda a leginkább magát: ők 40 delegáltat biztosítottak. A szocialistákkal közel azonos szimpatizánsi kört képviselő DK 27 főt, a Momentum 13 főt, az LMP 6 főt, a Mi Hazánk Mozgalom pedig 4 embert delegált a bizottságokba – derül ki a Csepel.info által megismert adatokból.

“Ne keseregj, majd a Fidesz segít nekünk” – gondolhatják a szimpatizánsokban gyengélkedő baloldali pártok

Soroksáron még jobb a helyzet – ha a kormánypárt iránti bizalomról van szó. Információink szerint ott a szavazókörök felében sem lesz MSZP-s vagy DK-s delegált. Az LMP a XXIII. kerületben alig pár, a Jobbik pedig összesen nulla küldöttet delegált.

Országosan nagy a bizalom

A Fidesz-KDNP csaknem az összes lehetséges ellenőrző helyet, az ellenzék a lehetséges helyek 4 százalékát tölti be a választási bizottságokban május 26-án – értesült a Csepel.info.

Sok olyan választókör lesz, ahol kizárólag fideszes bizottsági tagok végzik majd a választás tisztaságát ellenőrző munkájukat. Csak az okozhat problémát, hogy hiába bízik látszólag vakon az ellenzék a kormánypártban, a várható fideszes győzelem miatt mégis lehet, hogy ők fognak választási csalást, visszaéléseket emlegetni, amikor meg kell majd magyarázniuk a csúfos eredményeiket.

Csepel.info

12 hozzászólás “Itt a bizonyíték: Bangóné jobban bízik a Fideszben, mint saját pártjában” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Az emberek nem akarnak csalni! A Fidesz meg azért küldi oda az embereit, hogy jelenteni tudják, ki nem ment még el szavazni a Kubatov-listán levők közül!

  2. Balos szerint:

    Maradjunk annyiban, hogy mindez nem bizalom kérdése. Bangóné egy idióta ökör.

  3. Jenci szerint:

    És akkor a DK mi?

  4. Csóka szerint:

    Bármennyire is fideszes ez a blog, az adatok szerintem jók. Nem tudom benntartani: az önkormányzat adja a legtöbb delegáltat, akik alapból többnyire fideszesesek. Mi a retkes szart csinél Csepen az MSZP meg a DK???

  5. Dagobert bácsi szerint:

    Az előző vezetés alatt is az önkormányzat adta a legtöbb delegáltat – törvény kötelezi rá – akkor meg a fideszesek állították, hogy azok alapból többnyire szocialisták! 😛

    Maradjunk annyiban, a köztisztviselők, közalkalmazottak alapból becsületesek, különben azért a fizetésért nem dolgoznának ott! 😉

  6. PU szerint:

    Nemcsak Csepelen. Országosan is.

    Nézzétek a híreket sorban – az ellenzéki média is ezt fújja:
    A szavazókörök negyedében nem lesz ellenzéki delegált (444)
    Egyre nehezebb szavazatszámláló tagokat keríteni (HVG)
    160 ezerrel kevesebb szavazatszámláló lesz az EP-választáson, mint amennyit a törvény biztosított volna (Propeller)
    Kevesebb szavazatszámláló lesz az idei EP-választáson, mint 5 éve volt (Mérce)

    Na, vajon mitől az undor és apátia?…

  7. Nagyapó szerint:

    Roppant egyszerű. A zellenzék nem delegál bizottsági tagot, majd tele szájjal üvölti, hogy csalás történt és a Soros bérenc “független csoportok írják feljelentéseiket!
    Ezért, aki nem akar illegális migránsokat – szavazzon!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    Egy beismerés az okos Bangóné Borbély Ildikótól: „Szeretek négy lábbal a földön állni”, ha a férje így szereti rendben, de nekünk mi közünk ehhez??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Jobban szerint:

    “Lebuktatta pártját az MSZP-s Szekeres Imre
    Lebuktatta pártját a volt MSZP-s honvédelmi miniszter. Szekeres Imre egy lakossági fórumon elmondta, hogy bár 2015-ben, a migránsválság tetőzésekor a balliberális pártok nem létező problémának nevezték az illegális bevándorlást, ő honvédelmi miniszterként már 2009-ben kapott jelentéseket arról, hogy nagy migrációs hullám várható…A szocialisták hazaárulást követtek el, ha tudtak a migránsfenyegetésről, mégis elhallgatták…”
    https://hirtv.hu/ahirtvhirei/lebuktatta-partjat-az-mszp-s-szekeres-imre-2481527

  10. helyi szerint:

    Nagyapó, előkészítette már a Munkásőr ruhát vasárnapra? 🙂

  11. Horváth János szerint:

    Mondom, hogy etetik a hülyéket!

  12. Nagyapó szerint:

    helyi! A szokásos patkányozó MSZP-s módszer!! (Apropó a munkásőr személynév, hogy nagy kezdőbetűvel írta, vagy ez a szokásos szoci primitívség???)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !