Pörgés, tempózás és jó zenék a III. Csepeli Fitnesz Napon

Csepel.hu

Bírni kellett a tempót a III. Csepeli Fitnesz Napon, amelyet a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 rendezvénysorozat keretében a Fitt Jövő Alapítvány szervezett. Harmadik alkalommal még többen ellátogattak a Simon Bolivár sétányi tornacsarnokba, ahol a programok fénypontja Rubint Réka sztárfellépő volt.

Ízületkímélő gyakorlatokkal indult a szombat délután, majd egy új, trendi, pörgős, teljes testet átmozgató edzésfajtát is kipróbálhattak kicsik és nagyok. A szervezők most a táncosabb és eszközösebb mozgásformákra fókuszáltak, éppen ezért egy kis rockyt beiktattak a legütősebb edzés és a latin ritmusok előtt. Elsöprő sikert aratott az alakformáló edzése Rékának, aki a színpadra két bátor fellépőt hívott.

A kerület legnagyobb fitnesz rendezvényére Borbély Lénárd polgármester is ellátogatott. Örült és gratulált a lelkes tömegnek, valamint hangsúlyozta, hogy a gyerekek mellett is meg lehet oldani a sportolást.

Joó Katalin második alkalommal vett részt a fitnesz napon. „38 éve odafigyelek a testedzésre, fontosnak és egészségesnek tartom. Már gyermekkoromban dédnagymamám ágyán ugrabugráltam az esti tornára. 12 éve megismerkedtem a pilatesszel, oktatom is. Jelenleg salsát táncolok, de szeretem a zsírégetést, ezt az őrült hangulatot. Jó kezdeményezésnek tartom, viszont nagyobb reklámot igényelne” – mondta Kati.

A mozgásban gazdag órák életkortól és testsúlytól függetlenül minden bizonnyal meghozták a pörgős nap eredményét, az edzésfajták közötti szünetek ötpercesek voltak, a végén szinte mindenki megizzadt.

„Mostani programunk intenzív edzésnek számított, azonban mindenki edzettségi fokához mérten végig mozoghatta. Örülök annak, hogy egyre több apuka is bekapcsolódott” – tette hozzá Mag Barbara alapítványi elnök.

AZS

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !