Országjárás Csepelen – A bevándorlást meg kell állítani!

Fidesz

A Fidesz-KDNP országjáró fórumának keretében Csepel vendége lesz Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

A rendezvény időpontja: 2019. április 29. (hétfő) 18:00
A rendezvény helyszíne: Radnóti Miklós Művelődési Ház (1214 Budapest, Vénusz utca 2.)

7 hozzászólás “Országjárás Csepelen – A bevándorlást meg kell állítani!” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Miért nem a csillagtelepi fairtásról tartotok lakossági fórumot?

  2. Johnny szerint:

    A hülye dumátok már megint. 😀
    Tele a belváros bevándorlóval, csak a hülye nem látja (Fideszes), tehát mi a faszt rezegtek még ezen? Ugyanolyan kutyák vagytok, mint a hülye Merkelék…

  3. Dagobert bácsi szerint:

    Azt a bevándorlást állítsátok meg amit ti csináltatok! A 18 ezer fizető bevándorlót, családtagokkal együtt több tízezer! Meg a negyvenezer ukránt, akit a kimenekült magyar ifjúság helyére hoztatok be! Nem elég hogy sanyargatják a kárpátaljai magyarokat, még ide is hívjátok őket?

  4. PU szerint:

    Patkányirtás kampánymérgezésel?…
    A rágcsálók túlélik, de a szavazók aligha.

  5. Gábor László szerint:

    1. orbánhazaáruló és a rablóbanda régóta lopja a közvagyont : székházeladás stb.
    2. orbánhazaáruló hazug tolvaj kifigyelte ,  hogy a Hagyó-zással , tehát a KÖZMÉDIÁban folytatott ellenfél gyalázással választást lehet nyerni
    3. orbánhazaáruló mutyistolvaj közpénzjellegváltó gazember azóta TUDJA ,  hogy ő is megbuktatható ,  ha az ország lakossága előtt is nyilvánvalóvá válnak a SOKmilliárdos tolvajlásai
    4. orbánhazaáruló tehát ELFOGLALTA , és saját szócsövének használja a KÖZPÉNZBŐL fizetett KÖZMÉDIÁT (amihez normál esetben a hazug tolvajbanda fidesznek semmi köze,  mert a FÜGGETLEN és PÁRTATLAN hírközlés LENNE a feladata)
    5. orbánhazaáruló tolvajgazember fél a börtöntől ,  ezért biztosra akart menni :  beindította az agylágyító NÁCIpropaganda cunamit ,  és rázúdította a lakosságra a “sorosmigráncsozás” hazudozást , ami mára a végnélküli “bevándorláspárti”-zó gennyes hablattyá alakult.
    6. sajnos SOK súlyosan ALULTÁJÉKOZOTT ,  vagy erősen intelligenciahiányos honfitársunk benyalta a csalit ,  és kritika nélküli fidesz-vakhívővé vált ,  teljes mellszélességgel kiáll a tolvajdiktatúra mellett .
    7.  jött 2018 április :  orbánhazaáruló és a tolvajbanda 48 %-ot szerzett ,  amiből a csalásbeépített törvényük 2/3-ot gyártott . Áderhazaáruló (rablóbandaTAG) kihirdette az elcsalt választás eredményét ,  amit semjénelmebeteg hevesen megtapsikált.  A médiahazudozás áldozatai nagy tömegekben (és látszólag szabad akaratukból ) szavaztak az őket átverő mocsokbandára .
    8.  Sajnos az agymosottak tömegei még a Sargentini jelentés ,  és az EPP felfüggesztés hatására sem ébrednek fel – így lettünk Európa leghülyébb országa ,  ahol egy tolvajdiktátor kezét csókolgatják agynélküli öregasszonyok

  6. Gábor László szerint:

    Mit mondott Dobrev Klára ?  (sohasem szavaztam rájuk)
    :  Európai Egyesült Államok !
    Ennek semmilyen részlete nem tisztázott , DE !!! :
    átvennénk-e a MAX8 év kormányzást ??? Ahogy pl. egy USA elnök hatalmát korlátozzák .
    Mert akkor a közvagyonról MAX 8 év után leakasztható lenne a fideszes szipolycső , és orbánhazaáruló tolvaj hazug szélhámos gazember se álmodozhatna arról ,  hogy mennyit fog még lopni 2030-ig .
    Biztos , hogy ennek a parányi országnak a feladata,  hogy közpénzből segélyezze a galaxys ,  sőt az Univerzum összes elnyomott keresztényét (lásd Uganda , Mexikó , Panama stb.) ???
    Itthon meg a kilakoltatottakat sem lehet megsegíteni ?

  7. Nagyapó szerint:

    Gábor László összegyűjtötte a patkányozó szocik minden hazugságait, rágalmait.
    Tényleg, a szociknál erkölcsileg lejjebb nehéz elképzelni pártot. Sajnálom a baloldaliakat, hogy csak egy ilyen lumpen-prolivá vált pártra szavazhatnak.
    Mennyivel becsületesebb – ha már baloldal – a Munkáspárt, akiknek van programjuk és nem csak hazudozással akarnak szavazatot nyerni.
    Nagyon örülök, hogy egyre több szoci megy hűvösre! Igaz menekülnek az EP jelöltségbe,mint Dobrev, Ceglédi, apropó, Gábor László, a szoci listáról ki veszélyeztettet?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !