AGYRÉM – Szabó Szabolcs Csepelen és Soroksáron kezdené a migránsok betelepítését

Mindenszo.hu

Ez a kép montázs, a valóság ennél durvább

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli és soroksári képviselőjelöltje nyíltan támogatja a bevándorlást és a migránsok kvótákon alapuló kötelező betelepítését. Ha lehetőséget kapna rá, lebontaná a déli határzárat és bevándorlóországgá tenné Magyarországot.

Erről Facebook-oldalán is tanúbizonyságot tett 2015. augusztus 12-én, amikor az alábbiakat írta: „a kerítés teljesen felesleges. […] a menekültek ellátására kellene fordítani inkább azt a 9 milliárd forintot.” Nem elég tehát, hogy beengedné a bevándorlókat, a magyar emberek helyett őket támogatná a központi költségvetésből.
Szabó pártjának elnöke, Szigetvári Viktor 2015. szeptember 10-én kelt nyílt levelében arra szólított fel, hogy Magyarország fogadjon be 15 ezer bevándorlót. A javaslat mellett természetesen Szabó Szabolcs is kiállt.

Az Együtt egyébként egyből állampolgárságot is adna a migránsoknak, hiszen azt írták honlapjukon, „nemzeti érdek, hogy új állampolgárokra is szert tegyünk”.

Az Együtt csepeli és soroksári jelöltjét még a sorozatban elkövetett terrortámadások sem gondolkodtatták el, hiszen szintén a Facebookon azt fejtegette, hogy az utóbbi években Nyugat-Európában elkövetett merényleteknek nincsenek összefüggésben a bevándorlással.

Mindez azt bizonyítja, hogy megválasztása esetén Szabó Szabolcs éppen Csepelen és Soroksáron kezdené a migránsok betelepítését, ezzel pedig közvetlen veszélybe sodorná az ott élő magyar családokat.

Forrás: Mindenszo.hu

87 hozzászólás “AGYRÉM – Szabó Szabolcs Csepelen és Soroksáron kezdené a migránsok betelepítését” bejegyzésre

  1. csak úgy ... szerint:

    Ábel!

    Nem fél, hogy beperelik? Úgy tűnik nem tudja, hol a határ!
    De, mintha azt hallottam volna, hogy csak a fideszesekhez telepítenek be!

  2. Szabó Imre szerint:

    Nagy a rettegés fidesznyikék házatáján, nehogy a rezsibunkót megint eltapossa,
    holmi Szabó Szabolcs.
    Németh már 4 éve sem kellett, kidobtuk, nem véletlen, miért gondoljátok, hogy most kelleni fog? Ezt a szégyent kibírja majd még egyszer?

  3. propaganda szerint:

    Szomorú, hogy van még olyan ember, akire lehet hatni ezzel az ostoba, primitív migránsozással. De szerencsére egyre kevesebb!

  4. propaganda szerint:

    Szerintem Ábel Attila lehet ennek a mindenszo.hu nevű fos fideszes álhíroldalnak is a szerkesztője. Kb. ugyanaz a szellemi színvonal. Ábel agyi szintjét tükrözi.

  5. pl szerint:

    Azt hiszem, talán bonthatjuk a pezsgőt! Ezek beszartak…

  6. Hermin szerint:

    A csepeli lakosok túl szegények ahhoz, hogy el tudjanak innen menekülni.
    Szabinának lesz miből Budára költöznie.
    (Amúgy nem szükség Sziszikét szeretni, se senkit. Csupán nem ártana inkább ésszel élni, mintsem részeg örjöngőrohamban agyonverni saját magunkat.)

  7. Lovas szerint:

    Ez ugyanaz a Szabó Szabolcs trollhadsereg, amitől Bangóné kiakadt?

  8. Jobban szerint:

    Világos, hogy aki illegális bevándorló szomszédokat szeretne, valamint azt is, hogy Magyarország költségvetésének jelentős részét az Ázsiából, Afrikából, stb. jövő lakosságra költsük, az baloldali képviselőre fog szavazni, ezen túlmenően arra is, hogy az ide került idegen lakosság elhelyezését, szocio-kulturális, vallási és egyébkülönbségekből eredő problémák kezelését fel kell majd vállalni, meg kell majd oldani. Lelkük rajta. Tehát drága Csepeli baloldali szavazók a zűrös vonzatokat és a negatív következményeket is tessék majd jól fogadni személy szerint is, ugyanolyan lazán mint amilyen könnyedén pufogtatják a fenti ízléstelen és primitív poénokat és bagatellizálják azokat a veszélyeket, amelyek más országokban már jelen vannak.
    Egy sajtótermékben, mint ez az oldal is, informálják, tájékoztatják az olvasókat a világ dolgairól, mint ami itt is történik. Más tudatos sértegetése is árulkodik bizonyos személyiségjegyekről és szellemi színvonalról.
    Nem mindenki migránspárti kedves kommentelők. A demokratikus hozzáállás kategóriájába az is belefér, hogy esetleg valaki másként lát fontos dolgokat…Sokan másként látjuk, ha még nem tapasztalták és nem érzékelték volna…
    “Más kárán tanul az okos, az esztelen a maga kárán.”

  9. k@k.hu szerint:

    pont ezt a kis buzit fogják először ledobni a tetőről.

  10. breki szerint:

    hol lakik ez a szabi mert ott kell egy fasza migráncs telepet összehozni élvezze őket

  11. breki szerint:

    én is de a lakásánál

  12. Qqriq szerint:

    Szabó Gyulán lakik, ezért akarja Soroksárra hozni a koszos ingyenélőket!

  13. csak úgy ... szerint:

    Szabó Csepelen él, lakik.

    Ha nem, akkor borbély román !!!!!!!!

  14. csak úgy ... szerint:

    A cím, a kép, és az egész cikk hazugság.

    Nagyon alacsony IQ, és/vagy fideszes elvakultság kell ahhoz, hogy ezt elhiggye valaki.

  15. csak úgy ... szerint:

    Az “agyrém” pedig beköltözött Ábel fejébe, az agya helyére. (bár elég szűken fér el ott)

  16. Qqriq szerint:

    Amennyiben Szabó életvitelszerűen Csepelen él, miért egy gyulai címre van bejelentkezve?

    Részlet a Btk.-ból:
    342. § (1) Aki
    c) közreműködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszűnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  17. Tündér Ilona szerint:

    Jobban

    ,, Más tudatos sértegetése is árulkodik bizonyos személyiségjegyekről és szellemi színvonalról.”

    Gondolom ez erre a hsz-re is vonatkozik.

    ,,pont ezt a kis buzit fogják először ledobni a tetőről.”

  18. csak úgy ... szerint:

    Qqriq!

    Hallott már olyanról, hogy ideiglenes lakcím, levelezési cím?

  19. csak úgy ... szerint:

    “A Kúria megállapítja, Magyarország Kormánya megsértette a pártok közötti esélyegyenlőséget azzal, hogy a 2018. március 26. napjától közzétett figyelemfelhívó kampányának STOP feliratú, tömött sorokban menetelő migránsokat/menedékkérőket ábrázoló plakátjaival a FIDESZ-MPSZ és KDNP jelölőszervezetek választási kampányát erősíti. A Kúria Magyarország Kormányát a további jogsértéstől eltiltja. A felülvizsgálati eljárás illetékét az állam viseli. A végzés ellen jogorvoslatnak nincs helye” – írja a Kúria honlapjára.

  20. robi szerint:

    http://egypercesek.cafeblog.hu/2018/04/06/fidesz-ugynokok-ijesztgetik-a-nyugdijasokat/

    Ide züllött le az ország közel három évtizeddel a nemzeti köpönyegváltás után.

  21. Qqriq szerint:

    Nem létezik időleges lakcím, sem postázási cím. A hatályos jogszabályok a “lakóhely”, “tartózkodási hely” és “értesítési cím” kifejezést használják. A polgár lakóhelye annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él. Lakóhelyének megváltoztatását mindenki köteles három munkanapon belül jelenteni a helyi okmányirodában. A polgár értesítési címe az a cím (címhely, postafiók vagy postai szolgáltató hely), amelyet kapcsolattartásra szolgáló elérhetősége céljából a lakcímén kívül a polgár bejelentett.

  22. csak úgy ... szerint:

    Rágalmazás

    A rágalmazás tényállása az ember jóhírnevének, társadalmi megbecsülésének büntetőjogi védelmét teremti meg. A rágalmazás vétségét az követi el, aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ. Alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Minősítő körülmény, ha a rágalmazást aljas indokból vagy célból, nagy nyilvánosság előtt, vagy jelentős érdeksérelmet okozva követik el. Ezen esetekben a büntetés két évig terjedő szabadságvesztés.

  23. Jobban szerint:

    Sokan nem kérünk a migránsokból. A balliberális kormányok csendben csődbe juttatták az országot, eladósodásba sodorták az emberek tömegét.
    A Fidesz kormány felelősen figyelmezteti az embereket az illegálisan az országba érkező ázsiai és afrikai bevándorlókkal kapcsolatos kockázatokra. Nagyon jól teszik. Nem riogatnak, csak tájékoztatnak. Nyugat Európa már nyögi a bevándorlók által okozott áldatlan állapotokat. Ha netán a balliberális szavazóknak köszönve, az általuk megválaszott politikusok könnyelműségének és felelőtlenségének folyományaként bajba sodorják ismét az országot és mégis ránk erőltetik a külföldi bevándorlókat nagyon reméljük, hogy a migránspártiak derekasan kiveszik a részüket az idegenek ellátásából, finanszírozásából és ha lehet önként is segítsék őket.
    Sokan nem szeretnénk, hogy az adónk nagy részét a külföldi gazdasági bevándorlók és terroristák jobb életszínvonalának biztosítására fordítsák.Mindent megteszünk, hogy ez ne következhessen be.

  24. csak úgy ... szerint:

    Qqriq !

    Tartózkodási hely

    A tartózkodási hely az, amit a köznyelvben ideiglenes lakcímnek hívunk. A törvény szerint a tartózkodási hely annak a lakásnak a címe, ahol három hónapnál hosszabb ideig tartózkodsz úgy, hogy nem akarod végleg elhagyni az állandóra bejelentett címed.

  25. Johnny szerint:

    Csak a nyomatékosság és az érthető “pestiesség” miatt a stílus:
    – őszintén, ki az a hülye fasz, aki akar itt bevándorlók között élni?
    – én már kurvára unom, hogy a csapból is ez folyik!
    – maradjon a kerítés, ne engedjetek be, csak olyat, aki valóban menekült és ellenőrizhető!
    Ha, csak ez tud a kampány része lenni, az szegénységi bizonyítvány…

  26. Qqriq szerint:

    Szabó ebből nem tud jól kijönni. Három alternatíva létezik:
    1) Szabó Gyulán él, gyulai lakos, nem kötődik Csepelhez, csak átmenetileg tartózkodik a kerületben, mivel a tartózkodási engedély 5 év elteltével automatikusan érvényét veszti.
    2) Szabó Csepelen életvitelszerűen lakik, de hivatalosan Gyulára van bejelentkezve, hogy az adófizetőkkel fizetesse a lakhatása terheit, azaz költségvetési csalást követ el.
    3) Szabó sem Csepelen, sem Gyulán nem lakik, de Gyulára van bejelentkezve és Csepelen tart fenn albérletet, ezzel pedig a közokirathamisítás és a költségvetési csalás bűncselekményeit követi el.

  27. csak úgy ... szerint:

    Johnny jól beszél !

  28. robi szerint:

    Szabó négy évvel ezelőtt ugyanúgy Csepelen lakott albérletben, mint most.

    Néhány mindenre elszánt háziszolgán kívül ez a tény akkor sem érdekelt senkit, a szavazásra jogosultak több mint fele képviselőnek választotta.
    Ha nektek négy év kevés volt ahhoz, hogy feljelentsétek, akkor most vessetek magatokra.
    Főleg akkor, ha netán megint győzne.

  29. csak úgy ... szerint:

    Robi-nak igaza van!

  30. robi szerint:

    Egyébként úgy tudom, az összes pesti albérlettel rendelkező képviselő közül az övé az egyik legolcsóbb, tehát másokhoz képest spórol a költségvetésnek.

  31. Soros szerint:

    😀 Jézus ezt egy óvodás photoshopolta?!?!
    Remélem disznó fejű szilardot majd pár migráns meglovagolja, amikor nyaralni megy 🙂

  32. Jobban szerint:

    Hogy ki akar a migránsok között élni? Erre majd megkapjuk április 8-a után a választ.
    Ki fog derülni.

  33. Jobban szerint:

    Dr Szabó Szabolcs migránspártiságán kívül az elmúlt négy évben, mint a Magyar Országgyűlés tagja, a mi adóforintjainkból mit tett Csepelért?

  34. Qqriq szerint:

    “A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. március 7-én 8 óra 23 perckor Patcáról érkezett bejelentés. Információnk szerint a kamion, amelyből előkerültek a migránsok, árut szállított a falu szabadidő-központjába. A rendőrök előállították az öt férfit a Kaposvári Rendőrkapitányságra, meghallgatásuk folyamatban van – mondta el kérdésünkre Orbán Zoltán szóvivő.”
    http://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2018/03/07/illegalis-migransokat-fogtak-patcan.html

  35. Jobban szerint:

    “kedves ellenzéki szavazó, hogy adj egy esélyt a józan eszednek is.
    Mi a bajod azzal, hogy 750 000 emberrel több dolgozik, mint nyolc évvel ezelőtt?
    Sokallod, mert te is benne vagy?
    Miért fáj a családi adókedvezmény, az ingyen tankönyv, ingyen étkezés?
    Miért fáj a kisebb jövedelemadó és a segély helyett munka logikája?
    Mi a baj a 35 százalékos átlagos jövedelemnövekedéssel, a minimális inflációval?
    A majdnem ezer új termelőüzemmel, ami létrejött az elmúlt nyolc évben?
    A csökkenő államadóssággal?
    A költségvetési többlettel?
    Az összes stratégiai ágazat magyar kézbe vételével?
    Persze azt gondolod, hogy mindez lehetne sokkal több is, ha nem lopnának annyit. Kár, hogy amikor a liberális és szocialista barátaid voltak hatalmon, akkor nem érvényesítették ezt az elvet.

    Minden rosszabb volt és még loptak is ezerrel.
    Emlékszel még a zsurki vodkagyárra, a kakaóbiztos számítógépekre, a véletlenül féláron eladott MOL részvényekre? Az energiaszolgáltatók örökre garantált nyolc százalékos nyereségére?

    Tényleg azt gondolod, hogy az energiaszolgáltatók, a vízi közművek jobb helyen vannak külföldi, általában német és francia állami vállalatok kezében? Tényleg? A külföldi tulajdonos nem fáj, csak a magyar? A szocialista és a liberális oligarchák nem fájnak, csak az a néhány magyar, aki most helyettük nyeri a tendereket? Simicska most nem fáj, csak 2015 előtt?

    Talán a 95 százalékos liberális médiatúlsúly hiányzik, amely teljes egészében külföldi kézben van? Szerinted tényleg az igazat mondja, és nem a németek és Brüsszel érdekeit érvényesíti a külföldi tulajdonú és onnan pénzelt ellenzéki sajtó? A közmédiának tényleg az ellenzék álláspontját kellene reklámoznia 24 órában? És tényleg azt reklámozta, amikor a te pártod vagy a pártod mostani vagy majdani szövetségesei voltak hatalmon?

    Persze tudom, ezt is nekünk kellett volna kezdenünk.
    Tényleg diktatúra van? Hány rokonodat vitte el a politikai rendőrség? Tényleg cenzúra van? Mondjál bármit, amit nem írtak meg és nem mondtak be ezerszer az ellenzéki sajtóban? Hiányzik a Népszabadság? Az előfizetője voltál? Nem? Akkor tudod, talán a piaci folyamatokat okold, ne a kormányt, hogy nem tartotta életben állami költségvetésből egy tömeggyilkos diktatúra propagandalapját.

    Tudom, megfélemlítenek. Én is félek. Naponta írják le a mértéktartó sajtótermékeitekben és a Facebookon, hogy mit fognak velünk és a családunkkal csinálni, ha nyernek. A bírósági tárgyalás egyikben sem szerepel. Csak a kötél, meg az IFA-plató. De ez biztos jól van így, mert az etika csimborasszója, a Facebook minket töröl minden indok nélkül a felületéről, de a mi megölésünkre buzdító posztok fennmaradnak.

    Aztán persze azért van egy dolog, amiben egyetértünk, igaz ti már csak titokban. Abban, hogy a Vona és haverjai futóbolondok, még kereszténynek is, hát még muszlimnak.

    Tényleg inkább ők, mint az Orbán? Tényleg?
    Talán nem szereted a kereszténységet. A karácsony és a húsvét csak egy alkalom a zabálásra, a templomok csak kihasználatlan épületek. De az iszlámmal nincs bajod? Szeretnél néhány százezer afrikai és ázsiai fiatalembert ide? Mert így etikus és emberséges ugye? Olyan fiatal férfiakat, akik hátrahagyták a családjukat, hogy a mi pénzünkön jobban éljenek, és aztán idehozzák a családjukat is, a mi pénzünkön felnevelni a gyerekeiket. Akiket aztán a mecseteikben, amelyek egykor a templomaink voltak, arra nevelnek, hogy ez a föld nem a miénk, hanem az övék, és minket, hitetleneket nyugodtan meg lehet ölni. Neked hány gyereked van? Alig kettő? Alinak mennyi? Hat. Tudsz számolni? Mi lesz 15 év múlva? Nem érdekel? Mi van már, nem akarsz élni addig? A gyerekeid sorsa sem érdekel? Tényleg nem? De biztos jól áll majd neked vagy a feleségednek a kendő. Vagy mindig is arra vágytál, hogy a feleséged ne jöjjön ki a konyhából? Vagy mindig is a konyhába vágytál, csak nem mertél szólni, hogy egy erős férfit szeretnél?

    Akkor te nem is vagy liberális.
    Vagy nálatok nincs eldöntve, ki fiú és ki lány? Vagy nincs is olyan dolog, amihez egy lány meg egy fiú kell? Akkor meg, légy szíves, ne szól bele azoknak az életébe, akik akarnak jövőt és szeretnének még unokákat is, és részt akarnak venni majd az életükben.

    Kedves Ellenzéki Szavazó, úgy érzed, nem találnak el ezek a mondatok?
    Akkor csak a gyűlölet, a szóbeszéd és a jól felépített hazugság, valamint persze a jól képviselt idegen érdekek vesznek rá arra, hogy az öt-hat ellenzéki párt valamelyikére szavazz. Akik előre szólnak, hogy nem tudnak majd együtt kormányozni és hogy – nem mellesleg – felszámolják a demokráciát. Hiszen, ha ők együtt majd győznek, ahogy maguk is elismerik, új választást akarnak kiírni, amin a Fidesz már nem indulhat.

    Más szándékuk nem lehet, mert a kormányzásra való képtelenségük és alkalmatlanságuk beismerése után csak nem remélhetik, hogy megnyernek egy tisztességes és szabad választást.”
    https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/kedves-ellenzeki-szavazo

  36. Tiborcz István szerint:

    Mi szeretjük a migriket, ha abból apósom gazdagodhat….letelepedési kötvényt, kaparós sorsjegyet, helios lámpát reklámáron??? Gyerrre, gyerrree

  37. Jobban szerint:

    A migráció a drognál is jobb üzlet

    Sokmilliárdos haszonra tesz szert az olasz maffia a menekülteket használva – „Minél többen érkeznek, annál nagyobb a profit”
    http://magyarhirlap.hu/cikk/88257/A_migracio_a_drognal_is_jobb_uzlet

  38. Tóth kati szerint:

    Ha a kisbuzi csepelen él miért veszi fel a lakhatási költségtérítéstt?De mindez nem érdekes egyeseknek,de miért nem Gyulán jelölteti magát,mit akar csepelen?Ki hívta ide?Jellemző a lumpenprolira nem kell a hazai Németh Szilárd,kell neki az idegen.Az ilyen a migránsnak is örül,eleinte.Aztán meg sivalkodik.Emberek ne kelljen már megint szégyenkeznie Csepelnek,hogycezt a kisbuzit választjátok meg.Mi tett ez a kerületért?Csak pénzt vesz ki a zsebünkből,eltarthatjuk,fizethetjük a lakásbérlését,az utiköltségét nem ám keveset!Hogy jutott ennek eszébe Csepelre jönni?Tudja valaki?Ráadásult egy erőszakos kis görény,még Bagóné is megundorodott tőle.Egy igazi féreg a nőverő főnökével Együtt.

  39. robi szerint:

    https://24.hu/poszt-itt/2018/04/06/gerloczy-a-gyulolet-arja/

    Ma még “csak” a “félvér” magyarok élnek félelemben.

  40. Qqriq szerint:

    Robi! Fiktív szaga van a cikknek. Kerepestarcsát nem söpörték el a történelem viharai. A komcsik egyesítették 1979-ben Kistarcsát és Kerepest, majd lakossági kezdeményezésre 1995-ben ismét kettévált a két település. A kerepestarcsai kórházat a ’80-as években építették, de szerintem ’87-ben még nem adták át a szülészetet.

  41. robi szerint:

    Nem akarod megérteni a lényeget.

    Ma a migránsozás megy ezerrel..
    Meg a komcsizás, prolizás, ha valaki gondolkodni mer és eltér a véleménye a királyi sajtóban közzétettekről, vagy a házi hozzászólókétól. Egyenlőre.
    Mondom, egyenlőre…

  42. robi szerint:

    Természetesen nem veszem fel a helyi szellemi rabszolgák komcsizását, de megjegyzem, a mi családunknak a két háború közt üzlete volt Csepelen.
    A nagyszüleim épített családi házba a kommunista rendszer lakókat telepített be potom 50 évre. Szó nincs dandárkomisszár vagy munkásőr ősökről.

  43. Jobban szerint:

    Dr. Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő mit tett 2014-2018 között Csepelért?
    Szerintünk semmit. De a “szavazóbázisából” sem segített senki, hogy kiderüljön, hogy tett-e bármit? Napok óta kérdezzük.
    Úgy tűnik, nem az a lényeg, hogy tett-e bármit. Mert nem tett.
    Nem tapasztaltuk, hogy bármit tett volna, pedig négy évig felvette a képviselői fizetését, és az albérleti támogatását is… Még véletlenül sem vett volna lakást Csepelen, hogy csepeli lakos legyen és mentesítse a költségvetést az albérleti hozzájárulástól.
    Tehát nem az a lényeg, hogy nem járult hozzá Csepel fejlődéséhez.
    Az a lényeg, hogy balliberális párt képviselője, azaz mivel a Jobbik is echte egy nótát fúj a többi ellenzéki párttal, ellenzéki csoportosuláshoz tartozzon. A nagy “együvé tartozást” az árnyalja, hogy Dr. Szabó Szabolcs saját érdeke elérésében, megvalósításában nem válogat az eszközökben…erről Bangóné B. Ildikótól hallottunk személyes tapasztalatokat. Lelke rajta. Kedves balliberális és Jobbik szavazók. Tessék színt vallani holnap. Kis erkölcsi vonalvezető: “Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók. (Aki bármilyen szempontból rossz, neki nem való társaságba keveredik, annak csak baja lehet belőle.)”

  44. Qqriq szerint:

    Egyelőre. Mondom: egyelőre! 😉

    Miért jó az bárkinek, akár az egyénnek, akár a magyar társadalomnak, ha egy magyar állampolgárnak nincsenek meg a gyökerei? Vagy ha vannak is neki, a harmadik világban leledzenek, egy másik földrészen, nagyon messze innen. Hogyan tud ő azonosulni az 1000 éves történelmünkkel, vagy a 100 éves nemzeti sorstragédiánkkal? Úgy, hogy még csak nem is magyar családneve van! Mit jelent az ő számára a magyar Himnusz vagy a Szózat? Minket, a magyar nép tagjait a közös múlt, a közös ősök, a közös hagyományok fűznek össze egy láthatatlan kapoccsal. Ha nincsenek közös kulturális értékeink, közös örökségünk, nem tudunk közös hazát építeni.

  45. propaganda szerint:

    Túltolták Németh Szilárdot, milliós büntetés az önkormányzati lapnak

    1 millió 380 ezer forintra bírságolták a Csepeli Hírmondót, amiért aránytalanul sokat szerepeltették benne Németh Szilárdot, a Fidesz képviselőjelöltjét, illetve Tarlós István és Orbán Viktor szerepeltetésével túl nagy felületet kapott a kormánypárt nézőpontja.

    A helyi választási bizottság elutasította az Együtt március 31-i panaszát a Csepeli Hírmondó ellen, de a párt fellebbezett, és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult. Ami kimondta, hogy az újság megsértette az esélyegyenlőség a jelöltek és jelölő szervezetek közti eljárási alapelvét.

    Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli–soroksári országgyűlési képviselője felszólította Németh Szilárdot, hogy maga fizesse meg a kirótt büntetést.

    A párt közleménye szerint ez nem az első ilyen ügye a Csepeli Hírmondónak, korábban a választási bizottságok és a Kúria is megállapította már a lap korábbi számaiban elkövetett jogsértéseket.

    Az Együttnek nem az első nyert ügye szombaton, a XVI. kerületi helyi lapnál is hasonló döntés született, ott a szintén fideszes Szatmáry Kristófot szerepeltették túl sokat, azért 345 ezer forint büntetés járt.

    Index, 2018.04.07. 11:16

  46. csak úgy ... szerint:

    “1 millió 380 ezer forintra bírságolták a Csepeli Hírmondót” – “Németh Szilárdot, hogy maga fizesse meg a kirótt büntetést”.

    Sajnos, sosem fogjuk megtudni, hogy ki fizette ki a büntetést! Én közmunkára fognám, hátán az a büntetés összegével. Így legalább állandóan szem előtt lenne, nem kellene a Hírmondóban megjelentetni.

    Pl. választás után az összes Fidesz plakát leszedése. Szemétszedés ott, ahova az utcaseprők sem járnak. Birkózó csarnok alapjának kiásása. Az épülő gerincútnál szanálásra ítélt épületek bontása…, és még lenne néhány ötletem. Mindezt közmunkás munkabéren.

  47. Jobban szerint:

    ORBÁN vagy TURBÁN. Válasszatok!

  48. Jobban szerint:

    Németh Szilárd alelnök és képviselő úr sokat tett Csepelért. Ellenzéki önkormányzati képviselőként többet mint Dr. Szabó Szabolcs Országgyűlés tagjaként. Van neki miről tájékoztatni Csepel közvéleményét. Érdemes követni.

  49. abc szerint:

    aki magyarként a fideszre szavaz, az hazaáruló, aki csepeliként a disznóra, az egy szharházi

  50. abc szerint:

    miért hazudsz te fideszgheci? németh szilárd ugyanúgy nem tett semmit csepelért, ahogy a bábja, fodrász léni sem.

  51. Jobban szerint:

    Németh Szilárd alelnök és képviselő úr eddig, most és a továbbiakban is többet tett, tesz és fog tenni Csepelért mint az összes ellenzéki képviselőjelölt együttvéve! Ha alkalmat kap a munkára.

  52. Jobban szerint:

    Ez a “színvonalas” komment kedves abc magáért beszél. Nettó gyűlöletbeszéd. Ébresztő. Ártalmas arra aki így nyilvánul meg.

  53. Jobban szerint:

    “S ha továbbra is ebben az országban akarunk élni, akkor most minden Ludas Matyinak el kell menni szavazni. Ugyanis el fog menni Döbrögi minden háza népe.”
    https://magyaridok.hu/ahelyzet/ludas-matyi-lazadasa-2971669/

  54. Jobban szerint:

    Hajdú Péter: „Gyáva népnek nincs hazája!”
    “A határokat meg kell védeni, nagyon jól teszi a kormány, hogy nem enged az EU-nak. Nem tudom, hogy ha az ellenzék hatalomra kerülne, ők mit tennének. Mivel érdekelnek a közügyek és a politika, elég sokat olvasok a témában. Láttam olyan cikkeket és nyilatkozatokat, hogy lebontanák a kerítést, meg olyat is, hogy nem. Még ebben sincs egységes álláspont, összevissza kommunikálnak, nem lehet kiigazodni rajtuk – olvasható a Lokál cikkében.
    Azt gondolom, hogy a jelenlegi kormány migránspolitikája teljesen rendben van. Szerintem senki sem szeretné, hogy migránsok lepjék el a hazánkat, én sem. Igenis maradnia kell a kerítésnek, és igenis az a jó politikai irány, amit a kormány képvisel a migrációs kérdésben – mondta a műsorvezető.”

  55. Vazul néni szerint szerint:

    Idióta és önveszélyes gondolkodás nem észrevenni az Europát és benne Magyarország létét veszélyeztető folyamatokat mint amilyen a migráció .Tudom a haladó ,mindig külföldi érdekeket képviselő “haladárok ” szerint álprobléma mellyel riogatnak vagy el akarják terelni a figyelmet valamiről (egészségügy, oktatás) vagy választást akarnak nyerni vagy..bla…bla bla A tények azonban mást mutatnak https://www.ksh.hu/interaktiv/grafikonok/vilag_nepessege.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201801 és Kenya lakossága is azért nőt a négyszeresére hogy elterelje a figyelmet a questor botrányról nem-de ? .Remélem marad a jelenlegi kormány .

  56. Jobban szerint:

    … teherautó rohant a tömegbe, és a rendőrség szerint az eset terrortámadás.
    2018-04-07 17:11:00
    “Breaking: Tömegbe hajtott egy jármű Münsterben – halottak
    Belehajtott a tömegbe egy jármű szombaton a németországi Münster belvárosában, a helyi rendőrség szerint többen meghaltak és többen megsebesültek.
    Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi város központját lezárták, a helyszínen mentők, rendőrök és tűzoltók dolgoznak – közölte a rendőrség.
    A Westfälische Nachrichten című lap a hírportálján azt írta, hogy egy autó hajtott a belvárosban teraszokon ülő emberek közé.
    A Rheinische Post című lap szintén a hírportálján azt írta, hogy teherautó rohant a tömegbe, és a rendőrség szerint az eset terrortámadás.
    A Spiegel Online hírportál szerint kisteherautóról van szó, és a támadás elkövetője a merénylet után öngyilkos lett.
    A beszámolók szerint hárman halhattak meg, a sebesültek száma harminc és ötven között lehet.”
    http://www.atv.hu/belfold/20180407-breaking-tomegbe-hajtott-egy-jarmu-munsterben-halottak

  57. Vazul néni szerint szerint:

    Bennem félelmet robi és propaganda önveszélyes gondolkodása ébreszt ,ugyanis együtt megyünk a “levesbe” ha haladó gondolataik nyernek

  58. Nagyapó szerint:

    Roppant egyszerű a választás, mit akarunk? Akarunk-e muszlim, néger szomszédot, akit 375 000 Ft/hó-ért + minden kiadásuk ingyen és ezt mi fizetjük, vagy nem?
    A másik kérdés, kormányváltást “a’la” maffiabal, amivel visszajönne a szoclib 8 év megszorításokkal, bér-, nyugdíjcsökkentéssel, adóemeléssel, eladósodással, inflációval, munkanélküliséggel, vagy pedig tovább ugyanígy béremeléssel, adócsökkentéssel, nyugdíj-prémiummal, CSOK-kal, gyermekek ingyenes étkeztetésével és tankönyvekkel?
    “Ez a kérdés, válasszatok”.
    A lumpenproli választ. Neki a segély a jó, amit elihat és azután kocsmai módon hőböröghet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  59. Dfk szerint:

    A liberálisok, így SzSz is ma megint megölt 3 embert.

  60. csak úgy ... szerint:

    “A lumpenproli választ. Neki a segély a jó, amit elihat és azután kocsmai módon hőböröghet.”

    Akkor miért is volt ingyen sör a Daru-dombon ma (NSz képpel)?

  61. Jobban szerint:

    Meglátjuk, hogy a kerület lakosságának kellenek-e az igényes családi szabadidős programok, építkezés, bér- nyugdíjemelés, családok támogatása, fejlődés vagy inkább a néger és muszlim szomszédok, az áremelkedések, gazdasági válság, eladósodás, infláció, munkanélküliség, “kettős gyilkosság” típusú politikai konfliktuskezelés , “eperföldi terror”, stb.

  62. Szabó Imre szerint:

    Apropó, a rezsidémon kicsengette már azt az 1 millió 380 ezres bírságot, amit azért kapott a csepeli hírmondó nevű pártlap, mert erősen túltolta a kampányt a háromszemű pacalkirály mellett?

  63. Jobban szerint:

    Dr. Szabó Szabolcsnak az eltelt választási ciklusban nem sikerült semmi megfoghatót tennie Csepelért, a kerületért, az itt élő emberekért. Viszont személyi kultuszt idéző, hogy fényképét négy évig kifüggesztette a pártirodánál és kéri, hogy a polgárok szavazzanak rá. Miért lenne érdemes arra szavazni aki már bebizonyította, hogy bár adónkból kapja a fizetését, albérleti támogatását de semmit nem tesz az itt élő emberekért?

  64. Tündér Ilona szerint:

    Személyi kultuszt emlegetni a Csepeli Hírmondó után……….

  65. Jobban szerint:

    A Csepeli Hírmondóban tartalom is volt a név, nevek mellett.
    Dr. Szabó Szabolcs viszont csak a fényképét függeszti ki és kéri a szavazatainkat. Kéri a folytatást? Milyen folytatást? A fizetésének a felvételét szeretné folytatni és a lakhatási térítésének a további folytatását?
    Hogy számol el a négy évvel amíg az adóforintjaikból élt és kapta a lakhatási térítést?

  66. Jobban szerint:

    Önnek kedves Tündér Ilona, mindegy, hogy egy országgyűlési képviselő eltölt négy évet a posztján és nem tesz semmit Csepelért? És kéri a folytatást?

  67. Jobban szerint:

    Természetesnek tartja, hogy bizalmat kapott a választók többségétől négy évre, azt is természetesnek tartja, hogy kérje a folytatást és kéri is felmutatható eredmény nélkül. Nem érzi úgy, hogy ezzel bármi gond lenne. Felhőtlenül mosolyog ránk a plakátról.

  68. Tündér Ilona szerint:

    Amilyen hozzáállást tanúsítanak az éppen aktuálisan hatalmon lévők az ellenzéki képviselőkhöz nem is tudnak elérni semmit.
    Ez szerintem bármelyik kormány alatt így volt.
    Amennyiben ez nem így lenne akkor még jó is lehetne, hiszen csepel érdekeit két képviselő szolgálhatta volna Németh Szilárd és Szabó Szabolcs.

  69. Jobban szerint:

    Maradjunk a valóság talaján kérem. Ne általánosítsunk, jó? Dr. Szabó Szabolcs a kerület többsége által bizalmat kapott parlamenti képviselő és nem tett semmit. Németh Szilárd alelnök és képviselő úr nagyon sok mindent tett, tesz a kerületért. Reméljük még tenni is fog.
    Az, hogy a hatalmon levők mikor milyenek változó. Ha jól emlékszünk az MSZP regnálása alatt Németh Szilárd önkormányzati képviselő úr az akkor hatalmon levők hamis tétlensége és őt ellehetetleníteni szándékozásuk ellenére elérte, hogy a súlyosan veszélyeztető galvániszapot elszállították Csepelről….és ez csak egy példa, hogy igenis lehetséges tenni a kerületért még ellenzéki pozícióból is. Ha valakinek szándékában áll tenni, alkotni, cselekedni. Így ez az ön által említett ellenzéki pozíció hátrány, ahogy mondják, jó kifogás sohasem rossz….

  70. Jobban szerint:

    Ha valaki képtelen cselekedni, tenni azért amiért 4 évig felvette a fizetését, albérleti támogatását, ha gerinces lenne, nem vállalná újból a feladatot. Nem elég, hogy 4 évig “ingyen élt” ez még folytatni is szeretné? Hogy van ez? Ez ön szerint rendben van? Valóban? Ezt komolyan gondolja? Őszintén?

  71. Strici2 szerint:

    Nemeth szilardnak megerte listaskent dolgozni van 5trafikja 4,5milliardja es soha nem latott ismeretlen fafarago muvesznek is tudott rengeteg felesleges munkat kiadni.

  72. Tiborcz István szerint:

    Németh Szilárd – mást nem listán – mindenképp bejut az Országgyűlésbe. Nem az Csepel érdeke, hogy minél több képviselője legyen????

  73. Jobban szerint:

    Igen, Csepel érdeke, hogy egy bizalmat kapott képviselő a Parlamentben vegye fel a fizetését, lakhatási támogatását és semmit sem tegyen a kerületért? Így gondolta? Ez így rendjén való? Nos?

  74. Jobban szerint:

    Németh Szilárd alelnök és képviselő úr többet tett a kerületért mint az összes ellenzéki képviselő jelölt…. Azért választjuk meg a parlamenti képviselőket, hogy tegyenek a kerületért?
    Nem kívánom az adóforintjaimat olyanra pazarolni aki nem végzi el a munkáját.

  75. Tiborcz István szerint:

    Kedves Jobban!
    Annak megítélése, hogy ki mit tett a kerületért, pártállástól függően elég szubjektív. Szép dolog a birkózócsarnok, az újabb kereszt és országzászló, a toborzóiroda, csak ezek a mindennapi életminőséget nem javítják. Cserébe dühítik az embert, hogy ilyenekre megy a pénz. Az utak, intézmények közben meg romlanak. Pártállástól függetlenül, a mai magyar valóságban egy magyar párt se érdemli meg az alkotmányozó többséget, mert nem él, hanem visszaél vele…szóval igen, érdekem az erős ellenzéki kontroll miatt az egyébként valóban léhűtő Szabó nyerése.
    Sajna ez van, ne minket, a “politikai elitet” hibáztassa kérem.

  76. Jobban szerint:

    Kedves Tiborcz István!
    16 évig a csak a fű nőtt a kerületben (magától természetesen) az MSZP regnálás idején. Nézzen szét, 2010-től milyen változások történtek a kerületben. Sokan úgy látjuk, hogy jó irányba kezdett el fejlődni a Csepel. Ön másként látja. Dr. Szabó Szabolcsnak ismeretlenként, és kizárólag azért mert balliberális nézeteket vall bizalmat szavaztak neki, bár gyulai lakos, négy éves munkájáról, tevékenységéről senki egy pozitív mondatot nem tudott leírni, napok óta kérdezzük, bizonyára ma is szavaznak majd rá.
    Lelkük rajta. Ha ön csepeli lakos, ön is hozzájárul majd ahhoz, hogy egy életképtelen, lesajnált, helyben toporgó porfészek lesz-e vagy jó irányba fejlődő, tetszetős kerület…a kereszttől, országzászlótól, toborzóirodától függetlenül. És majd ha illegális migráns szomszédja lesz büszkén húzza ki magát, hogy ön is hozzájárult Magyarország idegenekkel való elárasztásához. Apropó, 2004. december 5-én, hogy szavazott?

  77. Pastorius szerint:

    A hombárfejü barom mint “úr ” jezusssss…..

  78. Hozzászóló szerint:

    Jobban: tökéletes összefoglaló és elemzés. Ehhez azt hiszem, nem is kell hozzátenni semmit.

  79. menj el szavazni szerint:

    Csepel fejlődése nem a helyi képviselőn múlik, hanem a városvezetésen és a kormányzati, fővárosi szándéktól. Láttuk mit adott nekünk a fidesz féle vezetés. Annyit sem, mint az utálatos maszop-szadesz. A gerincutat magukénak próbálják hazudni, de arról az előző vezetés döntött, és ők is kezdték el építeni.

    Nemhogy nem építettek egy hidat sem, még a gubacsit sem újították fel, és az albertfalvit teljesen elszabotálták, nehogy a 17-es villamost át lehessen hozni Csepelre.

    A HÉV-et is meg akarják szüntetni! Azzal aztán Csepel meg is bénul.

  80. Jobban szerint:

    A gyűlölködés non plus ultrájáért kár…
    A tények magukért beszélnek. 2010 előtt csak a nagy csindadratta választási szlogenek után semmi sem történt, elnézést, leépülés történt, eladósodás, kettős gyilkosság, eperföldi terror, stb…. 2010 óta fejlődik a kerület. Össze lehet hasonlítani. Aki akkor és most is itt él saját szemével láthatja és összehasonlíthatja. Le lehet sokszor írni, hogy nem így van, de aki őszinte az tudja. A helyi képviselő pont az Országházban képviseli a kerület érdekét és jár el annak érdekében, ha fontos számára a kerület. Dr. Szabó Szabolcs parlamenti tevékenységéről ez sajnos nem mondható el. Ő nem járt el a kerület érdekében ezért a részéről nem történt eredményes tevékenység. Úgy tapasztaljuk, hogy a kerületi balliberális szavazók egy részét ez nem is zavarja. Az a lényeg, hogy balliberális képviselő üljön az Országgyűlésben, a kerületért végzett vagy nem végzett munkájától függetlenül.

  81. propaganda szerint:

    Jobban, Szabó Szabolcs a választókerület érdekeit képviselte az Országházban, felszólalt a parlamentben a Gerincút további szakaszának megépítése érdekében, a HÉV megszüntetése ellen, soroksári rendőrkapitányság létrehozása érdekében, stb.

  82. Jobban szerint:

    Négy év alatt ennyi mindennel foglalkozott? Nem érzékeltük.

  83. propaganda szerint:

    Jobban: nem a Csepeli Hírmondóból kéne tájékozódni, és akkor érzékelted volna.

  84. Jobban szerint:

    Utána nézünk… Megnyugtató, hogy x nap után sikerült néhány témakört “találni”, hogy adóforintjainkból mire futotta idejéből, erejéből és szándékából a képviselő úrnak 4 éven keresztül.
    Ettől a “meggyőző” érvektől eltekintve nem fogunk sokan rá szavazni.
    Köszönöm “próbálkozását” kedves propaganda, hogy megnyugtasson bennünket.

  85. propaganda szerint:

    Jobban, és miért nem történt semmi 8 év alatt a Corvin-csomópont kétszintűvé alakítása ügyében? Ehelyett csak megnövelték a vonatforgalmat, sok ezer ember bosszankodik naponta emiatt. Ez nem kell, ehelyett 130 fős bentlakásos “birkózó szakkollégiumra” költenek milliárdokat, meg kőkeresztre, nagy rakás faszoborra a kedvenc udvari szobrásztól, domboldal fölösleges feltúrására, stb.

  86. Jobban szerint:

    Fontos téma amit említ. Valóban meg kell oldani a gördülékenyebb kijutást Csepelről, hatalmas a forgalom a szigetről és a szigetre… Reméljük ez is sorra kerül. A 4 MSZP-s ciklus sajnos elvesztegetett idő volt, adóssághalmozás és negatív történések. Azóta 2 ciklus telt el, amiből az egyik ciklus Dr. Szabó Szabolcsé volt a Parlamentben. Mennyire segítette a kerület vezetését a kerület fejlesztésében?

Itt lehet hozzászólni !