Gyümölcsöt kaptak ajándékba az ovisok

Csepel.hu

Idén a Napsugár Tagóvoda gyermekei kaptak gyümölcsöt a Csepeli Piac kereskedőinek jóvoltából. A több ládányi almát, mandarint és banánt Ábel Attila alpolgármester és Beer Krisztián piacvezető adták át a gyermekeknek december 18-án délelőtt.

A csepeli árusok példaértékű összefogásának köszönhetően összesen több mint 150 kg almát, mandarint, narancsot, banánt és még sok egyéb gyümölcsöt sikerült összegyűjteni a csepeli óvodások számára.

Csepel.hu

18 hozzászólás “Gyümölcsöt kaptak ajándékba az ovisok” bejegyzésre

  1. Strici2 szerint:

    1 tavaly is mondtam, az arusok maguk is atadhatjak az ajandekot a fixesznek nem kell ratelepednie.
    2 igaz lehet hogy abelt inditjatok mert lathatoan eloterbe van nyomva.

  2. Katalin szerint:

    Ha a kereskedők adták a gyümölcsöket, akkor mit tolakszik oda Ábel Attila és Beer Krisztián? A kereskedőket sem értem, fogták volna az adományukat és vitték volna be akármelyik óvodába! Vagy engedélyt kell ehhez kérni a város vezetőitől?

  3. Horváth Lászlóné szerint:

    Köszönjük nagyon örültek a gyerekek a jó minőségű finom gyümölcsnek

  4. Nagyapó szerint:

    “Összefogás”! Látszik, hogy nincs gyakorlatuk az adakozásban! Úgy gondolják, hogy az adakozó árusok bóklásznak majd az óvodák között? Ide sokat visznek, oda nem, ezalatt pultjuk üresen áll? Ezt szervezni kell, amire az “összefogás” alkalmatlan, így az Önkormányzat végzi!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Qqriq szerint:

    Igaza van Nagyapónak! Egy őstermelő állandóan lót-fut, ki sem látszik a rengeteg munkából, ha éppen nem a piacon árul, a földjén dolgozik. Keményen megdolgozik a pénzéért és azért, hogy másoknak is jó legyen. Az ellenzék lesz@rja az ovisokat. Köszönet az önkormányzatnak a segítségért. Jó látni a kisgyermekek hálás tekintetét!

  6. Betke szerint:

    Ugye nem ennyi az óvoda létszáma, mert 9 láda mandarin, 2 láda alma és 1 doboz banán egyszerre kicsit soknak tűnik! Csak nehogy rájuk romoljon! Qqrik az őstermelőknek a déligyümölccsel nem sok dolguk van!

  7. Strici2 szerint:

    Ismet igaza van nagyaponak.
    Az arusoknak nincs ideje ok dolgoznak.
    Ezert adta at abel

  8. Johnny szerint:

    Nagyapó!
    Egy óvóda kapott, tehát mit kellett volna boklászni???
    Megint egy agitprop fake poszt. 😉

  9. Jobban szerint:

    A savanyú szőlőző kórus keresi a kákán a csomót, szőrszálhasogat, kukacoskodik, irigykedik…
    pedig milyen egyszerű egy jó kezdeményezésnek köszönve a gyerekek jól jártak.

  10. Jobban szerint:

    A kerület vezetése miért ne tájékoztatná a lakosságot arról, hogy milyen akciókkal segíti Csepel lakosait? Ezt talán Strici 2 és Katalin titokban kellene tartani? Ha ők szervezték meg, miért ne vehetnének részt az átadáson? Speciel örülünk, hogy egy ilyen jó kezdeményezést indítottak útjára, hiszen a balliberális vezetés ideje alatt erre nem (sem) volt példa.

  11. Józan szerint:

    Óvodás gyermekkel vagy unokával rendelkező csepeliek TAPASZTALATBÓL TUDJÁK, hogy minden napra be van osztva, hogy melyik óvodás hozzátartozóinak kell az adott napra TÖBB KILÓ GYÜMÖLCSÖT BEVINNI a csoportba, mert erre az óvodának nem telik! Én is tapasztalatból tudom! Erre miért nem telik a Borbély vezette önkormányzatnak, amikor meg tízmilliókat költ évente külhoni támogatásokra, meg másik tízmilliókat csepeli szoborállításokra! Nem Szégyenlik Borbélyék magukat, hogy a piaci kereskedőknek kell néha adományozniuk a kicsiknek?

  12. Józan szerint:

    Bercsik úr, tudja hogy lehet a kákán csomót keresni? Olcsón kell venni, s drágán eladni!

  13. Józan szerint:

    A szerda 22:40-es hozzászólásomra nem mernek válaszolni a gyáva fideszesek!

  14. Strici2 szerint:

    Jobban!
    Nem szandekosan felre ertelmezni kell a hsz-t hanem erdemben valaszolni.
    Az arusok azert nem voltak ott mert nekik dolgozniuk kell.
    Akik ott voltak (abel) nem kell dolgozniuk?
    ” ha ok szerveztek meg miert ne vehetnenek reszt?”
    Akik osszeadtak (a sajat arujat, tulajdonat) miert nem vettek reszt?
    A csepeli arusok peldaertekuen osszefogtak segitettek adtak de nem voltak kivancsiak a gyerekek oromere?

  15. Jobban szerint:

    A szülők által, aki megteheti, az óvodai gyümölcs bevitel gyakorlata nem 2010-től ered, hanem bizony még régebbi gyakorlat. Az azelőtt regnáló vezetés nem vette a “fáradságot”, hogy ilyen könnyítéseken, segítségeken, jobb gyakorlatokon “törje a fejét”? Ellenben volt galvániszap szennyezés, eperföldi terror, kettős gyilkosság, stb., stb. Összehasonlítva, mi hátrányosabb, az imént felsorolt sorozat vagy az, hogy az árusok nem vettek részt a gyümölcs átadásán?
    Bizony, nagyon savanyú az a szőlő…és a kákán is lehet, hogy sikerül majd megtalálni a csomót…

  16. Józan szerint:

    A szülők általi gyümölcs bevitel nem megteheti kérdés, hanem elvárás! Az is megteszi, akinek ez anyagi terhet jelent! Azért jó sokáig lapítottatok, mire kitaláltátok hogy hallgassatok vagy hazudjatok!

  17. Jobban szerint:

    Elvárás amelynek van aki nem tud és nem fog eleget tenni. Van aki mással is foglalkozik “nem annyira Józan”, mint, hogy azt fürkéssze, hogy valaki, azaz Józan felszólította-e, hogy kommenteljen. Majd mindenki eldönti, hogy ír-e vagy sem és azt is, hogy mit. Ne háborogjon, hogy ki, mikor ír vagy sem. Nyugodjon meg, attól majd megnyugszik. Továbbra sem tegeződünk.

  18. Józan szerint:

    Jól van Bercsik úr, nem tegeződünk!

Itt lehet hozzászólni !