Az egész ellenzék beállt mögé, erre visszalépett

Pesti Srácok

Családi okokra hivatkozva visszalépett az összellenzéki jelöléstől Szalma Botond Újpesten – írja a MagyarHang.org. Mint arról portálunk korábban beszámolt, a jobbikos Mirkóczki Ádám után Szalma lett volna a második ellenzéki politikus, aki mögött összekapaszkodik az ellenzék. A KDNP-ből kicsapott politikus 2014-ben is elindult az önkormányzati választáson, akkor azonban csak 2,29 százalékot kapott.

A MagyarHang.org arról ír, a KDNP-ből elcsapott összellenzéki polgármesterjelölt megerősítette, családi ügyek miatt mégsem vállalja a megmérettetést. A portál sugalmazó kérdésére válaszolva ugyanakkor határozottan tagadta, hogy fenyegetés hatására döntött volna így. A politikus mindemellett fontosnak tartja az összefogást, az önkormányzatiság jövőjének nevezte, hogy az emberek szóba álljanak egymással. Úgy vélte, akad a helyére két-három másik jelölt is, ugyanakkor neveket nem mondott. A Népszavának elmondta:

Életem legjobb döntésének tartom, hogy beszálltam, jó érzés volt, hogy különböző világnézetű emberek tudnak egymással beszélni.

Mint megírtuk, Szalma korábban a magyar tengeri és folyami hajózási vállalat, a MAHART vezérigazgatója volt, majd magánvállalkozó lett. Egy interjúban elárulta, hogy a vállalatot offshore-cégek segítségével szabadították meg hajóitól, és ebben maga is részt vett.

Eközben a Népszava győzelmi jelentés adott ki arról, hogy Székesfehérváron az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az LMP, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom (Márki-Zay Péter fedőszerve) összeállt és egy ellenzéki kihívója lesz Cser-Palkovics László fideszes polgármesternek. Ezen kívül a város mind a 14 egyéni választókerületében is közösen indulnak a fideszes jelölttel szemben.

Forrás/fotó: Pesti Srácok, MTI

3 hozzászólás “Az egész ellenzék beállt mögé, erre visszalépett” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Kár☹️

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Persze hogy családi okok miatt lépett vissza! Az egész család mondta neki, jobb nem ujjat húzni a Fidesszel!

  3. admin szerint:

    Ezt személyesen cáfolta a Szalma Botond, kedves Dagobert bácsi.

Itt lehet hozzászólni !