Az Aprajafalva Óvoda nyerte a Mikulás Kupát

Csepel.hu

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték az óvodások játékos sport vetélkedőjét, a Mikulás Kupát. Az ÁMK tornacsarnokában 18 lelkes óvodás csapat állt rajthoz.

A rendezvényt Morovik Attila alpolgármester nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte, immár 21. alkalommal kerül sor a versenyre, ami elsősorban a mozgás öröméről, a játékról szól. Majd köszönetet mondott a Mikulás Kupa megszervezéséért és lebonyolításáért Jenei Jánosnak, a  testnevelési munkaközösség vezetőjének. Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda vezetője is üdvözölte a versenyzőket és a szurkolókat, majd biztatásként egy-egy mikuláscsomagot adott át a csapatoknak.

A 18 óvoda 8 fős csapatokban versenyzett. A versenyszámok a váltófutásra épültek, és a Mikuláshoz illetve a karácsonyhoz kapcsolódtak: virgács-váltó, Télapósapka-váltó, fenyőfadíszítés. A két órás verseny jó hangulatban telt, a pálya szélén sok szülő buzdította a gyerekeket.

A verseny igen szoros volt, csupán két pont különbség volt az első és második helyezett között. A Mikulás Kupát idén az Aprajafalva Óvoda nyerte, második lett a Csodakút Óvoda és harmadik helyezést ért el a Hétszínvirág Óvoda.

Az ünnepélyes eredményhirdetés után a gyermekek legnagyobb örömére megérkezett a Mikulás is, aki minden résztvevőt megajándékozott.

Az eseményről készült fotók itt.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !