Kifakadt egy DK-s: a kutyája is alkalmasabb, mint az MSZP csepeli jelöltje!

Csepel.info

Takács Mónika Szigethalmon él, és a balliberális szimpatizánsok közül is sokan tartják alkalmatlannak 

A “munkájukat” látva nem az a célja a ellenzéknek, hogy nyerjenek az önkormányzati választáson Csepelen. A Demokratikus Koalíció egyik aktivistája elkeseredve jelentette ki a Facebookon: a két kutyája is alkalmasabb lenne Takács Mónikánál, az MSZP-P-DK Szigethalmon élő közös csepeli polgármester-jelöltjénél.

A történetet az teszi még kínosabbá, hogy a kifakadt önkéntes nem más, mint a DK csepeli elnökének, Horváth Gyulának a fia. Horváth Gyula 2002-2010 között az MSZP csepeli alpolgármestere volt, később állt tovább a Gyurcsány-pártba. Így lett 2014-ben a balliberális ellenzék közös polgármester-jelöltje.

Őszinte kritikára “fedeztetés” volt a válasz

A DK elnökeként Horváth kénytelen volt elfogadni azt a fővárosi megállapodást, amely alapján most az MSZP adja a közös csepeli jelöltjüket. Ám biztosan nem nagy örömmel. Horváth ugyanis sokkal ismertebb és kedveltebb is a csepeli baloldali szavazók között, mint Takács Mónika.

Ráadásul a DK elnöke korábban többször kifejtette: az a minimum, hogy Csepelen csepeli jelöltet indítson az ellenzék. Borbély Lénárd polgármestert például azért támadja, mert “csak” három éves kora óta lakik a kerületben. Az MSZP-s Takács Mónika eközben jelenleg is Szigethalmon él. A törvények szerint lehet ugyan csepeli jelölt, de a választás napján a lakóhelyén, Szigethalmon kell voksolnia, az ottani jelöltekre. Nem is beszélve arról, mit éreznek majd azok a baloldali szavazók, akik úgy érzik, az MSZP már megint nem őket akarja képviselni az önkormányzatban?

Csepel.info

28 hozzászólás “Kifakadt egy DK-s: a kutyája is alkalmasabb, mint az MSZP csepeli jelöltje!” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    Nagy bukta lesz a komcsiknak.Aztán majd jön a visítás,hogy “csalás,csalás”. 🙂

  2. barvagarbalarka szerint:

    királyerdei: Maga nincs tisztában vele, mit jelent a kommunista szó.

  3. Jenci szerint:

    Szerintem meg igen 😊

  4. királyerdei szerint:

    Az MSZP a gyikos MSZMP,MDP,MKP utódpártja.Ha tetszik,ha nem!

  5. barvagarbalarka szerint:

    A fidesz pedig nem hogy utódpártja a liberális, sorosista fidesznek, hanem egyenesen ugyanaz a párt! Akkor ők sorosisták még mindig, nem mossák le magukról, hogy Soros katonái.

  6. barvagarbalarka szerint:

    Jenci: Ez esetben maga sincs tisztában alapfogalmakkal.

  7. barvagarbalarka szerint:

    Halkan jegyzem meg, hogy a fidesz-kormány az jelenleg, amelyik a régi nótát fújja, valódi komcsi hozzáállással vezetik az országot. Ha kicsit kevésbé felületesen néznék a dolgokat, akkor talán látnák. De nem, Önök állva tapsolnak az MTA bedarálásához is. Ugyanolyan komcsi módszerrel teszik, mint anno Rákosi.

  8. Horváth János szerint:

    Úgy látom be van szarva a Fidesz, ha már ilyen eszközökhöz folyamodik.

  9. Cirani szerint:

    Sose legyen nagyobb gondja a kormánynak mint az ellenzék jelenlegi ténykedése! Hátradőlve kávéval a kezünkben nézzük ahogy belefojtják egymást egy kanál vízbe!

  10. Tsepeli szerint:

    Szigethalm9n nagyobb esélye lenne a sok fogatlan cigánnyal.

  11. Dagobert bácsi szerint:

    Ábel Attila legfőbb vágya, hogy ő határozza meg, ki legyen Borbély ellenjelöltje ősszel! Nyilván azért mert van a fiókban anyaguk ellene! Takács Mónikán nem találtak fogást, ezért a saját szemétségüket kenik rá! Azt hogy megvonták az önkormányzati és állami támogatást is a Munkásotthontól!

    Németh Szilárd baja hogy Borbélyen kívül mást nem tud jelöltként állítani, ő a hibás, hiszen nem tűr meg magánál különbet a környezetében!

  12. Horváth János szerint:

    Mellesleg ebből a bejegyzésből hol derül ki, hogy ki ez a Horváth Tomi?

  13. Dórika szerint:

    Mit pattognak már? Úgysem nyerhetnek!

  14. Jenci szerint:

    Ez a Takács Mónika egy jelentéktelen figura, Szenteczky bejárónője.

  15. Dagobert bácsi szerint:

    Jenci ne légy féltékeny, te meg Szenteczky bejárófiúja vagy! 😛

  16. Gábor László szerint:

    Királyerdei – nek . Nem a komcsi visít a fideszes GIGAmutyi , választási csalás , és a TELJESEN JOGOSULATLAN KÖZmédia fideszesítés ellen , hanem pártfüggetlenül MINDEN józaneszű adófizető állampolgár = aki ÉRTI a “demokrácia” szó jelentését ! Tolvbán Loptor a nácipropagandával gondoskodik róla , hogy a TE fejedben csak 2 szó járjon : ezek a SOROSMIGRÁNCS , és a BEVÁNDORLÁSPÁRTI . Tolvbán a Lopás érdekében csalt választást , húzott be maga alá 500 TV-t, rádiót , újságot , és uszít a VIRTUÁLIS migráncs ellen AGYMOSÁS céllal . Sajnos Tolvbán Loptor ugyanolyan ! állampárti diktatúra kiépítésén fáradozik , mint a Rákosi volt , csak most a fidesz a mindenható Állampárt , ami bármit megtehet kontroll nélkül .

  17. Gábor László szerint:

    Királyerdei : Neked megfelel farkasflórián “képviselő úr” a parlamentben , aki TŐLED LOPOTT legalább 1,6 Milliárdot ? És ha ezt a szálat elkezded felgöngyölíteni : MNB 260 Mrd , TAO pénzek , Tiborc 35 Mrd , Mészárlőrke ….. , akkor ugyanarra a végkövetkeztetésre jutsz , mint MI sokan : a fidesz = hazaáruló tolvajbanda egy elmezavarodott törpeDuce vezetésével . A RV-kor a Demokráciára szavaztunk , de MA a teljes eltörlése folyik néhány mocskos gazember meggazdagítása érdekében .

  18. Jobban szerint:

    “Brutális elszólás! Minimális bért, minimális nyugdíjat ígért Tóth Bertalan a választóknak
    A helyesírási hibák után az MSZP az EP-választási kampány hajrájában már saját programjába is belezavarodik”
    http://mindenszo.hu/brutalis-elszolas-minimalis-bert-minimalis-nyugdijat-igert-toth-bertalan-a-valasztoknak/

  19. Jobban szerint:

    “…83 mil­lió be­ván­dorló fér el Ma­gyar­or­szá­gon az EU sze­rint!

    Ezzel szá­molt egy 2009-es uniós do­ku­men­tum akkor, ami­kor még el sem kez­dő­dött a szí­riai pol­gár­há­ború, az ISIS pedig még be sem tört Szí­ri­ába!

    Döbbenetes! Ismét egy olyan cikk került az internetre, amely azt bizonyítja, hogy a migránsok invázióját sok évvel azelőtt elkezdték tervezni, mielőtt valójában bekövetkezett. A Ripost is beszámolt arról, hogy a német kormány már 2011-ben elkezdte felvásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekbe később bevándorlókat lehetett telepíteni.

    Most egy még korábbi, 2009-ben készült EU-tanulmányra bukkant a német mmnews.de. Ebben azt fejtegették, hogy az egy négyzetkilométerre eső lakosság alapján, vajon melyik országba, hány migránst lehetne betelepíteni.

    Az írás címe “A lakosság áthelyezési mechanizmusának lehetőségei a nemzetközi védelmet élvezők számára…” /Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection / A “védelmet élvezők” alatt természetesen a későbbi migránsokat kell érteni.

    Ebben az az igazán megdöbbentő, hogy a szíriai polgárháború csak két évvel később, 2011 tavaszán kezdődött! Az Iszlám Állam pedig csak 2013-ben kezdte meg a szíriai offenzívát, amelynek hatására a destabilizálódott országból később elindultak a tömegek Európa felé.

    Egyszóval az EU-dokumentum már mindezek előtt, 2009-ben azt vizsgálta, hogy vajon hány főt bír befogadni Európa.Csak néhány példa: akkor úgy látták, hogy Ausztria 75, Németország 274, Svédország 440 millió bevándorlót lenne képes felszívni. A mellékelt táblázatból /a kép legalján/ az is kiolvasható, hogy akkor azzal számoltak, hogy Magyarországon még “elférne” 83 millió fő!

    A teljes táblázatot a mmnews.de. oldalán, az eredeti tanulmány pedig itt lehet böngészni! Érdekes, hogy a dokumentum URL-je ma a “relocation of refugees” címet tartalmazza…”

    http://mindenszo.hu/breking-83-millio-bevandorlo-fel-el-magyarorszagon-egy-tanulmany-szerint-hivatalos-dokumentumok-mutatjuk/

  20. Horváth János szerint:

    A hülyéket lehet etetni!

  21. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Igaza van, l. Gyurcsányné Dobrev Klára követői!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. Nagyapó szerint:

    Jobban (19:46) Nem elszólás Tóth Bertalan szövege (csak nem gondolja, hogy egy ilyen nagy tudású pártvezér nem ismeri saját programjukat?). Ez részükről egy megvalósítandó program, amit eddig nem propagáltak! Már ismerjük, ez a szokásos megszorítás.
    Követőik erre szavaznak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. Jobban szerint:

    “Erős szovetsegesek kellenek. Erről szól az Europi Egyesült Államok.
    Gyurcsány Ferenc az általa áhított Európai Egyesült Államok nevét sem tudja helyesen leírni…
    legutóbb a magyarérettségi alkalmából írt egy hibákkal teli posztot. “Szoritok nektek!” – üzente az éppen a nyelvtanérettségivel küzdő diákoknak, hozzátéve, “hogy jó csavók és csajok lesztek, az nem ezen múlik.”
    https://www.origo.hu/itthon/20190521-gyurcsany-ferenc-helyesiras.html

  24. Jobban szerint:

    Nagyapó a cikkben elszólásnak titulálják, Freud rávilágított az elszólás összefüggéseire, de már megtapasztaltuk, sajnos többször, hogy az MSZP regnálása alatt megszorító intézkedések következnek be, a “merjünk kicsik lenni” a családok, idősek, gyermekesek támogatására is vonatkozik. Az új elem, hogy most a pártvezér a kampányban is ezt propagálja. Eddig a “Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak”, “nem lesz gázár emelés” szlogenek futottak, valamint a “csepeli érdekek és értékek képviselete” aminek kettős gyilkosság, galvániszap szennyezés, kórház bezárás, eperföldi terror lett a folytatása, megszorítások, közüzemi számlák folyamatos növekedése, világbanki hitel, és államcsőd közeli állapot…
    Köszönöm, hogy felhívta a figyelmem az MSZP működési mechanizmusára – megtapasztaltuk kormányzásuk valamint kerületi irányításuk következményeit.

  25. Dagobert bácsi szerint:

    A hülyeség tetőzik a csepeli Fidesznél! Teljesen bevadultak attól hogy ősszel elveszítik a megélhetési forrásukat!

  26. Jobban szerint:

    “Miért szavazok az EP választáson a FIDESZ-KDNP listára?
    Mert mi magyarok végre fölemelhetjük a fejünket. Nemcsak tudjuk, akarjuk irányítani a hazánk és benne a családunk, utódaink jövendő sorsát, de Orbán Viktor személyében olyan vezetőnk van, aki képes erre.

    A történelmi személyiségek jelentőségét régóta tudjuk, és a tények bizonyítják, hogy miniszterelnökünk rendkívüli történelmi személyiség – akár elismeri az ellenzék, akár nem. Úgy látom tanultunk a vesztett háborúk, a bukott forradalmak és szabadságharcok leckéiből. Trianon és a kommunizmus brutális, álságos, elképesztő problémáiból megtanultunk sok mindent, most rajtunk a sor! Most nem kell életünket, vérünket áldozni, hanem május 26-án képviselőket kell választani az Európai Unió Parlamentjébe.

    Olyan embereket, akik a magyar nemzetet, a hazánk érdekeit képviselik! Ezt eddig csak a Fidesz-KDNP képviselői tették, mindig kiálltak mellettünk, nem pedig szankciókat kértek és szavaztak meg Magyarország ellen! Azért (is) szavazok a Fidesz-KDNP listára, mert nekem is Magyarország az első! Nem egy ködös, vörös lázálomban kiagyalt balos nemzetközi egyesült Európa, s nem egy opportunizmusból és a virágozzék minden virág multi-kulturális káosza, ahol a zavarosban halászók lusta, embercsempész és romlott Európája győz.

    Az ellenzékiek szokás szerint a magyar ügyeink ellen folytatnak kampányt. Legutóbb az olimpia miatt támadtak ránk, mint a 2004. december 05-ei kettős állampolgárság megadásáért tartott népszavazás előtt (is)! Céljuk az volt és maradt azóta is, hogy magyart a magyar ellen uszítsanak. Jelenleg is ez történik.

    Az újkori népvándorlás, az illegális migráció idején az erőszakkal betörő, fenyegetődző idegeneket fogadjuk be, magyar testvéreinket pedig taszítsuk el?! Hihetünk-e azoknak, akik 1956 ötvenedik évfordulóján ránk vezényelték a rendőr-rohamot? És ha feljön megint a kérdés, hogy az ellenzék a „mit kapunk” szavakat ismétli, akkor kérdezzünk vissza: mit kaptatok 2008-ig? Trükkök százait, s azt, hogy hazudtak reggel, éjjel, este… gyáván és önös érdekből átértelmezték a múltunkat, meghamisítják a jelent is – „a bevándorlás egy álprobléma”. Valójában az ellenzék mondandója summázva az, hogy „legfőbb feladat, el kell zavarni az Orbán kormányt”.Azért szavazok a Fidesz-KDNP jelöltjeire, mert látom, hogy alig tíz év alatt hová fejlődött az ország. Ez a kormány kifizette az IMF hitelt és egyéb adósságokat, közben bölcsődék, óvodák, iskolák, kórházak, szakrendelők, sportlétesítmények, vasúti pályák, hidak, terek és utak épültek, az államcsőd szélére kormányzott gazdaságot virágzó növekedésbe vezették. Megvédték/megvédik hazánkat az illegálisan betörőktől, nem kell rettegnünk a terrortámadásoktól, nálunk nem gyilkoltak le több száz ártatlan embert.

    Mindezzel bizonyítják, hogy nekik Magyarország az első!

    Ami pedig az európai szintű politikát illeti: mint ismeretes, nekünk van alternatív javaslatunk a bevándorlás megfékezésére is. Az iszlamizáció helyett keresztény erkölcseink vállalása. A bevándorlás finanszírozása helyett a magyar családok segítése! Nem akarunk mi kilépni az EU-ból, de azt sem hagyjuk, hogy átlépjenek rajtunk azok, akiknek semmi se szent! Összefoglalva: azért szavazok a Fidesz-KDNP jelöltjeinek listájára, mert a vezetőjük egy olyan ember, aki erőt, hitet, biztonságot ad, akinek az értékrendjével egyetértek, akiben bízhatunk, aki mindig kiállt a magyar nemzetért, aki megfontoltan cselekszik, aki felkészült, akinek van jövőképe, tehetséges, fáradhatatlanul dolgozik értünk, harcol, érvel.

    Akit követnünk lehet, és követnünk kell, aki komolyan gondolja és így is cselekszik „Isten! Család! Haza!”. Fentiek alapján kérem, hogy május 26-án mindannyian szavazzunk a Fidesz-KDNP EP képviselői listájára!”
    K. Patakfalvy Katalin
    https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/mert-a-vezetojuk-egy-olyan-emb

  27. Dagobert bácsi szerint:

    Orbán történelmi személyiség, mint Kun Béla és Rákosi Mátyás! Mint Benito Mussolini és Adolf Hitler! Pályaíve az internacionalista szocializmustól a szélsőliberalizmuson, a konzervativizmuson keresztül a nemzeti szocializmusig ível!

  28. Potter szerint:

    Ez a Jobban nevű elmebeteg ki a tököm? Valami politikusféle?

Itt lehet hozzászólni !