Ilyen sok út és járda még nem épült Csepelen

Csepel.info

Soha annyi út és járda nem épült még Csepelen 8 év alatt, mint 2010 óta. Sőt, a rendszerváltás utáni két évtizedben összesen is jóval kevesebbet tudtak átadni. A beruházások ráadásul csak úgy kezdődhettek meg, hogy előtte több mint 50 kilométer hosszúságban elkészül a csatornázás.

A csepeli csatornázásra negyven év ígérgetés után, szintén 2010 után került sor. 2013 novemberében, Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd akkori polgármester jelenlétében adták át a közműveket.

Azóta nincs megállás. Gyorsuló ütemben épülnek a földes utak helyére az aszfaltozottak. Mostanra 17 kilométer út épült, ami négyszerese a Nagykörútnak, de még mindig közel 50 kilométernyi út hiányzik a Csepelen.

Legutóbb a közmeghallgatáson döntöttek a képviselők újabb útépítésekről. Akkor, a csepeli polgárok előtt egyik párt sem szavazott nemmel. Ám előtte az MSZP és a DK képviselői nemet mondtak az útépítések gyorsítására. A párt és polgármester-jelöltjének, Takács Mónikának az önkormányzati programja egyenesen azt kérte a többi ellenzéki párttól: csak olyanok csatlakozzanak,

akik nem a jelenlegi városvezetés által járt úton képzelik el a XXI. kerület jövőjét.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Ilyen sok út és járda még nem épült Csepelen” bejegyzésre

  1. telepi szerint:

    Mely utcákat érinti az a pályázati anyag, amely során újabb 8 kilométer út épülne? Nem találom sehol, lehet, hogy én vagyok ügyetlen. Konkrét link, dokumentum lenne jó. Köszönöm!

Itt lehet hozzászólni !