Bejglit vittek az időseknek

Csepel.hu

Ajándék bejglivel kedveskedtek a Simon Bolivár sétányon működő nyugdíjasház és a Humán Szolgáltatások Igazgatósága Idősek Átmeneti Gondozóháza lakóinak az önkormányzat munkatársai. Az idősek örömmel fogadták a közelgő karácsonyi hangulatot idéző meglepetést.

A mákos bejgliket Borbély Lénárd polgármester, Nagyné Kovács Tímea, a HSZI intézményvezetője, Rátkainé Takács Anikó, a HSZI intézményvezető-helyettese, Pintér József Gáborné önkormányzati képviselő, valamint az önkormányzat dolgozói osztották szét.

Csepel idősbarát kerület, az itt lakók mindig számíthatnak a városvezetés segítségére – hangsúlyozta köszöntésében a polgármester.

Ezután békés karácsonyt, 2019-re pedig egészségben, erőben gazdag boldog újévet kívánt mindenkinek.

Csepel.hu

7 hozzászólás “Bejglit vittek az időseknek” bejegyzésre

  1. Ittlakó szerint:

    Helyes! Vihettek volna gyümölcsöt meg szaloncukrot is. Azt az 5 bejgli árát összetudták dobni Nekik? Ügyesek.

  2. Józan szerint:

    Hétszáz valahány forint egy bejgli az egyik csepeli üzletben. Baromi nagy befektetés a nyugdíjasok szavazataiért! A képviselő/tanácsnok asszony meg legalább tesz valamit a tetemes évi tiszteletdíjáért!

  3. Ittlakó szerint:

    Józan!
    😀 😀
    Egy véleményen vagyunk.

  4. csepelifan szerint:

    “Csepel idősbarát kerület, az itt lakók mindig számíthatnak a városvezetés segítségére “- az utolsó szavazatukig! 🙂

  5. Strici2 szerint:

    A hajokirandulas utani lakoman (amit a csepeliek penzebol alltak nem csak csepeli idoseknek es aktiv dolgozok is reszt vettek siccc) mondta lenard csepelen jo nyugdijjasnak lenni….

  6. Jobban szerint:

    Vajon a csepeliek által megválasztott ellenzéki képviselők eddig mit tettek és tesznek azokért, akikért megkapták a megbízatásukat?

  7. Józan szerint:

    Én is megkérdezem, Bercsik úr, a csepeliek által megválasztott fideszes képviselők eddig mit tettek és tesznek azokért, akikért megkapták a megbízatásukat? Ráadásul a gombnyomogatásért pluszban még tanácsnoki tiszteletdíj is jár!

Itt lehet hozzászólni !