Április 28-án nyit ki a megújult Csepeli Strandfürdő

Csepel.hu

A strandbejárásról további képeket itt láthatnak

A Csepeli Strandfürdő több mint 220 millió forintból újult meg az idei év első felében. A felújítások első ütemével elkészültek, a második szakasz ősszel kezdődik. A modernizált strandfürdő komfortját az április 28-i (szombat) nyitás napján már élvezhetik is a csepeliek.

A beruházás során három új csúszdát kapott a fürdő, ráadásként egy különleges sprayparkot és egy homokos röplabdapályát is építettek. A strand ezeken kívül új kültéri fitneszparkkal gazdagodott, a lábtenisz pálya is új gumiburkolatot kapott. A központi gépházat már most modernizálták, ősszel pedig az öltözők és egy modern, vadonatúj fogadótér kialakítása lesz a fókuszban.

A főbb átépítések mellett gondoltak a felmerült igények kielégítésére is. A gyermekmedence négy új vízköpőt kapott, ami fölé hamarosan egy napvitorlát is felszerelnek. A lábmosókat ugyanakkor közelebb helyezték a medencékhez. A tervek szerint napozóágyak is szolgálják majd a strandolók kényelmét.

A nyári szezon kezdetéig (június 1.) a jegyárak változatlanul a téliek maradnak, a csúszdákat is a szezon kezdetére üzemelik be.

Csepel.hu

7 hozzászólás “Április 28-án nyit ki a megújult Csepeli Strandfürdő” bejegyzésre

 1. 1olvaso szerint:

  Csepeli strandon nem elég, hogy kevés a medence, de az árakkal is van a gond. Tavaly nem nagyon voltak a családi jegyek. Belvárosban más strand szebb, jobb, és mégis olcsóbb (utazási költségvel együtt is olcsóbb, mint a csepeli strandra menni)

 2. Nagyapó szerint:

  1olvaso! Csak összehasonlításul napijegyek: Csillaghegy,Dandár Pünkösdfürdő, 1900, Szt. Gellért 5600, Palatinus Paskál 2400, Római 2500, Lukács 3700, Széchenyi 5600 Ft.
  1olvaso menjen a, a, a…. belvárosba!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 3. 1olvaso szerint:

  Családi jegyről beszéltem…

 4. Nagyapó szerint:

  1olvaso! Jó szoci szöveg, mivel sok strandon nincs családi jegy. Akkor ott drága, vagy olcsó?
  Ellenben ingyenjegy nyugdíjasoknak egyik strandon sincs!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. Jobban szerint:

  Fanyalgás felsőfokon amely valótlanságra épül….és folyamatosan, csakis savanyú a szőlő…MSZP-s regnálás alatt mikor volt ingyenjegy nyugdíjasoknak és tanulóknak? Mikor voltak ingyenes szabadidős programok, kézműves foglalkozások, koncertek? Korcsolyapálya Csepelen? Szabadtéri kondizásra eszközök?….rendezett Kis-Duna part, Tamariska-domb…??Kerületrendezés?

 6. Pongrácz Zoltánné szerint:

  Az alacsonyabb emberekre nem gondoltak, meg a 10-14 éves úszni nem tudó gyerekekre, felnőttekre. Multkor majdnem belefulladtam,mert megcsúszott a lábam és elmerültem. Egy hölgy húzott ki,mert megijedtem. Hiába tudnánk kihasználni a strandot,sajnos máshová kell mennünk. Unokánkkal kellemes időtöltés lenne, sajnos nem lehet mert a gyerek medencét kinőtte.

  Üdvözlettel:
  Pongrácz Zoltánné

 7. Johnny szerint:

  Jobban!
  Te is egy érdekes csávó vagy az öregemberrel együtt!
  Csúsztatni az kurvára tudtok és tolni a süket propagandát.
  Arról írtak, hogy itt nincs családi jegy, máshol meg van.
  Hogy a faszba jött ide a többi?
  Ti betegek vagytok, ember.

Itt lehet hozzászólni !