Ő lesz a Kétfarkú Kutya Párt csepeli-soroksári jelöltje

Csepel.info, Kétfarkú Kutya Párt

Bármilyen furcsa, az első olyan ellenzéki jelölt a kétfarkúaké, aki tett már valami maradandót is. Felújított egy padot Csepelen, amíg a többiek diktatúrát sivalkodva szólítottak választásra, és politikai lózungokkal szemetelték össze a kerületet.

Soltész Szilvia nőként is tudhat valamit, hiszen John Connor a barátja. Ez sokkal komolyabb kapcsolat, mintha a mindig szétszórt, állandóan elkéső és komolytalan Pókemberrel vagy az örökké morózus és lábfájós Batmannel járna. Az alábbiakban a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjének bemutatkozását olvashatják.

Soltész Szilvia Budapest 17. számú egyéni választókerületének, más néven Csepel és Soroksár kutyapárti képviselőjelöltje. Egy éve kapcsolódott be a párt mindennapjaiba, miután az októberi népszavazáskor az Igen-t és a Nem-et is beikszelte. Ezután nem volt megállás.

Gyűjtött aláírást, borítékolt, festett, szeméthegyet épített, földi kutya rezervátumot avatott, zuglói szemétfotelokat újított fel, lebonyolította a Kutya vizes vb-t és megszervezte az első MKKP sörjogát.

Megtapasztaltuk, hogy minden szélsőséges helyzetet azonnal és maradéktalanul megold.
A kertjéből való a Békemenetkor a Blahán lerakott alapfű, csillebérci táborunk legalitását nyugtatömbök vásárlásával biztosította egy zárva tartó nyomtatványboltból, az űrállomás avatóra pedig rakétát és infokommunikációs berendezéseket (antenna) szállított.  
De nem titkoljuk el hibáit sem: számtalanszor követett el négyszín bűnöket Kaposvártól a Nagyvárad térig és legalább huszonkilencszer ültetett illegálisan virágokat.
Legutóbb egy csepeli padot újított fel engedély nélkül. Természetesen ettől az akciójától is elhatárolódunk.
KESZCSEPELGIF
Mindezek ellenére tökéletes jelöltnek tartjuk. Mindent tud Csepelről és mióta hivatalos jelölt lett, a város is mindent tud róla, hiszen a napokban térfigyelő kamerát telepítettek a háza elé.
korrigálva

Csepeli képviselőjelöltünk virágot helyez el a hibásan felújított emléktábla emlékére állított emléktáblánál. 

Csepelen elsősorban a közlekedést, az egészségügyet, az oktatást helyezzük kampányunk középpontjába.

A Corvin csomópontnál átépítés után sincs megoldva a szállítmányozási vonat forgalom. Eddig. Mi  egy belvárosig húzódó felüljáróval semlegesítjük a problémát.  Ez nagyon fontos, hiszen tavasztól várhatóan nagy létszámú munkavállaló megy Csepelről a Parlamentbe reggelente dolgozni.

2003 óta nincs kórház Csepelen. A Jáhn Ferenc Kórházban viszont rengeteget kell várni a sürgősségin is, ezért jó ötletnek tartjuk a kempingezési lehetőség biztosítását a gyógyulni vágyók számára.

jfk A csepeli betegek blokkja a kórházkertben. 

Szent Imre teret 7 év alatt másodszor építik át. Először parkosították, most pedig a park helyére üzlethelyiségeket építenek. Az üzletek alatt gyorsan regenerálódik a talaj, jövőre terveink szerint megint kezdődhet a parkosítás.

179-es busz hétköznap csak fél óránként, hétvégén pedig egyáltalán nem jár. Ez a járat megy be a Csepel Művek területére és a régi kórházból kialakított rehabilitációs intézethez. Mi megszüntetjük a délutáni és a hétvégi munkát, valamint ezekben az időszakokban a betegségeket is, így nem fog hiányozni a járat.

A kerékpárút forgalmát még több szakaszon akadályozzuk, hogy izgalmasabb legyen a biciklizés az árusok és a betontömbök között.

Csepel-Csillagtelepen tervezzük megépíteni asztronauta képző központunkat, mert az utcanevek sokat segítenek a tanulóknak, hogy megjegyezzék a legfontosabb bolygókat.

Zámbó Jimmy emlékparkolót mindenképp nyitunk.

5

Csepelnek még soha nem volt nő az országgyűlési képviselője, éppen itt az ideje.
Csepeli vagy?
Szavazz rá, csatlakozz, kövesd, informáld, dicsérd, hírdesd és segítsd kampányát!

CSATLAKOZZ

Forrás: Kétfarkú Kutya Párt

2 hozzászólás “Ő lesz a Kétfarkú Kutya Párt csepeli-soroksári jelöltje” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Hát erre se fogok szavazni az biztos, két fillérért az anyjukat is megizélnék a két farkukkal…

  2. k szerint:

    viccnek is rossz. egyáltalán csepeli ez a drogos kinézetű asszonyság?

Itt lehet hozzászólni !