Fenyőfaadománnyal segített az önkormányzat a nehézsorsú családoknak

Csepel.hu

Fenyőfát és szaloncukrot osztottak rászoruló csepelieknek a Karácsony Sándor utcában december 13-án. Az önkormányzat az egymás iránti odafigyelés és gondoskodás jegyében fenyőfaadománnyal enyhítette a nehézsorsú családok ünnepi kiadások miatti terheit.

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága előzetesen levélben küldött értesítést a jótékony akcióról, a rászorulók ajándékkuponnal vehették át a lucfenyőt és a csomag szaloncukrot.

Az adományok kiosztásában Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, Nagyné Kovács Tímea intézményvezető mellett Bercsik Károly, Czibulyáné Szonday Szilvia és Pintér József Gáborné önkormányzati képviselők, valamint az önkormányzat munkatársai is besegítettek.

Niki és József két gyermekével a késő délutáni órákban érkeztek. „Itt lakunk a Kossuth Lajos utcában, otthon műfenyőnk van, most legalább valódi karácsonyfát díszíthetünk. Jól esik a segítség, hogy gondolnak ránk, hálásak vagyunk érte. A nagyobbik fiam daganatos beteg lett, és a polgármester úr volt, aki Tímeával karöltve kitüntetett figyelmet fordított ránk. Ezúton köszönjük önzetlen segítségüket.”

AZS

Csepel.hu

4 hozzászólás “Fenyőfaadománnyal segített az önkormányzat a nehézsorsú családoknak” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    “Fenyőfát és szaloncukrot osztottak rászoruló csepelieknek”

    Most baszdmeg, kánaán van, vagy osztogatni kell, mert mégsincs?

  2. Józan szerint:

    “Ezúton köszönjük önzetlen segítségüket.”

    Nem Borbély úr segített, hanem mi, csepeli adófizetők! Borbély úr és sleppje is tőlünk kapja a fizetését! Ha ad valamit, azt az adófizető csepeliek nevében adja!

  3. Lili Züllig szerint:

    Pedig jó adni. Emlékszem, mennyire örültem mindenféle ajcsinak gyerekként, akár egy Mikulás-csomagnak, vagy a Csengő-bongó vásárokban egy kapott dísznek. az illatok, a mínuszokban a MÉGIS MELEGSÉG érzése,az mind emlékeimben maradt. Ezt visszaadva jó érzés adni, hogy tudod az a kariillat meg az egész hangulat mind megmarad a gyerekben. És olyan kevésről kell lemondani hogy örülhessenek.

  4. Hozzászóló szerint:

    Nemes gesztus az ajándékozás. Sok családnak jelent ez valódi örömmel teli pillanatokat.

Itt lehet hozzászólni !