Hatalmasat hazudott Juhász Péter a nőverésről és Bangóné csepeli aláírásáról (PS-videó!)

Pesti Srácok

szabó-szabolcs-juhász-péter

Szabó Szabolcs nem tartja elfogadhatatlannak azt, amit Juhász tett

Juhász Pétert a Pesti Srácok megkérdezte, miként reagál a Mindennapok Női Szemmel Egyesület által indított petícióra, amelyet többek között Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője is aláírt az MSZP által lenyúlt Csepeli Munkásotthonban.

Mindezt Juhász Péter kikérve magának teljes gőzzel tagadta, és meghazudtolta a lapot azzal, hogy ő bizony jelen volt a Közös Ország Mozgalom csepeli vitarendezvényén, és Bangóné Borbély Ildikó nem írt alá semmiféle ilyen “álpetíciót”. A PestiSrácok.hu azonban megszerezte az MSZP-s képviselő a sorosista Közös Ország Mozgalom vitarendezvényén aláírt bizonyító dokumentumot.

Ebben Bangóné külön kiemelte: “A kettős mérce alkalmazását elutasítom! Mindenre vonatkozik!”. A slusszpoén, hogy az ominózus rendezvényen Juhász Péter is ott volt.

Forrás: Pesti Srácok

8 hozzászólás “Hatalmasat hazudott Juhász Péter a nőverésről és Bangóné csepeli aláírásáról (PS-videó!)” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Elképesztő, hogy milyen vastag bőr van egyes balliberális politikusok fizimiskáján.

    Ennyire égő és a személyét sárba alázó tények nyilvánosságra kerülése után még képes szerepelni a TV-ben meg bárhol.

    Egy normális ember, akinek a leg csekélyebb önérzete és becsülete van, rég elbújdosott volna szégyenében azok után, amit ez az alak a családjával művelt

  2. Kaschauer szerint:

    Jó lenne ilyenkor hallani, hogy miket volnának képesek mondani az esetről egy Heller Á. Vagy egy Tamás G. Esetleg Szanyi vagy Újhülye meg a hazájukat mószeroló tettestársaik.

  3. propaganda szerint:

    Nem értem, miért írják, hogy hazudott. Juhász Péternek ugyan honnan kéne tudnia, hogy Bangóné mit írt alá vagy mit nem? Amúgy ha Bangóné tényleg aláírta, akkor elég hülye.

  4. robi szerint:

    https://24.hu/belfold/2018/03/16/ellenzeki-osszefogas-nelkul-nemeth-szilard-lesz-a-befuto-csepelen/

    Szerencséjük van az ellenzéki acsarkodóknak, hogy képtelenek felfogni magatartásuk következményeit.
    A politikától távol álló állampolgárok milliói számára ugyanis nem az a fontos, hogy ki a “király”, ők stabilitásra vágynak.

    Várhatják ezt az ellenzéktől egy esetleges választási győzelem esetén?

  5. propaganda szerint:

    robi, szerinted stabilitást ad a Fidesz? ezzel a háborús retorikával, amit folyamatosan nyomatnak, Soros, migráns, Brüsszel, el akarják venni hazánkat, stb.? Folyamatosan hergelik, uszítják, rettegtetik a népet, egy perc nyugalmat sem hagynak, mindezt azért, hogy megőrizzék a hatalmukat. Erre ki vágyik?

  6. robi szerint:

    Azt kérdeztem: miféle stabilitásra számíthat a szavazó az utolsó pillanatig acsarkodó és esetleg biztos választási körzeteket is elpackázó ellenzéktől?
    A baloldali pártok éppp az Orbán biztos szavazóinak akarnak kedvezni a szavazataikban megosztott városban élőkkel szemben ( kisnyugdíjak átlag feletti emelése, családi pótlék emelése a gyermekesek adókedvezményének növelése helyett, alapfizetés,alapnyugdíj stb.)

    Akármi is történt az elmúlt években, az ország működött. Lehetne jobb,de lehet rosszabb is.
    Az átlagpolgárnak illúziói nem lehetnek: ez az ország messze van a civilizált Európától. Egyenlőre sokáig messze is marad.

  7. Kaschauer szerint:

    propaganda ugyan olyan suttyó flaszterparaszt vagy, mint a családverő jelöltötök.
    Nem meglepő, hogy sikálnátok és mosdatjátok a védhetetlent.

  8. Nagyapó szerint:

    Nem az a lényeg, hogy Bangóné aláírta, vagy nem (aláírta), hanem az, hogy egy ilyen szemét pártvezető lehet és még vannak követői!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !