Gratulálunk a csepeli Rocky-nak!

Csepel.hu

A következőkben Tramontini Péter beszámolóját olvashatják a Csepel Island Rock TSE idei sikereiről. Gratulálunk az elért eredményekhez és további sikerekben gazdag versenyzést kívánunk a jövőben is.

„Nagy örömünkre már nemzetközi versenyeken is hallhatjuk, hogy a döntőkben táncosaink kűrje előtt, illetve az eredményhirdetéskor is bemondják és kiírják, hogy a versenyző Csepelről az Island Rock TSE-ből érkezett.

Május 26-án, Slavonski Brod-ban nemzetközi nyílt bajnokságon – Meskó Alex és Csipes Nikolett (az Island Rock és a Meteor közös párosa) felnőtt C kategóriában első helyezett lett.

Június 9-én Prágában nemzetközi versenyen – Ausztria, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia akrobatikus rock and roll táncosai között, 3 Island Rockos páros is versenyezhetett, akik hibátlan táncaik után – döntőbe jutottak.

Serdülő páros kategóriában Nagy Balázs – Nagy-Végvári Lilien a dobogó 2. fokára állhatott fel, míg Bartos Bence – Ambruzs Kinga (Masters – Island Rock közös párosa) 4. helyezést ért el. Szintén 4. lett Meskó Patrik és Magyar Luca, junior páros kategóriában.

Az országos bajnokságokon is sikerült 3 bajnoki címet szereznünk, a Budapest Bajnokságokon pedig 4 formáció és 3 páros tudott a dobogó különböző fokaira felállni – ebből hárman a legmagasabbra.

Jelenleg 320 csepeli gyermeknek tanítjuk az akrobatikus rock and roll alapjait a kerületben, 5 általános iskolában és 8 óvodában.

Ebben az évben az igazolt sportolóink száma 47 főre emelkedett.”

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !