Dunai sétahajózás nyugdíjasokkal

Csepel.hu

Kiváló hangulatban és csodás napsütésben megannyi vidámsággal telt a csepeli nyugdíjasok hajókirándulása a Dunán június 6-án. Immáron sokadik alkalommal futott ki a Zsófia főhercegné hajó a Petőfi térről közel háromszáz nyugdíjassal. A csepeli önkormányzat támogatta sétahajózáson ezúttal is Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a résztvevőket.

Elmondta: a városvezetés főként olyan programokat szervez, amelyek a hétköznapokat színesebbé, élménydúsabbá teszik. A polgármester ismét a nyugdíjasok figyelmébe ajánlotta az ingyenes csepeli strandbelépőt és az öt alkalmas sóterápia bérletet, majd jó szórakozást kívánt mindenkinek.

A Csepeli Városkép szervezte háromórás hajóút során bőséges étel-ital kínálat és remek hangulatot teremtő élő zene fogadta a vendégeket. Az örökzöld slágerektől a mulatós zenéig mindenki megtalálta a kedvére valót. Sokan táncoltak, énekeltek, együtt társalogtak, fotóztak szép emléknek valót. A fedélzetről gyönyörű panoráma tárult az utasok elé, Budapest turistacsalogató látványosságai mind útba estek, a Gellért-hegy, a Parlament, a Budavári Palota, a Várkert Bazár és a Margit-sziget is.

A tervek szerint a legközelebbi nyugdíjas hajókirándulás az esti órákban lesz.

Képek a rendezvényről itt.

Csepel.hu

 

 

 

Itt lehet hozzászólni !