Útfejlesztésekről konzultált a Momentum csepeli jelöltje

Csepel.hu

A 4,5 milliárd forintos csepeli útépítései programmal kapcsolatban kereste meg Borbély Lénárd polgármestert Dukán András Ferenc, a Momentum Mozgalom csepeli-soroksári jelöltje.

A polgármester szerint a csepeli fejlesztési terveknek több támogatás is jól jönne a pártok jelöltjei részéről, hiszen ha valamiben lehet konszenzus, ez lehet az.

Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli jelöltje tájékoztatást kért és javaslatokat is tett egyes utak aszfaltozásával kapcsolatban. A csepeli városvezetés az elmúlt években milliárdokat költött útépítésekre, és szeretné pár éven belül leaszfaltozni az összes földutat. Ez közel ötven kilométert tesz ki. Sok más fejlesztés mellett erről is szól a Weiss Manfréd Terv, amelyet egyelőre csak Németh Szilárd támogat. De várjuk a javaslatokat és a támogatást a többi jelölt részéről is – mondta el a találkozóról a csepeli polgármester.

A Momentumon kívül eddig Tenk András, az LMP jelöltje vette a fáradtságot, hogy csepeli fejlesztésekről érdeklődjön. A többi ellenzéki párt jelöltjeit egyelőre leköti a pozícióharc. De történt olyan is, amin teljesen megdöbbent a polgármester. Dobák Istvánt, az MSZP egyéni képviselőjét valósággal meghurcolták azért, mert örülni mert a sétányokhoz tartozó orvosi rendelő felújításáért. “Szerintem az a minimum, hogy mindannyian örüljünk a jó dolgoknak, a fejlesztéseknek, a nagypolitikán meg ráérünk vitatkozni azon kívül is” – emelte ki Borbély Lénárd.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !