Foci VB a Szurkolói Arénában

Csepel.hu

Már csak néhány napot kell aludni és elkezdődik az oroszországi futballvilágbajnokság. A meccseket nemcsak otthon, hanem a Csepeli Szurkolói Aréna kivetítőjén is figyelemmel kísérhetik a foci iránt rajongók.

Mint megtudtuk, az aréna felkészítése a VB-re folyamatban van. Szerdán kezdődik a ledfalak beszerelése, csütörtöktől pedig a különböző molinókat, táblákat helyezik ki.

A csepeli önkormányzat beruházásában megvalósuló Csepeli Szurkolói Aréna Budapesten egyedülálló kezdeményezés. A fából készült, ötszáz fő befogadására alkalmas, műfüves borítású építmény kivitelezését az önkormányzat cége, a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai végezték. Az aréna fedett lelátóval, 16 négyzetméteres kivetítővel, vendéglátóegységekkel várja azokat a csepeli szurkolókat, akik egy jó hangulatú közösségben, kulturált körülmények között szeretnék nyomon követni a foci VB mérkőzéseit.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Foci VB a Szurkolói Arénában” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Na Csepel “mini felcsúti arénája” ismét nyitva és bevételre készen áll! Az év többi napján ugyan általában semmire sem jó, az igaz, de majd a jó drága erdélyi faanyag jó lesz valami csókosnak! Az a pénz jó lett volna értelmesebb (mondjuk sport) célokra is, de ez szóba sem került… Jó szórakozást -akinek ehhez van ihlete- a fatákolmányban, amire csak a festék és a hangosítás a kivetítővel (led fallal) együtt több millióba kerül évente… Ja és a meghívott (nem csepeli) labdarúgó szakértők sem 2 fillérért elemeznek a pénzzel már jól kitömött, nyugdíjára váró Városkép -főnökkel. Szánalmas !

  2. Nagyapó szerint:

    Élvezetes lesz nézni csodás focistákat – nem a mi falábú játékosainkat – az omladozó szoci stadionokban.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. szigetország szerint:

    Amikor az 1966-os foci vébé meccseit a “laposban” nézték a csepeliek. Akkor még volt jó magyar foci, de tévé alig. A “lapos” tömve volt a vébé döntőjén. Tudják-e a fiatalabb csepeliek, hol volt a “lapos”, és miért szerették annyira az emberek?

  4. keménylegény szerint:

    Mennyivel jobb nekünk, akik ki sem megyünk ami vadonatúj stadionjainkba, mert nem vagyunk kíváncsiak az ú.n. “magyarfoci című bohózatra.

Itt lehet hozzászólni !