Videó: a fiatalok átadták maguknak a csepeli gördeszka pályát

Csepel.info

Fotó: Facebook

Túl nagy volt az érdeklődés az új, Daru dombi gördeszka pálya – vagy skatepark – iránt. Így a fiatalok inkább “átadták maguknak”. Baj nincs, a pályát hatalmas örömmel és lelkesedéssel használják – értesült a Csepel.info.

A skatepark vagy gördeszka pálya koncepciótervét Borbély Lénárd polgármester javaslatára, az önkormányzat megbízásából a Magyar Deszkások Országos Egyesülete készítette el, és a csepeli önkormányzat finanszírozta.

A Daru domb fejlesztésére és környékének parkosítására 34 millió forintot nyert az önkormányzat a Tér­_Köz Pályázatán, amelyet jelentős összeggel egészített ki. A csepeli skateparknak saját Facebook oldala is van, amit itt lehet megnézni. Nem ez az első hasonló kezdeményezés Csepelen: a gördeszkapálya melletti BMX pályát is hasonlóan, a fiatalokkal közösen hozta létre az önkormányzat.

Csepel.info

4 hozzászólás “Videó: a fiatalok átadták maguknak a csepeli gördeszka pályát” bejegyzésre

 1. nanni szerint:

  Balesetmentes, vidám gördeszkázást!

 2. 1olvasó szerint:

  Idővel nem lesz gond, hogy az autósok oda behajtanak? Ott fű + földes rész van, egy idő után + pár nagy eső, és akkor tavak lesznek ott, hogy horgászni is lehet, nem kell a partig menni a horgászoknak.

 3. admin szerint:

  Nem hajthatnak be oda az autósok. Csak nagyobb rendezvények esetében és a parton, horgászversenyek alkalmából van feloldva a tilalom.

 4. 1olvasó szerint:

  Nem a Duna partra gondoltam, hanem oda, ahol a gördeszka pálya, és a bmx bicikli pálya van, rendszeresen vannak ott az autók…
  Tehát a régen bezárt bajnokok sörözője mellett lehet bemenni oda.

Itt lehet hozzászólni !