A nyitás óta sokan látogatják a Csepeli Strandot

Csepel.hu

Népszerűek azok az új eszközök, amelyeket a Csepeli Strandfürdő felújítása során helyeztek üzembe az elmúlt időszakban – tudtuk meg Vinkovics Norbert fürdővezetőtől. „A látogatottság is szépen alakult május első felében, a strand nyári megnyitása óta. Az elmúlt esztendő hasonló időszakához képest többen keresték fel a fürdőt, ami a szokásosnál melegebb időnek is köszönhető” – tett hozzá. A Csepeli Strandfürdő több mint 220 millió forintból újult meg az év első felében. A felújítások második szakaszát ősszel végzik el.

A fürdővezető szerint a vendégek máris pozitív tapasztalatokról számoltak be. Sokan kedvelik és használják a kültéri fitneszparkot és a lábteniszpályát. A balesetek megelőzése érdekében gumiburkolattal látták el a felületeket. Felépítettek egy különleges spray-parkot és egy homokos röplabdapályát. Népszerű a vízi ösvény. Három új csúszdát is létesítettek, de ezeket csak júniustól lehet használni. A központi gépházat modernizálták. Ősszel az öltözőket hozzák rendbe, valamint egy korszerű, új fogadóteret alakítanak ki.

A fontosabb átépítések mellett figyelembe vették a vendégek egyéb igényeit is. A gyermekmedencében például négy új vízköpőt szereltek fel, ami fölé egy napvitorlát is állítanak. A lábmosókra is gondot fordítottak, ezeket közelebb helyezték a medencékhez. A strandolók kényelmét szolgálja majd a napozóágyak kihelyezése is.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !