Nem szabad megengedni az ellenzéknek, hogy ismét kifosszák az országot

Fidesz.hu

Az ellenzék szétesett, tele van korrupciós botrányokkal, a baloldaltól a Jobbikig tiltott pártfinanszírozással próbálja helyzetbe hozni magát – hangsúlyozta Németh Szilárd kongresszusi beszédében.

A Fidesz alelnöke elmondta, Magyarország és a magyar emberek sikerének záloga, ha megalakulhat a negyedik Fidesz-kormány.

Kitért arra, hogy az ellenzék szétesett, tele van korrupciós botrányokkal, a baloldaltól a Jobbikig tiltott pártfinanszírozással próbálja helyzetbe hozni magát. Tagságukat és szavazóikat már rég elárulták, ezért támogatottságuk is a mélyponton van. Hozzátette: mi pedig itt vagyunk közösen, minden idők legnagyobb Fidesz kongresszusán.

Soros György benyújtotta a tervét, erről szól a nemzeti konzultáció – mutatott rá Németh Szilárd. Brüsszel az abban foglaltak megvalósításához leadta a megrendelést, kötelező felső korlát nélküli kvóta, a külső határok lebontása, nemzeti hatáskörök elvétele – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Német Szilárd kiemelte, 2018-ban nem ronthatnak ismét rá a magyar családokra, nem szíthatnak ismét gyűlöletet magyar és magyar között, nem tehetik bevándorló országgá hazánkat, nem teljesíthetik be a Soros-tervet, s nem hazudozhatnak, balhézhatnak kedvük szerint.

A Fidesz alelnöke kijelentette: a választási küzdelemben keménynek, határozottnak, és elszántnak kell lenni és meg kell védeni az országot.

Forrás: Fidesz.hu

3 hozzászólás “Nem szabad megengedni az ellenzéknek, hogy ismét kifosszák az országot” bejegyzésre

  1. Nagyanyó szerint:

    Az ellenzéknek nincs mit kifosztania, az országot ugyanis már mások kifosztották!

    Attól hogy valaki következetesen mantrázik valamit, még nem lesz igaza! Ez a nótája, ennyi!

  2. bagoly szerint:

    Nagyanyó !
    A reprezentáns kifosztásotok példája a Bp óbudai gázgyár és területének tulajdon viszonyi története !
    Segítsek vagy itt a pont ?

  3. Strici szerint:

    Huhogo a pont nem nallad van.
    Kifosztas alatt mond meg mennyi konvektort kell egy embernek megjavitani nehany tizmilliardert?
    A gazgyar teruletenek erteke vetekszik a kopaszigatnal epulo rokon lakoparkjanak araval?
    Stb.stb.

Itt lehet hozzászólni !