Ismét benéztek egy macisajtot…

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információi szerint baleset történt szerdán délután Csepelen az Erdősor utca és a Szabadság utca kereszteződésében. A balesetben egy CITROEN és egy BMW márkájú gépkocsi ütközött össze. Az incidens az elsőbbségadás elmulasztásából adódott.

Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki.

6 hozzászólás “Ismét benéztek egy macisajtot…” bejegyzésre

  1. Nondroid szerint:

    159-es busz terelve jár.

  2. 0koska szerint:

    Amíg “macisajt” – nak hívják egyesek a táblát, és ez által nem tudják értelmezni mit is jelent a tábla, addig ne is csodálkozzunk hogy “benézik”.
    :/

    Meg éljenek a fehér cimkés piros trapista sajtok is, mi?
    😀

    A piros karikás számok meg csak a változatosság kedvéért változnak.
    😉

  3. Johnny szerint:

    Naponta többször átmegyek ezen az elbaszott kereszteződésben, de itt nem benézik az elsőbbséadás kötelező tánlát, pusztán, a szopjál le, mert én még átférek stílusban tolják a komolyabb verdáknak.

  4. kilgore trout szerint:

    Nem hiszem el, hogy a kereszteződés elhúzásával nem lehetne egy körforgalmat kiépíteni ezen a helyen. A sétányok felé eső oldalon rengeteg hely lenne.

    Da ha már utcák. A Popieluszko felújítására mikor kerül sor? Itt van az összes helyi képviselő és állandóan egymással vitatkozik álnéven. Vehetné a fáradságot valamelyik potentát és írhatna róla. Esetleg meg kell várni, hogy mit enged leíratni NSZ?

  5. Johnny szerint:

    Erdősor-Szabadság, simán elférne, 1 db 20kV-os kábel és oszlopa van útban.

  6. […] Szerda délután adtunk róla hírt, hogy baleset történt Csepelen az Erdősor és a Szabadság utca kereszteződésében. A bejegyzés szövegében olvasható volt, hogy egy CITROEN és egy BMW ütközött össze. Akkor kommentelőink döntő többsége azt fejtegette, hogy a biztos, hogy a BMW-s okozta a balesetet. […]

Itt lehet hozzászólni !