Dübörög a kampány Csepel-Soroksáron

Durván elhúzott a Fidesz

Csepel.info

A Fidesz kampánycsapatának vezetői az első nap estéjén: a szükséges aláírások több mint ötszörösét gyűjtötték össze

Hétfőn a többiekkel együtt felvették, kedden reggel azonban már le is adták Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő ajánlásait. Ő az első, aki hivatalosan is képviselő-jelölt lesz Csepel-Soroksáron. A regisztrálók száma tovább nőtt, most már 37-en kértek ajánlólapokat.

Így akár 37 jelölt neve is ott lehetne a szavazólapokon. De ennek kicsi a valószínűsége. Az előző választások alapján várhatóan kevesebb mint a felüknek sikerül majd összegyűjteni az 500 érvényes ajánlást. Németh Szilárd ugyanakkor ezt már az első napon sokszorosan teljesítette. A Fidesz-KDNP 2612 darab ajánlást adott le kedden reggel a választási bizottságnak: ez több mint ötször annyi, mint amennyire szükség van.

Köszönöm a csepeli és a soroksári csapatom kimagasló és fáradhatatlan munkáját! Még csak most jön a java! Nekünk Magyarország az első! Hajrá Csepel! Hajrá Soroksár!

Írta Németh Szilárd a leadás után Facebook oldalán.

Megkezdődött az adatbázisok csatája

A balliberális pártok valamint a Jobbik az elmúlt években igyekeztek különböző adatbázisokat, “Kubatov-listákat” létrehozni, hogy a kampány idején ezek alapján rohanják le a választókat.

A Jobbik kampánycsapatában gyerekmunkások is vannak

A Jobbik még egy álpetíciót is indított Csepelen. Ebben azt ígérték, hogy a csepeli tüdőgondozó felújítására gyűjtenek aláírásokat. Ám simán átverték az aláírókat. A petíciót nem adták le senkinek, csak az adatokat tartották meg.

Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna ekkora összhang és ölelgetés a Jobbik és az MSZP között (fotó: MSZP)

Úgy tudjuk azonban, ennek ellenére is akadnak gondok a Jobbik háza táján. Adatbázisaik tele vannak hibával, a lapok egy része elkallódott. A begépelést, javításokat és címegyeztetéseket sem csinálták meg. Így a Jobbik nagy hangsúlyt fektet a standolásra.

Az Együtt kampánycsapata szinte teljes egészében idegenlégió

Az MSZP, a DK és az Együtt minden évben több aláírásgyűjtést indítottak ugyanebből a célból. Az Együtt és az MSZP az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez is csatlakoztak, így valószínűleg több párt is rendelkezik ugyanazokkal az adatbázisokkal.

Az MSZP teljes kampánycsapata ráfért egy képre: a korfán ők a legidősebbek (Fotó: MSZP)

Mivel a balliberális szavazók most már kétségbeesettek és teljesen össze is lettek zavarva, várhatóan arra szavaznak, aki utoljára szólítja meg őket. Csakhogy kevés az aktivista, és a meglévők is idősek. Többségük csak standolásra képes, arra, hogy házakban lépcsőzzenek, kopogtassanak, már nem.

MSZP-s fotó Szabó Szabolcs katasztrofális jelölő gyűléséről

A csepeli baloldal jelenlegi helyzetét tökéletesen tükrözi az a “Pártmunkás Otthonban” készült kép, melyen Szabó Szabolcs hétfői jelölőgyűlése látható. A politikus azért nem tett ki róla képeket, mert szinte senki nem ment a színházterembe.

Csepel.info

Kapcsolódó cikkünk:

Ők a csepeli és soroksári képviselőjelöltek

6 hozzászólás “Dübörög a kampány Csepel-Soroksáron” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Gratulálok a FIDESZ jelöltnek. De a támogató választóknak is!
    Ekkora támogatottság mellett nem kétséges a választás kimenetele.

  2. borsodivilagos szerint:

    Hol van nagyapó a képen? 🙂

  3. borsodivilagos szerint:

    Egyébként jó listáik vannak a pártoknak. Voltak a házunkban, célzottan. Vagyis hozzám nem jött egy sem. (És milyen igazuk van.) Mindig kíváncsi voltam, hogy az “önkéntesek”, milyen “jutalomban” részesülnek?

  4. hajrá szerint:

    GRATULA!! Sok sikert! Még csak annyit:
    Nem kell bántani szegény ellenzéket. Igazat beszélnek. Nem bontanák le a kerítést, csak a határvédelmet szüntetnék meg, és máris jöhetnek a migrik, ahol csak akarnak. A kecske is megmarad, a káposzta is jól lakik. Emlékeznek? Akkor is igazat mondtak, amikor szeretett Lendvai Ildikó lassan mondta, hogy mindenki megértse: Nem lesz gázáremelés. Igazat mondott?
    Hol itt a hiba?!

  5. zénó szerint:

    Ugyan nem ide vágót téma,de engem az érdekelne,hogy kinek köszönhető az hogy elbontották a Védgát utcai buszmegállók utasváróit?

  6. […] Szilárd a szükséges ajánlások több mint ötszörösét adta le már a második nap reggelén a csepeli választási bizottságnak úgy, hogy azok között nem találtak egyetlen egy halotthoz […]

Itt lehet hozzászólni !