Büntetőfékezés újabb esete a Weiss Manfréd úton

Bpiautosok.hu, MR.Gabee, Csepel.info

A Bpiautosok.hu olvasója készítette a fenti felvételt, melyhez az alábbiakat írta:

“Íme egy barom, aki egy 40 tonnás veszélyes áruszállító jármű (annak törvényben meghatározott módon jelölésekkel ellátva) előtt fékezget, kockáztatva egy természeti katasztrófát, más közlekedő épségét, és saját szaros életét!”

7 hozzászólás “Büntetőfékezés újabb esete a Weiss Manfréd úton” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Mr. Gabee és/vagy barátitársaság, ennyire rövid a memóriád/memóriátok?
    Tegnap már ki lett rakva ez a történet.

  2. dühös magyar szerint:

    De legalább nincs “Breaking” 😀

  3. csepelikerdezo szerint:

    😆

  4. kilgore trout szerint:

    Nem tudom hogy ki, hogy van vele, de ujabban azt latom, hogy a teherautosok ugy kozlekednek, mintha szemelyautoval lennenek. A nemtudomhany tonnas nyerges kedden hetvennel “tolt” volna engem a Szent Istvan uton, az hogy es miert? Rendor? Traffipax? Valami? Ott emberek laknak.

  5. dühös magyar szerint:

    Ezt nekem kamionos mondta, hogyha kamion (teherautó) van a közeledben, akkor menekülj amerre látsz.
    Sok tapasztalatlan és felelőtlen ember ül ezeken a gépeken. Tisztelet a kivételnek. De sajnos akkora a munkaerő hiány ezen a téren is, hogy minden hülyét felvesznek. És igen, sajnos aki szabályosan és felelősségteljesen akar közlekedni azt szó szerint letolják az útról.

  6. fékezek neki szerint:

    Hétvégén vmelyik este a kacsóh pongráctól a szabadkikőtőig jött velem egy ilyen MOL-os tanker. 80-90-nel végig a hungárián és a szabadkikötő úton, előzgetve, kacskaringózva a sávok között, közben telefonját nyomkodta a sofőr. Nem volt 30 se a nyikhaj, aki vezette.

  7. PU szerint:

    Igen teljesen elszabadultak a gyilkosok az utakon.
    De sajnos a BMV-s, Audis, Mörcödöszös szakik meg még csak kezelni se tudják a mindenre figyelő ketyeréiket, azt hiszik, hogy önvezető Teslákon repdesnek – aztán nem értik, miért szálltnak bele a lámpánál állóba, 35-tel. (A fenéken billentett Suzukis meg lesz szíves felvilágosítani őzseniségét, hogy az a szuper mindentudó automatikája 40 alatt eleve nem működik.) Lesz ebből még temérdek törés-zúzás és megnyomorodás.

Itt lehet hozzászólni !