Elkészült a lift és az új galéria a Csepeli Piacon

Csepel.hu

A szükséges engedélyek beszerzése után már a lakosok is használhatják a Csepeli Piacon található liftet, ezzel párhuzamosan időközben befejeződött a galéria kivitelezése is. Hamarosan az emeleten található üres üzlethelyiségeket bérbeadják.

A kivitelezés önkormányzati finanszírozásból történt, a munkálatok nagy részét nyáron végezték el. Lapunk úgy tudja, hogy a tényleges munkával már korábban elkészültek, de a használatbavételi engedély beszerzéséig nem lehetett használni a liftet.

Megkeresésünkre a piac vezetője, Beer Krisztián elmondta, hogy a második emelet kihasználtságát szeretnék még tovább bővíteni. „A lift mellé készült galériával most már érdemben ki lehet használni az itt lévő üzlethelyiségeket, bátrabban jelentkeznek a bérlők is. Várhatóan október elején nyílik meg az első bolt, de ez persze nagyban múlik bérlőn is.” A munkálatok már elkezdődtek, a meglévő biztosító és ingatlaniroda mellé egy barkácsboltot, hobbi és kreatív boltot, fűszerboltot, kisgép szakkereskedést és egy éttermet terveznek létrehozni.

AT

Csepel.hu

4 hozzászólás “Elkészült a lift és az új galéria a Csepeli Piacon” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Elnézést! Hány emeletes a Csepeli Piac? Mi van a földszinten és az első emeleten?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Lili Züllig szerint:

    Igenis jó hogy van lift! A Fény utcai piacon is van. A hobbiboltnak örülök, de légyszike intézkedjetek már, hogy ne valami kínai gagyi jöjjön, hanem jó minőségű, valóban értéket képviselő dolog is legyen végre. Ha kreatívságban megengedtek egy ötletet, én személy szerint megépíteném ott fennt a Mini-Korond Land nevezetű Erdély-Központot. Csupa első osztályú Erdélyben készült fából faragott minőségi dolgok. Minden, ami szemet gyönyörködtet és kellő, és hasznos, és a miénk és amit szívesen vesz az ember, és tovább is gondolhat. Személy szerint vennék 2 sakktábla készletet, és valahogy megoldhatóvá kellene tenni, hogy ott helyben valamilyen mintát, vagy szöveget lehessen a termékbe belevésetni. Szeretnék többféle deszkát. A kenyérvágótól kezdve a gyúródeszkáig mindegyik félét. Valami design-os erdélyi motivummal. Szeretnék egy hintaszéket, egy óriástükör farámát virágos kertként kifaragva. Gyümölcstálak, talán ágykeretet is, de ez nem biztos. Szeretnék egy nagy ruhásszekrényt, amibe mindenem elfér. És egy szép kis padot az erkélyemre, amibe egy napocska van faragva. Végül egy szuper kincsesláda bőrcsattal.
    Szóval ilyenek biztos felkeltenék az érdeklődést, szerintem.

    Jó lenne egy női varroda is fentre, tele lenne munkával.
    Ha további ötlet kell adok szívesen még egyet. Ha a régi időszakot akarnánk ötvözni a mostani modern piaci képpel, akkor meggondolandó lenne egy harisnya “szemfelszedő” vagy egy jó erdélyi cipészmester. Dugig lenne az emelet, és az étterem idézhetné a 80-as éveket. Fekete/sötétbarna lambériák, vöröstéglás falak, csokornyakkendős pincérek, jóebédhez szól a nóta zenével. Egy jó kiadós csípős resztelt máj, főtt krumplival meg kovászos uborkával és egy jó hideg sör …huhhh nyissatok egy panziót is, mert én biza ott alszom a csepeli piacon ma 😉

  3. Gabi szerint:

    Fűtés nincs, de lift igen. Nice.
    rezsibirkózónk házában ha lukas a tető, biztos medencét épít a kertbe. Ha éhes a gyerek, vesz neki egy új mobilt. Ilyen a fidesz észjárás. Lényeg mindig az, miből lehet többet lopni.

  4. Pilsner Urquell szerint:

    Lili, le fog szakadni a födém. De ezzel együtt: csupa zseniális ötlet!
    A faipari választékhoz a hozzávaló faanyagot majd simán kitermeljük itt Csepelen. Ha nem elég, majd besegít a többi pesti kerület is. Legalább lesz tere a térkőnek meg a szobroknak és a sportpályáknak. – A mini Korondról viszont lemaradt a kerámia. Hogy képzelsz így el egy tüchtig erdélyi kirakodóvásárt a családi napon? – A vidéki restihez jó volna egy gőzmozdony (ne ragadjunk le a 80-as éveknél a retróval!), szükség esetén HÉV-pótlónak is elmenne. Milyen jól mutatna egy Resica, amint a piac tetejéről rákanyarodik a Szent Imrére… Akár keskeny nyomtávon…

Itt lehet hozzászólni !