Ők Csepel és Soroksár képviselőjelöltjei március 1-jén

Csepel.info

Hét hivatalos országgyűlési képviselőjelöltje van csütörtökön Csepelnek és Soroksárnak. További öt jelölt adta le hitelesítésre az ajánlásait, és 49-re nőtt képviselő-jelöltségre pályázók száma – értesült a Csepel.info.

A nagyobb vagy ismertebb pártok közül elsőként – rögtön a második napon és egyből a szükséges szám több mint ötszörösével – Németh Szilárd István, a Fidesz-KDNP jelöltje adta le az érvényes számú ajánlásokat. A Fideszt pár nappal később Bangóné Borbély Ildikó, az az MSZP, majd újra napokkal később Szabó Szabolcs, az Együtt jelöltje követte.

Ezen a héten szerdán vették nyilvántartásba Bereczki Miklóst, a Jobbik jelöltjét. Noha állítása szerint ő és pártja nyerik majd a választásokat, feleannyi ajánlást sem tudott összeszedni több mint egy hét alatt, mint Németh Szilárd egyetlen napon. Jobbikot Honti-Majoros Ildikó, a “Közös Nevező 2018” szervezet jelöltje, Bokor Sándor, az “Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt” valamint Soós Réka Anna, a “Szegény Emberek Magyarországért Párt” jelöltje követte szintén szerdán.

Közérdekű adatkérésünkre azt a választ kaptuk, hogy több olyan párt is van, melyek jelöltjei már bevitték ajánlásaikat, ám még nem hitelesítették azokat. Ezek a következők:

  • Tenk András, Lehet Más a Politika (LMP)
  • Váradi Béla, Magyarországi Cigánypárt
  • Veres Nikolett, Szegényekért Párt
  • Kállai József, Kell az Öszzefogás Párt
  • Palczert Alexandra Petra, Családok Pártja

A törvények alapján legkésőbb hétfőn le kell adni az átvett jelölőíveket, vagyis csak aznap vagy kedden lesz hivatalos, hogy hány jelölt lesz a 2018-as választásokon Csepel-Soroksáron.

Csepel.info

13 hozzászólás “Ők Csepel és Soroksár képviselőjelöltjei március 1-jén” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A baloldali pártok nem igyekeznek az aláírások gyűjtésével, mert titokban már megszületett a döntés a jelöltek névsoráról. Az álcivíl szervezetek – egyes ellenzéki politikusokkal karöltve – az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, hogy pontosan hány körzetben, illetve hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb jelölteket, akik gond nélkül támogatnák a migránsok Magyarországra való telepítését. Megállapodtak 66 olyan körzetben, ahol – esetleg visszaléptetésekkel – próbálnak mandátumhoz jutni. Reménykednek listán megszerezni 42-45 helyet, mert a végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség.
    Ennek fényében érthető, hogy sok helyen nem szedték össze az 500 aláírást, esetleg tartalékolják az utolsó pillanatig. Így akarják átverni a választókat.
    Gyurcsányéknak elég volt hazudni, most a hazugság nem elég „korszerűbb” módszer szükséges.
    Nem véletlen, hogy a belga miniszterelnök arról beszélt, hogy a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországon.
    Kérdés mit szólnak ehhez a hazájukért aggódó MSZP-s és Jobbikos szavazók!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Szabó Imre szerint:

    Tiltsák már le ezt a vén tolvajpárti senkiházi “nagyapót”.

  3. csak úgy ... szerint:

    Németh Szilárd a hat éve meg nem valósuló tervével kampányol a csepeli önkormányzat honlapján
    Ismét nagyot alkotott a csepeli önkormányzat lapja, a csepel.hu. Mint tudjuk ez önkormányzati lap, nem pedig Fidesz kampány lap. Közpénzből fizetik, nem illene a kormánypártnak ezen kampányolni. Nem illene Németh Szilárdnak – aki listáról jutott be a Parlamentbe, nem ő Csepel parlamenti képviselője, bár ezt a lap igyekszik jól eltitkolni, Szabó Szabolcsról, Csepel parlamenti képviselőjéről soha nem lehet olvasni a honlapon – nyílt kampányt indítani itt.

    Most mégis, újra, sokadik alkalommal teszik ezt. Teszik ráadásul úgy, hogy egy olyan dologgal kampányolnak, ami abszolút csak terv, 100 milliárdokba kerül, nincs rá forrás jóváhagyva. Mondhatni álom. 6 éves álom…

    Ez a terv a Weiss Manfréd terv. Mi kell hozzá? Mi a története?

    Úgy ír a lap – és a kormány egyik kedvenc szócsöve az Origo is – a tervről, mintha ez valami most kitalált újdonság lenne, amihez csak egyetlen dolog kell: a Fidesz maradjon kormányon és Németh Szilárd legyen Csepel parlamenti képviselője.

    Az Origo nagy betűkkel kiemelve teszi hozzá a cikkhez:

    ehhez nagy szükség van arra, hogy a választások után folytathassa a jelenlegi kormány a munkáját.

    Van azonban egy bökkenő: a Weiss Manfréd tervet már 2012-ben is bejelentette Németh Szilárd. Tehát egy olyan dologról beszélünk, ami már 6 éve napirenden van, mégsem sikerült megvalósítani, elfogadtatni a kormánnyal. Ehhez képest a csepel.hu így fogalmaz:

    Csepel most újra nagy lehetőség előtt áll! Az itt élők igényeit figyelembe véve megszületett Csepel középtávú fejlesztési terve: a Weiss Manfréd Terv.

    A terv nem most született, ezzel már próbálkozott Németh Szilárd többször is, mégsem jött össze az elmúlt hat év alatt. Emiatt különösen vérlázító, hogy az önkormányzat honlapja valami újként feltüntetve ezzel kampányol a fideszes képviselőjelöltnek, Németh Szilárdnak.

    Kérdést az ügyben nem teszünk fel, hiszen nyilván nem válaszolna, ezt mindenkinek a tudtára adta legutóbbi sajtótájékoztatóján.

  4. pl szerint:

    Németh Szilárd… Németh Szilárd… Németh Szilárd… Ki is az?
    Ja, a beszélő krumpli! Tényleg szóba jön még Csepelen, a kezére húzott bábuként jól funkcionáló, esőember polgármesterrel együtt?
    Az aggkori elbutulásban szenvedő (Ceterum censeo… szarfröcsögőről) pediglen minek szót vesztegetni, majd a kozmetikus mosollyá formálja gyűlölködő acsarkodását…
    Csepeliek! Tényleg ezeket érdemeljük? Tényleg migránsokkal merik még mindig fenyegetni a csepelieket?!
    Téged, téged, téged, -bennünket csepelieket- nem sokkal jobban foglakoztat ezernyi más probléma?
    Magunkat alázzuk, ha a ganét hagyjuk bűzleni!

  5. robi szerint:

    A Weiss Manfréd terv megvalósulásának fő akadálya, hogy a területnek cirka 400-500 tulajdonosa van. Négyévente elő lehet adni, aki nem járt soha arrafelé, annak jól is hangzik.

    Ugyanilyen gumicsont Háros belterületté nyilvánítása, ami terület rendezés nélkül nem valósulhat meg. A rendezés az ott lakók egy részének érdeksérelme nélkül nem valósulhat meg, ettől kezdve….

    A legfrissebb Hírmondóban olvastam, hogy tervbe van véve a Csepel SC pályamegvétele.
    két kérdés merül fel:
    – eladó-e egyáltalán?
    – ha a kerület megvásárolja az ingatlant, akkor miért asportkomplexumban épül fel a birkózócsarnok?

  6. kilgore trout szerint:

    Az szerintem mindenkinek teljesen világos, hogy nem kérünk a migránsokból, rosszak a tapasztalataink. A “baloldali” pártok azt mondják, amit tőlük elvárnak külföldről. Ez is tiszta ügy.
    Az állandó migránsozás helyett azonban jó lenne, hogyha az emberek problémáit oldanák meg és nem álmokat vetítenének. Az egy lejárt metodika kellene, hogy legyen, ami elment a kilencvenes évek elején, amikor még gyakoroltuk ezt a demokráciának nevezett marhaságot. Nem érdekel, hogy ceterum censeo és a hasonló baromságok. Az érdekel, hogy Csepel leszakadt, semmilyen érdemi fejlesztés nincs. Ahogy egy régi témában írtam, ha a kerületbe vezető utakon bejön ide egy külföldi, azt hiheti, hogy valami háború sújtotta országba keveredett. A közterületek állapota gyalázatos, ahogy a kertes házak tulajdonosait sem tudják rákényszeríteni, hogy rendbe rakják az előttük levő területet. Az utak minősége afrikai szint alatt van (nem csak Csepel, ez országos szinten igaz). Az egészségügy romokban, az oktatás úgyszintén. Az ország most már egy banánköztársasághoz hasonlít, ahol kéz kezet mos alapon működik minden. A “disznók híznak a zsírodon, te meg örülsz nekik a sírodon”.

  7. Tóth kati szerint:

    Az európai tőzsdéken a nagy hideg miatt háromszorosára nőtt a gáz ára.Nálunk nem nőtt.Ha visszajönnek a komcsik azonnal emelni fogják,az áremelkedésre hivatkozva.Mindig ezt csinálták,a külföldre fogták.De soha nem csökkentettek,hiába csökkentek az árak néha.
    Azt el tudja képzelni valaki,hogy Karigeri mint MO miniszterelnöke kimegy az EUba és azt mondja Merkelnek,hogy szó sem lehet a betelepítésről.Földig fog hajolni és két kezét felemelve fog könyörögni minél több migránsért.És persze azoktól nem fogja sajnálni a szavazati jogot.És akkor Magyarország végképp el fog veszni.A Hazát ne adjátok ezeknek a hazaárulóknak!Ne adjuk!

  8. k szerint:

    Bangóné csak április 9-én tud válaszolni arra, hogy betelepítene-e bevándorlókat.

    Rohadt mocskos férgek ezek, akiket el kell taposni.

  9. csak úgy ... szerint:

    Most láttam a csepeli önk. által kiadott csepeli naptárt.
    Az áprilisi képen nsz, biodíszlet gyerekekkel ( tök értelmetlen formában, az óvodás korú gyerekek, betűket, szavakat mutogatnak, “csodálnak”.)
    Ha ezt meglátja a nyuszi, bogyót tojik, tojás helyett.
    A csepeliek pénzén, egy fidesz naptár!

  10. Johnny szerint:

    Katinak is belinkelem az orosz gáz árát.
    Külföldiül van, de itt van 10 évre visszamenőleg:
    https://www.indexmundi.com/commodities/?commodity=russian-natural-gas&months=120
    Éi itt pedig fél évre visszamenőleg:
    https://www.indexmundi.com/commodities/?commodity=russian-natural-gas
    1. hol a rezsicsökkentés a gáz árához igazodva?
    2. melyik, másik orosz gáz ára emelkedett a hátomszorosára?
    Tessen külföldi, igaz oldalakon is tájékozódni.

  11. Tóth kati szerint:

    A szocik 13-szor! emelték a gáz árát.Ennyiszer emelkedett akkor az orosz gáz ára?És ez alatt az idő alatt sosem csökkent?Na ne már!Egyébként nem csak az oroszoktól vesszük a gázt.

  12. Johnny szerint:

    Kati!
    NYOLC éve nem a szocik vannak!
    A többi engem nem érdekel.

  13. Nagyapó szerint:

    Johnny! Olyan tudálékos, mint egy maszopos! Idéz különféle gázárakat, aminek semmi köze a hazai árhoz. Közölhetné a palagáz árait is, annak sincs semmi köze hozzánk. Azt viszont nem közölte, hogy a Gazprom nekünk mennyiért szállít, ugyanis akkor lehetne hasonlítani. Így csak handabanda az egész.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !