Pályázat önkormányzati lakások bérbeadásáról

Csepel.hu

Kedves csepeliek!

Borbély Lénárd polgármester előterjesztése alapján 8 db önkormányzati lakás piaci alapon történő bérbeadásáról döntöttek. A lakások bérlésénél a nyertes pályázók a lakás tekintetében helyreállítási kötelezettséget vállalnak.

Az önkormányzat a lakások bérbeadására versenytárgyalási felhívást tesz közzé, melyet július 30 és augusztus 31 között kell leadni a Csepeli Városgazdánál.

A lakások az Ady Endre út 13-15, 20 és 116 szám alatt, a Kossuth Lajos utca 43-45 szám alatt, a Simon Bolivár Sétány 7 alatt és a Zrínyi utca 5 házszám alatt találhatóak. A lakások komfortosak, területük 30-tól közel 50 négyzetméterig terjednek. A felújítás összege bérlakásonként változik, hozzávetőlegesen hatszázezer és másfél millió forint közé tehető. A lakások előre egyeztetett időpontokban megtekinthetőek augusztus 13 és augusztus 15 között.

A versenytárgyalási felhívás teljes szövege és a pályázati adatlap elérhetővé válik a www.varosgazda.eu és a www.csepel.hu honlapokon. A pályázati kiírást és lapot papír alapon átvehetik a Csepeli Városgazda ügyfélszolgálatán(1215 BP Katona József utca 62-64) július 30-tól. A pályázatot 2018 július 30(hétfő) 8 órától augusztus 31(péntek) 12 óráig adhatják le nyitvatartási időben a Csepeli Városgazda ügyfélszolgálatán.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !